Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De

din 14 sep 2010 21:42 de Frag

Praf.u e... . Trebuie sa iei cu cap daca iei si extrem de rar . NO COCA http://www.youtube.com/watch?v=xSl2n1djdXE . Am mai pus odata link.u :-` %%-

Re: Re: Re: Re: Curatarea penisulu

din 14 sep 2010 21:21 de Machiavelli

Ea stie mai bine pe unde a luat-o :,

Re: E posibil sa fiu insarcinata?

din 14 sep 2010 21:15 de ThT

1 Esti dusa sau te prefaci?:unsure: SUNT peste 100 de topicuri identince cu al tau pe forumul asta,cred ca nu ti'e greu sa dai un search. De unde vrei sa stim noi daca esti insarcinata sau nu?nu am visat aseara.E ca si cum te-ai duce la fastfood ...

Re: Re: Re: Re: coitus intreruptus

din 14 sep 2010 21:15 de Machiavelli

Credeam ca este cineva care stie sa-mi explice pe limbaj mai simplist..daca poti da un link sau ceva ca tovarasul McLove...pe google stim toti sa ne ducem :,..in fine ;)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: AM 17

din 14 sep 2010 20:52 de Frag

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: AM 17 ANI

din 14 sep 2010 20:51 de Frag

Ce probleme as putea avea cu el ? =))) Ma bate , imi sterge cont.u :)) . Bai sper , dar eu nu sunt orice copil rupt de la*a care intra pe un forum de gen.u . Eu chiar am crezut ca am vorbii aici , si chiar am cu cine , dar sunt si ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: problema

din 14 sep 2010 20:42 de gcristian91

Stai linistita Andreea. Nu ai cum sa ramai insarcinata daca faci sex anal sau oral. Dar totusi, nu esti cam micuta sa iti incepi viata sexuala? :lol: :flowers:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: AM 17 ANI SI SUNT VIRG

din 14 sep 2010 19:30 de ursaru

Aparentele inseala ;))

Re: Re: Re: Re: Re: Re: AM 17 ANI SI SUNT VIRGIN E

din 14 sep 2010 19:15 de Frag

Stii , m.am uitat pe posturile tale , si tu te cam bagi peste tot . Oi avea tu vechime pe forum da esti un copil inapt , ti.ai luat buletinu ? Oltean prost care nu isi tine gura . ___________________________________ Data nasterii Zi ...

Re: Re: Re: Re: AM 17 ANI SI SUNT VIRGIN ESTE BINE

din 14 sep 2010 18:38 de Frag

Tu mai bine taci din gura . ESTI MULT MAI ANALFABET CA EL . Ia nu mai judeca tu pe altii . Dupa parerea mea prostii si cei care nu sunt in stare sa aiba parte de sex cu prietena se duce la "panarame" . La "panarame" nu e bine ...

Re: Re: Re: Curatarea penisulu

din 14 sep 2010 16:09 de femme

La sfarsit zicea:" daca nu te termini in ea"; Deci, cred ca se referea la sexul normal!

Re: Re: E posibil să rămână însărcinată

din 14 sep 2010 15:36 de Leroy

Foarte slabe sanse... Daca ii vine ciclul atunci poti sta linistit... Userii de aici propuneau testul de sarcina ca sa te linistesti tu, nu ca sa descoperi ca rezultatul iese pozitiv... Deci, incearca sa nu o mai comiti pe viitor caci nu se ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Despre iarba

din 14 sep 2010 12:15 de ursaru

F**i rau cand esti fumat..5,6 numere.functioneaza aproape ca un afrodisiac iarba ;))

Re: Cadou

din 14 sep 2010 03:21 de Bozgoru

deci nu ati ramas prieteni buni.. tu vrei sa-i faci cadouri doar sa o "rascumperi".. ceea ce nu-i bine.. nu e bine pt psihicul tau si 2. daca ea accepta sa va impacati dupa cadou iar nu e bine.. deci cel mai bine e sa va vedeti dupa ziua ei si sa ...

Re: Lucruri pe care nu le stiati despre vise

din 14 sep 2010 03:18 de Bozgoru

intr-adevar ceva interesant.. bun post

Re: Cadou

din 14 sep 2010 02:57 de Machiavelli

De aur?:blink: Pai merita?:, Nu mai are ce sa-ti dea inapoi.In locul tau i-as face un cadou "noua mea cucerire" si gata...bullshit... daca ati ramas prieteni (desii nu te te inteleg) cumpara-i ceva amical :ok:

Re: Re: Curatarea penisulu

din 14 sep 2010 02:53 de Machiavelli

Nu cred ca ai inteles ce a incercat sa zica gadjiul de sus...cica prin urma oralului..deci,daca inghite lichidul preejaculator.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: vreau s ma pla

din 14 sep 2010 00:14 de sgc

aveam initial, doar o banuiala. dar daca si username-ul a facut trimitere la videoclip( pe care eu nu l-am vazut), nici macar n-ar mai conta dac-as veni eu acum sa zic ca cred altceva contrazicandu-ma pe mine insami:ok: 'ei...... ;) am fler

Re: Re: Re: Ce le place fetelor sa le faci?

din 13 sep 2010 23:19 de Firefox

bai.. ia gata.. fetele vor mai multe.. pe langa cele evident (nu intreba).. vor sa fie invidiate de celelalte fete.. in oarecare masura.. vor sa fie vazute cu "trofeul" la brat.. in mod inconstient.. de aici si cadourile.. daca oferi unul.. e mult ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Alunite pe penis!

din 13 sep 2010 22:45 de stefialex

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 640 din 3731
«   1 ... 637   638   639   640   641   642   643 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro