Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: eu 19, ea 16 ?.....a lil` help plz....

din 2 sep 2010 10:48 de Psyche

am o minte o cugetare a cuiva,nu mai retin a cui si nici nu o pot reproduce mot-a-mot,dar suna cam asa: "distanta este pentru dragoste ceea ce e si vantul pentru o flacara;o innabuseste pe cea slaba si o inteteste pe cea ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 2 sep 2010 10:38 de ursaru

Asta se intampla f rar,si oricum ea imi da voie sa ma duc daca e plecata din localitate/tara.:D Deci am aprobare sa`mi fac de cap:rolleyes:

Re: Re: Intarziere menstruatie

din 2 sep 2010 10:04 de Never_Mind

Buna! Am facut dragoste cu prietenul meu in perioada ovulatiei, dar ne-am protejat ca de obicei folosind prezervativul. Nu s-a intamplat nimic deosebit, in sensul ca nu s-a rupt sau ceva, dar menstruatia imi tot intarzie. Nu e nici foarte regulata ...

Sarcina?

din 2 sep 2010 09:39 de Never_Mind

Buna! Am facut dragoste cu prietenul meu in perioada ovulatiei, dar ne-am protejat ca de obicei folosind prezervativul. Nu s-a intamplat nimic deosebit, in sensul ca nu s-a rupt sau ceva, dar menstruatia imi tot intarzie. Nu e nici foarte regulata ...

Re: Re: Re: este posibil???

din 2 sep 2010 09:34 de bonibon

am vb cu prietenul meu si mi0a sp sa nu mi fac griji....cred ca lichidul acela vine inaintea spermei...iar el imediat ce a simtit a scos o...acum astept sa-mi vina...

Re: Rana pe col si anticonceptionalele

din 2 sep 2010 09:30 de anabella

vreau sa ajung la alt doctor...pentru ca acesta mi-a spus ca e mica si sa o tinem sub observatie si nu mi-a dat nici un tratament.si cred ca nu e ok

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Violata si insarci

din 2 sep 2010 05:06 de just me

As mai avea ceva de adaugat,aici se vede si importanta unui prieten,sincer sa fiu nimeni nu ar avea curajul sa atace in conditile in care esti cu prietenul(aici ma refer la un tip bn facut nu orce prostanac) langa tn. Aceasta intamplare ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Violata si insarci

din 2 sep 2010 04:43 de just me

In cazul asta singurul lucru cel poti face e sa le spui parintilor cele intamplate caci nu ai nici o vina(faptul ca nu tei putut apara este un lucru normal avand in vedere ca un baiat/barbat este mult mai puternim decat o fata/femeie) asa ca ...

Re: Re: Mai nou carul cu prosti s-a rasturnat la P

din 2 sep 2010 02:53 de ion popescu

las-o incolo de treaba,daca isi petrecea toata viata in fata calculatorului si tot trebuia sa stie ce sa scrie in casuta aceeea,fara sa ii mai explice cineva. Asta e prostie din nastere. Acolo e scris foarte clar. Oare elevii nu s-au intreba,aia cand ...

Re: Re: :o

din 2 sep 2010 02:37 de look me

buna....as vrea sa vb cu cineva de aici ca vad ca se vb destul de deskis... am o piatra pusa pe inima.....a trecut ceva timp de cand numai sunt virgina...timp de 2 ani am avut o relatie cu un baiat ....dupa 3 luni a vrut sa facem sex iar eu cu chiu ...

Re: Re: Re: Re: Re: De la ce se lasa sanii??

din 2 sep 2010 02:22 de Bozgoru

n-am zis ca am dat de fete dastea dar ma gandesc si eu ca e logic sa se mai lase dela 16-17 la 24.. n-am stat cu vreo fata de la 16 la 24 de ani sa-i vad sanii "cum progreseaza".. dar daca si-ar face o fata poza la 16 ani la sani.. si apoi la 24.. ...

Re: Ce se intampla?

din 2 sep 2010 02:17 de SIMPLU

Multumesc pt raspunsuri o sa tin cont de ele .

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Violata si insarcinata

din 2 sep 2010 02:09 de adina

S-a intamplat dupamiaza..ma intorceam de la bazin era in jur de ora 3 si nu purtam nimic care sa atraga atentia...aveam blugi si o bluza fara decolteu..ca sa ajung acasa am luat-o ca de obicei printre blocuri si acolo m-a atacat un individ..am ...

din 2 sep 2010 01:14 de ExoticDream

Ba aveai! Nu toate "Evele" accepta "diviziunea muncii", pentru cele care iubesc omul din voi, nu conturile, masinile, vilele, relatiile etc., este "all or nothing"! :devil::devil::devil:

Re: Brianna Frost

din 2 sep 2010 01:09 de Machiavelli

Daca utilizatori precum Danny,Valentine,Bozgoru si Ursaru ar lua-o la o "susta cu dus-intors" atunci lucrurile sunt clare in ceea ce priveste cat de bunaciune e :,:ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Ce carti ati mai citit in ulti

din 2 sep 2010 00:52 de ExoticDream

Glumeam! Ma miram cum de toti baietii care si-au exprimat parerea despre carti s-au orientat spre carti de razboi! Evident ca fiecare citeste ceea ce simte ca i se potriveste, bine ar fi ca si "cei mici" sa-si arunce ochii intr-o carte din cand ...

din 2 sep 2010 00:43 de alexnico08

desteaptate fetito,suntem in sec 21... c.u.r.v.e pe majoritatea strazilor... crezi ca sta dupa tine sa ii faci un amarat de oral?NU! Noi ti'am spus...nu mori daca incerci. Nu mori daca te relaxazi cand iti face. Daca esti relaxata si il lasi ...

Re: Re: Mai nou carul cu prosti s-a rasturnat la P

din 2 sep 2010 00:33 de Machiavelli

Bine punctat :ok:

Re: Re: Cat timp dureaza?

din 2 sep 2010 00:31 de alexnico08

1)mai speriat nitel... 2)nu stiu 100% daca ia venit...normla la ea dureaza vreo 5-7zile,de aceea am spus...mie frica sa nu fie vreo dovada ca defapt ea a ramas... 3)nu stiu...precum am spus,dar vom stii mai probabil de abia dupa data de 10 ...

din 2 sep 2010 00:28 de Machiavelli

Ok...am inteles ca sunt asa...as prefera un stelist "infocat" :heart: ...Eu inca astept sa-mi spui echipa care,dupa tine face cinste Romaniei si nu "sta capra" nimanui :ok: Daca nu ai,cred ca cel mai bine ar fi sa fii mai putin rezervat in a ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 665 din 3731
«   1 ... 662   663   664   665   666   667   668 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare