Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: M-am indragostit de un tigan din 21 sep 2010 15:08 de AnaAnita
Si eu sunt rasista:devil::devil:
Cred ca ar trebui sase faca un Auschwitz pentru tiganii astia.:devil::devil:
Re: M-am indragostit de un tigan din 21 sep 2010 15:06 de AnaAnita
Esti sigura ca nu iti plac banii lui?
Re: Sex adolescenti din 21 sep 2010 15:05 de AnaAnita
Pai daca fetele de la liceul tau nu sunt de nasul tau dute la un alt liceu. Poate unul de baieti:ok:
Re: sex neprotejat,ejaculare nu,lipsa menstruatie. din 21 sep 2010 15:02 de victoria_ok
Nu inteleg oamenii acestia: singuri dau intrebarea singuri raspund. Pai daca tu zici ca testul a iesit negativ, ce sfaturi mai astepti? La urma urmei du-te la medic, el iti va spune concret(!)
Re: Re: Re: Re: De ce se uita baietii dupa alte fe din 21 sep 2010 14:42 de McLove
Nu-i mai explica, nu are rost...
Mi se pare normal, ca o fata sa se uite dupa un baiat. (in cazul in care e singura, si fara sa stea 30 minute cu ochii dupa el)
Intorci capul, inghiti, revii in pozitia normala de mers, si iti continui drumul.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Primul act sexual din 21 sep 2010 13:10 de Psyche
ideea era ca in ciuda faptului ca o tot tii pe a ta,ai gafat-o.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Roaccutane - medicament mi din 21 sep 2010 11:25 de vlad
ROACCUTANE E CEL MAI BUN. AM FOLOSIT ROACCUTANE 10 MG 2 COMPRIMATE PE ZI TIMP DE 3 LUNI SI A DAT REZULTATE.NU AM AVUT PROBLEME CU FICATUL DAR MI SE USCAU BUZELE SI SE DESCUAMA PIELEA DE PE FATA , SEMN CA ISI FACEA EFECTUL. DACA AI TENUL GRAS IN 2 ...
Re: Sex adolescenti din 21 sep 2010 11:11 de ella0790
Va rog....raspunsuri serioase.
Am 17 ani si vreau neaparat sa imi incep viata sexuala fiindca multi prieteni cu care umblu deja au facut-o dar eu am avut doar cateva relatii de scurta durata. Liceul unde invat nu imi permite asta pentru ca este un ...
Re: Vreau fund sexy din 21 sep 2010 11:01 de 7Senses
As vrea sa mai adaug ca si dormitul pe burta ajuta foarte mult sa stii (nu e la mishto e chiar adevarata)
Re: De unde imi dau seama daca este insurat? din 21 sep 2010 10:58 de SORIN28
Dupa verigheta.:ok:
Re: Mai sunt fete virgine la 20 de ani, la 17, la din 21 sep 2010 10:55 de ella0790
stiu eu pe una virgina de 40 de ani.o vrei?
Re: Re: Re: Durere la baieti? din 21 sep 2010 10:49 de SORIN28
Nu trebuie neaparat sa il termini printr-un contact sexual, pur si simplu sa ejaculeze.:ok:
Si durerea e crancena daca ramane cu "ochii in soare". :D
Re: Baietii timizi si viziunea fetelor despre ei din 21 sep 2010 10:37 de ella0790
mi-ar placea sa cunosc un tip timid:)
Re: Re: Fotbal din 21 sep 2010 10:20 de SORIN28
Imi dau seama ca Otelul pana nu va avea bani nu va castiga nimic. Pana si "Cupa Romaniei" cand a jucat finala cu Dinamo, a vandut meciul pentru a mai avea ceva banuti.
Daca nu ma insel Otelul a vandut si locul din Cupa UEFA(dar nu mai stiu cui) ...
Re: Re: sal din 21 sep 2010 05:01 de Bozgoru
e batran rulerul acuma sa-i mai dai sfaturi
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 21 sep 2010 00:22 de sgc
:rolleyes: sa raspund tuturor curiozitatilor?!? ok. uite , spre exemplu intrebarea ta cea de-a doua este o intrebare in cuprinsul subiectului sgc, dar raspunsul, evident ca se va abate de la subiect. nu mai stiu daca te-am atacat, dar daca tu n-ai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 21 sep 2010 00:01 de sgc
ai foarte mare dreptate. sunt bruneta, adica saten-bruneta, deci par inchis la culoare. adica aceasta-i culoarea lui din nastere.
Re: Re: Cariera sau dragoste din 20 sep 2010 23:37 de sgc
bravo :flowers::love:
Re: Re: mancarimi ale pieli dupa epilat din 20 sep 2010 22:04 de simosimina
de ce mai bagi lama daca te faci cu ceara??? acum inteleg de ce te mananca...din cauza lamei...
Ca de la ceara este imposibil...........
Re: Cariera sau dragoste din 20 sep 2010 21:12 de 7Senses
Parerea mea e ca nu esti destul de cerebrala incat sa poti sa algi cariera in locul iubiri ....desi sunt intrat in forum ca Newbie sa stii ca urmaream adesea mesajele pe care le scriai ...Esti o fire romantica si foarte iubitoare iar in momentul ...
Pagina 627 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
46 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |