Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Mai nou carul cu prosti s-a rasturnat la Pites din 1 sep 2010 21:39 de SORIN28
Sigur pare comic insa...nu e de ras.
Plus ca ii inteleg...daca nu scria "login" de unde sa stie saracul copil ce tre' sa scrie? :lol:
Re: Re: este posibil??? din 1 sep 2010 21:38 de simosimina
:lol: 70%..daca sunt 69%? te-ai gandit?
in fine...testul de sarcina se face la 10 zile de la contactul neprotejat...
Ea are sanse sa ramana...si mai bine se gandea inainte sa o ia "valul", dar nu judec pe nimeni aici...sper numai sa nu fi ...
Re: rana pe col din 1 sep 2010 21:36 de simosimina
poti sa iei in continuare antibebe, insa fugi la medic sa ti dea tratament pentru ea...nu o lasa asa ca te trezesti cu ditamai rana si apoi solutia este cauterizarea..deci nu te juca cu asa ceva!
Sanatate maxima
Re: Re: Re: Re: De la ce se lasa sanii?? din 1 sep 2010 21:34 de simosimina
:lol:mai daca tu ai dat numai de fete care au avut sanii lasati dupa 20 de ani nu inseamna ca tuturor li se lasa...
:flowers:
in fine...sunt foarte mandra ca nu sunt lasati B), desi mai am prietene apropiate de varsta mea care nu sunt "atacate" ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 1 sep 2010 21:23 de Diana
Si cu toate astea pretinzi ca o iubesti??? Halal "iubire"!!! Tu nu o iubesti deloc si nici nu o respecti. Nu te mai amagi singur! Daca ai iubi-o nu ai insela-o de fiecare data cand lipseste de langa tine. Daca nu poti rezista ...
Re: De la ce se lasa sanii?? din 1 sep 2010 20:42 de Psyche
la mamici e laptele:lol:
e normal,pe masura ce cresc,greutatea face ca muschii pieptului sa slabeasca,de unde si faptul ca se lasa. dar daca ai grija sa-ti lucrezi putin muschii,n-au de ce sa se lase.ca textura se schimba si nu mai sunt la fel de ...
Re: Re: este posibil??? din 1 sep 2010 20:37 de Psyche
sanse de 70%?:wacko: asta cum ai calculat-o?
nu poti spune "[b]mai ales [/b] ca eram virgina",sansele ar fi fost aceleasi si daca nu erai. sansele nu sunt de 70%,sunt mult mai mici,dat fiind faptul ca nu erai nici in perioada de ovulatie. e o ...
Re: rana pe col din 1 sep 2010 20:21 de victoria_ok
La sigur e rana MICA?
Cel mai bine e sa te duci la un medic si te va lamuri cu toate intrebarile.:ok:
Re: Re: Virgin, 23 de ani, ea 18... sex abia la ca din 1 sep 2010 20:19 de victoria_ok
Daca doresti sa fii virgin pina la virsta de 28-29 n-ai decit sa astepti. Dar daca totusi o ve-ti face la o asa virsta si nu o sa fiti compatibili?Ce faceti? La dracu s-au dus toti acesti ani de asteptare...
Eu cred ca cel mai bine e sa te ...
Re: Internat din 1 sep 2010 19:37 de Psyche
daca esti o fire descurcareata si sociabila n-are de ce sa-ti mearga rau.
Re: Violata si insarcinata... din 1 sep 2010 19:30 de Psyche
nu vreau sa pun la indoiala faptul ca ai fost violata ci doar las asta pe seama faptului ca "viol" e termenul pentru multe actiuni care nu coincid cu ceea ce ar trebui sa insemne defapt. in primul rand,pune-ti intrebarea ...
Re: Re: Re: Re: Re:)nu am inteles nimic din 1 sep 2010 19:24 de ale
Parca vad ca o sa te intrebe ce e ala vagin si tampoane interne:)):)))
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 1 sep 2010 19:18 de valentine
Pentru ca vad ca nu ai de gand sa te masculinizezi niciun pic si-o ti ca femeile "daca eu zic ca asa e, inseamna ca asa e", iti vand doua ponturi:
1)pune mana si invata sa faci diferenta dintre benzina si disesel (inexplicabil cum alimentezi tu ...
Re: Re: Re: Re:)nu am inteles nimic din 1 sep 2010 18:56 de femme
Sa-ti explic! Femeile se nasc cu himen( exceptand cateva cazuri rare), acesta fiind o pielita foarte subtire aflata in vagin si care are doar o mica deschizatura prin care sa treaca menstra.
In momentul dezvirginarii, himenul se rupe, putand ...
Re: Re: Baiat cu aparat dentar (intrebare pentru f din 1 sep 2010 18:53 de Bozgoru
omu intrebase daca a-ti respinge un baiat.. tu vorbesti de un caz particular.. prietenul tau.. ceaq ce este cu totul altceva.. plus ca eu cred ca i s-au indreptat dintii de cand a postat pana acuma...
Re: ce se intampla? din 1 sep 2010 18:50 de Bozgoru
poate n-are nici o legatura cu prietenul lui schimbarea lui.. ci e doar o coincidenta legata de timpul vostru ca relatie... dupa un timp unii parteneri nu se mai comporta ca la inceput....
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 1 sep 2010 18:32 de valentine
Asta inseamna ca ceea ce ai tu este unicat si doar tu ai. Nimeni altcineva din lumea asta nu mai are.
Felicitari Danutz! Esti posesorul lui XC90 unicat in lume! Tu-ti dai seama ce bani grei se pot lua pe masina aia? Incep sa te invidiez...:` Mai am ...
Re: Re: Virgin, 23 de ani, ea 18... sex abia la ca din 1 sep 2010 18:16 de Nekunoskuta
Cunosc un cuplu: ea 37 el 38, s-au casatorit acum 2 ani ea fiind virgina! Acum e insarcinata. Daca organismul femeii nu e afectat de ce ar fi al barbatului?
Re: Varsta aparitiei spermei din 1 sep 2010 17:01 de ionut
da mai asteapta o luna sau doua si o sa apara daca nu ai probleme sau nu
Re: ce se intampla? din 1 sep 2010 16:21 de Psyche
fiecare om percepe si simte dragostea in felul lui. dupa un an jumatate si daca ar nega-o el insusi,nu e posibil sa nu te iubeasca. obisnuinta aia despre care vorbesti nu e ceva negativ,dimpotriva. obisnuinta e relationata de gandul ca ai pe ...
Pagina 667 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
44 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |