Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Cat timp dureaza? din 2 sep 2010 00:21 de Psyche
1.depinde de femeie,la unele sarcina se manifesta si se face simtita din primele saptamani,altele doar se trezesc cu burtica.
2.daca s-a ivit menstra,sanse aproape absurde sa fie insarcinata. am mai auzit cazuri de sangerari in timpul ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce baieti a din 2 sep 2010 00:13 de kristynukk
da asa e si in plus ei vorbesc ca sa nu adoarma mai scot cate o perla k vai domne ce curva e aia .. de unde poate ca unde pers respectiva a refuzat sa mai umble cu ei in anturaj ..adik si`a dat seama de ce "scursuri" sunt e curva tarfa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Violata si insarcinata... din 1 sep 2010 23:54 de femme
Sunt de acord ca trebuie sa ne protejam si sa avem grija de noi...dar de aici si pana la a spune ca o fata e vinovata si ea la un viol..e cale lunga!
Probabil ca ai vrut altceva sa exprimi, dar nu ti-ai gasit cuvintele!!:ok::)
Re: Re: Re: Re: Violata si insarcinata... din 1 sep 2010 23:52 de sweety16
da, insa chiar fata ar putea evita violul daca ar avea grija in ce circumstante se expune.Daca umbla beata si cu c.u.r.u.l la vedere dupa aia sa nu se planga ca a fost violata.Daca ea nu are grija de ea, atunci cine? Nu intelege ca le iau ...
Re: ce se intampla? din 1 sep 2010 23:48 de sgc
cred ca ti s-au dat deja, contrar starii generale de pe forum, niste raspunsuri foarte obiective si de foarte bun simt. practic s-a spus exact ceea ce trebuia sa se spuna ca sfat in acest subiect, si nu-i necesar sa mai repete si altii raspunsurile
Re: Cat timp dureaza? din 1 sep 2010 23:47 de femme
1. in general,dureaza cam 1luna jumate(depinde de sarcina), dar primul semn si cel mai rapid este lipsa menstruatiei;
2.nu prea cred. DAca ea are oricum ciclul dereglat, se poate sa fie din cauza asta. Pentru reglarea ciclului sa vada un ...
Cat timp dureaza? din 1 sep 2010 23:34 de alexnico08
Am facut o mica Mare prostie...am incercat sa vedem cam cum este fara prezervativ...bine,ca mai incercasem si simt cand vine sa ejaculez...dar de data asta,au fost picaturile placeri foarte posibil.
Oricum...
1)as dori sa intreb,cam cat timp ...
Re: Re: Re: Violata si insarcinata... din 1 sep 2010 23:14 de femme
Iar tu, ca fata, nu ar trebui sa zici vreodata ca este si vina fetei cand este violata!
Poate fi ea cea mai mare c.u.r.v.a din lume, poate umbla doar beata si cu c.u.r.u.l. la vedere, asta nu da voie nimanui s-o violeze! Si spun asta, chiar daca ...
Re: Re: Re: Re: c sa mai intamplat... din 1 sep 2010 23:03 de Alexutssa
Pff .. Am tot citit pe aici , vad ca toate aveti 13-14 ani si deja va ganditi sa o faceti .. Si vai,cata iubire poate fi in 2-3 luni de relatie ? Sa fim seriosi , am 16 ani si am avut o relatie de 2 ani jumate,care s'a incheiat acum ceva timp din ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 1 sep 2010 23:01 de sweety16
:lol: Nu e corect! Daca tu o inseli ar trebui sa faca si ea acelasi lucru.Ori sunteti amandoi fideli, ori aveti o relatie mai deschisa.Daca tu profiti de ocaziile care ti se ofera, de ce n-ar face si ea acelasi lucru?
Re: Re: Re: Re: Poate sa imi intarzie menstruatia din 1 sep 2010 22:39 de Lenore
mie mi-a spus ca le pot lua si in timpul menstruatiei.da,le-am luat exact dupa consult.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 1 sep 2010 22:30 de Psyche
aoleu! s-a scumpit kilogramul!
:ninja:
Re: Re: Re: Poate sa imi intarzie menstruatia de l din 1 sep 2010 22:29 de Psyche
si ai inceput sa-l iei exact dupa consult?
pentru ca,dupa spusele tale,daca acum o saptamana ai facut sex si dupa cateva zile ai mers la ginecolog,iar tie ti-a intarziat 5,asta inseamna ca in momentul in care ai mers la ginecolog,sau ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 1 sep 2010 22:18 de DaNNY_DiViNO
Vali, daca erai barbat, ca vad ca tot te bati cu pumnu in piept ca esti, acceptai pariul din moment ce stiai ca pierd, cum zici tu, si incheiam discutia..
Asa ca pana nu vad ca esti de acord cu asa ceva.. La revedere drum bun.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 1 sep 2010 22:04 de McLove
De ce?
Noi, avem multe de daruit... si cum multe fete nu stiu sa profite de asta, trebuie sa daruim la cat mai multe, ca sa scapam de aceasta povara. :,
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 1 sep 2010 22:03 de femme
Fiti mai zgarciti, mai baieti! Nu mai dati la toate!!
Re: Internat din 1 sep 2010 22:02 de McLove
Depinde... in liceu, iti spun, nu prea se merita. Adica, esti inca mic, inca nu gandesti (nu e jignire), inca nu ati pasit in viata reala.
Daca totusi, nu ai unde sa stai, poti alege sa stai in camin.
Insa, viata de camin, e la facultate.. ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 1 sep 2010 22:00 de SORIN28
Vezi daca te-ai exprimat gresit! Acum iti sar "evele" in cap.
Trebuia sa scrii "Pe e o iubesc, pentru restul am doar sperma de dat" :D si nu mai aveai nici o problema.:lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Ce carti ati mai citit in ulti din 1 sep 2010 21:50 de femme
Fiecare citeste daca vrea si ce vrea!! Ca nu suntem la lectura obligatorie de la scoala din clasa a 4-a.:)
Re: Re: Re: Re: Ce carti ati mai citit in ultimul din 1 sep 2010 21:42 de SORIN28
Scuze ca nu-mi place ce-ti place tie. Data viitoare am sa te intreb daca pot sa citesc "X" carte.:ok:
Pagina 666 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
47 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |