Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Violata si insarcinata... din 1 sep 2010 15:35 de femme
Ne pare sincer rau pentru tine! Stiu ca e inutil acum, dar trebuia sa-ti anunti parintii si politia imediat ce s-a intamplat!
Acum trebuie sa le spui, oricum! Si nu e vina ta, orice ai fi facut! Niciodata nu e vina celei care este violata! ...
Re: este posibil??? din 1 sep 2010 15:33 de alinutzaa
Sunt sanse de 70%...Acum depinde de norocul tau...Asteapta sa vezi daca iti vine la data respectiva( daca intarzie 2,3 zile, nu te panica, e poate doar o dereglare, tinand cont ca ti-ai inceput viata sexuala) si daca nu, fa un test de sarcina ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 1 sep 2010 15:28 de femme
Egoist mai esti! Si, o iubesti? Eu nu cred!
Re: ce se intampla? din 1 sep 2010 15:08 de femme
Trebuie sa te obisnuiesti cu ceva: ca la inceput nu o sa mai fie! Si stii si de ce? Pentru ca trece timpul si relatia se schimba, voi va schimbati! Acum nu spun ca e bine ca nu-ti mai arata tandrete, dar incearca sa faci ceva cu prezentul, nu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 1 sep 2010 14:38 de ursaru
Da,poate daca vrea k1.
Rana pe col si anticonceptionalele din 1 sep 2010 14:28 de anabella
Buna ziua.AM o rana mica pe col si as vrea sa stiu daca exista contraindicatii in a lua anticonceptionale.
Re: Violata si insarcinata... din 1 sep 2010 14:20 de Bozgoru
eu zic in primul rand... ca esti insarcinata in 2 luni.. nu in cel putin o luna... ca altfel e dubios ce zici tu aici... in sfarsit... ( in cazul in care a fost chiar viol.. nu genul ala de viol in care tu te duci cu ala in pat.. el incepe sa ti-o ...
Re: Varsta primului sarut din 1 sep 2010 14:02 de flori
pai ce sa zik.....
eu sunt florina si primul meu sarut a fost la 11/12 ani ...numai retin bine....
unde???
pe o patura la iarba verde....
cum???
a fost in joaca .... multi spuneau ca nu a sti sa, sarut si le/am aratat la toti... in ...
Re: Violata si insarcinata... din 1 sep 2010 12:50 de sweety16
In primul rand trebuie sa le spui parintilor tai.Este greu sa treci peste asa ceva, este greu sa le dai o asemenea veste.O foarte buna prietena a trecut prin asa ceva acum cativa ani si nici acum nu a trecut peste trauma aia.La fel ca si tine ...
Violata si insarcinata... din 1 sep 2010 12:36 de adina
Buna ziua, am o mare problema care ma apasa...acum 2 luni am fost violata, este si vina mea nu am putut sa ma apar. Prima greseala..nu le-am zis parintilor nu cred ca ar fi suportat..acum sunt insarcinata in cel putin o luna. Am 16 ani nu stiu ce sa ...
Re: Re: :-s din 1 sep 2010 11:38 de panicatul
Gata, am scapat de panica:D i-a venit azi dupa 4 zile intarziere ):( multumesc mult pentru raspunsuri :~*
da,altadata nu va mai fi asa :wacko: ne protejam intotdeauna dar s-a intamplat atunci..si nu e prima oara cand ia pastila dar e prima oara ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 1 sep 2010 06:11 de Machiavelli
Daca ai stii cat l-am blestemat pe Contra...Pai si-a revenit exact la meciul cu noi.Iar cu alte echipe "fa cagare".O panarama de jucator :`
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 1 sep 2010 05:03 de ursaru
Pai o iubesc,dar cand ea nu e cu mine,trebuie sa ma duc sa`mi fac placerile :ok:
Re: si eu am 16 ani din 1 sep 2010 04:49 de Machiavelli
Aha si ce le faci?Le bei apa?
Daca la 16 ani ai ajuns sa te lauzi ca ai 3 pi*de langa tine maine,poimaine vei ajunge ca fernando care face doar sex-viteza sau ca romeo bumbastik :lol:
Ce se intampla? din 1 sep 2010 03:53 de SIMPLU
Buna! Sa va spun si eu ce ma nelinisteste pe mine.Sunt cu prietenul meu de un an jumate .La inceput era foarte tandru,ma alinta pot spune ca era ceea ce imi doream .Pe parcurs prietenul lui cel mai bun s-a mutat definitiv intr-o alta tara.De atunci ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dimensiunea normal din 1 sep 2010 03:41 de dddddddddddd
true
Re: Cum il surprind de ziua lui? (intrebare pt bai din 1 sep 2010 03:40 de kuguk
cumparai o narghilea :>
Re: Re: Re: Re: Cum sa o intreb daca vrea sa facem din 1 sep 2010 03:39 de huaaa
scoate pula in fata ei si vezi ce reactie are daca se infige in ea e de bn daca nu asta e mai incearca:-`
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 1 sep 2010 02:44 de ExoticDream
Ai vrut sa zici
lim (sorin28->a) (arcsin(sorin28)/sorin28) =1 daca si numai daca a = ......
sau il privesti pe sorin28 ca functie de x?
;););)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 1 sep 2010 01:58 de ExoticDream
Really? Si sustii probabil ca o iubesti, nu-i asa? In orice caz...., nu cred ca Sorin ar da o raita pe la felinarul rosu daca ar avea iubita.
:cat::cat::cat:
Pagina 668 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
69 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |