Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: E bine sa dizvirginez o fa

din 2 sep 2010 18:37 de flori

eu zik sa nu faci greseala de a o dezvirgina...ca va regreta ea cu siguranta....iar de tine isi va aduce aminte ca i.ai distrus intimitatea si ia.ai patat.o ...... :unsure:parerea mea....eu am fost in acceasi situatie:((:((:((:((:((:(( si regret ...

Re: Re: Re: eu 19, ea 16 ?.....a lil` help plz....

din 2 sep 2010 18:36 de Psyche

ideea era sa faci abstractie de linkul ala. am instalat un youtube downloader si de atunci oriunde scriu ceva mi se pune linkul respectiv. am uitat de data asta sa-l sterg. desigur,daca asta era nedumerirea ta :blink:

Re: Re: eu 19, ea 16 ?.....a lil` help plz....

din 2 sep 2010 18:26 de damyan

(?)(?)(?)(?)(?)

Re: Sarcina?

din 2 sep 2010 17:12 de livia

Stau linistita, nu poate fi nimic, totul e de la stres si de la dieta...linisteste-te nu sunt sanse sa fii insarcinata. Mai fa un test...recomand clear blue si asa o sa te linistesti..Multa bafta! %%-:flowers::flowers:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 2 sep 2010 17:12 de Alexutssa

Poate unele fete nu vor din cauza baietilor .. deoarece noua , fetelor , nu ne place sa ni se impuna ceva . Si mi se pare cel mai urat lucru sa inseli .. Daca ai ales sa ai o relatie cu o anumita persoana , accept'o asa cum e .. Stii cum e vorba ...

Re: Re: Re: Re: Re: Nu`i corect! Fetele sunt c****

din 2 sep 2010 17:07 de ursaru

Pai depinde ,daca relatiile fetei respective durau cateva saptamani eu consider ca poate fi numita curva pentru ca e nestatornica,neserioasa ,umbala din p**a in p**a.

din 2 sep 2010 16:57 de ursaru

Eeh,tu esti femeie.Voi femeile sunteti mai sensibile :D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Violata si

din 2 sep 2010 16:45 de victoria_ok

Imi pare destul de rau ce sa intimplat cu tine. Dar...trebuie sa le spui parintilor, sa discuti cu ei. Acum daca ai vreo 1-2 luni mai ai sanse de a face avort. Nu scapa acesta ocazie. Nu cred ca acest copil e dorit de tine, iti va distruge tot ...

din 2 sep 2010 16:45 de femme

Atata timp cat il iubesc, ii stau alaturi, discutam despre incapatanarea lui, iar daca nu vrea sa faca ceva...nu-l oblig cu nimic! Pentru mine, decat sa stiu ca face din obligatie sau cicaleala, mai bine nu mai face!!

din 2 sep 2010 16:42 de ursaru

Pai si daca persoana de langa tine e prea incapatanata sa incerce ceva nou?:ninja:

Re: Re: Re: Virgina la 19 ani...

din 2 sep 2010 15:29 de ursaru

Lasa mai femme sa mai fie si fete prostute sa avem si noi ce f**e :))

Re: Re: Re: Cat timp dureaza?

din 2 sep 2010 15:16 de femme

Daca o femeie ramane insarcinata, se poate intampla ca in prima luna, menstruatia sa-i dureze mai putin, sa fie mai slaba cantitativ si cu o culoare diferita! Dar nu ne putem da cu parerea despre prietena ta, din moment ce zici ca are ciclul ...

Re: Re: Virgina la 19 ani...

din 2 sep 2010 15:08 de femme

Nu prea e bine sa "actionezi" cand crezi ca ai gasit alesul! Din aceasta cauza raman multe fete dezamagite dupa prima data; spera ca el este "alesul", ca le va lua de nevasta, si nu se prea intampla asa! Trebuie sa-ti incepi viata sexuala ...

din 2 sep 2010 15:00 de femme

Eu sunt guest...nu eram logata!!:,

din 2 sep 2010 14:56 de Guest

Si daca nu au parte, trebuie sa caute altundeva??:blink: Mie asta nu mi se pare normal cand iubesti! Dar nah...fiecare cu parerile lui!

Re: Sugestii si opinii .

din 2 sep 2010 13:41 de BBU

Nu ai treaba... iar da,ejacularea se diminueaza dupa ce te masturbezi sau faci sex pentru ca este logic ca daca dai afara .... se goleste si ia timp sa se regenereze in jur de 2-3 zile.La varsta ta iti sugerez inainte de sex (asta daca nu vrei ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Violata si ins

din 2 sep 2010 12:45 de femme

Multumin pentru sfaturi!!:flowers::flowers: Cu siguranta sunt de mare ajutor, asta daca nu-ti pierzi capul in momentele acelea!!!

Re: Vreau sa raman gravida

din 2 sep 2010 11:48 de promovare_sanatate

Daca incerci sa concepi un copil facand dragoste intamplator poate fi foarte distractiv - dar sansa ta de a aduce pe lume o noua fiinta creste daca stii sa alegi momentul potrivit. Daca tu si partenerul tau ati incercat sa concepeti un copil dar ...

Re: El doreste sex oral, eu nu!

din 2 sep 2010 11:32 de promovare_sanatate

Vrei un sex oral de calitate? Sweet Release, intensifica sexului oral si este singurul si cel mai bun produs pentru incredere, siguranta si rezultate. Suna interesant? Daca da,puteti sa ne contactati pe Yahoo Messenger la adresa ...

Re: Am 15 ani si sunt virgina dar vreau sa nu mai

din 2 sep 2010 11:16 de laur

Tot mai bine e sa fi baiat

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 664 din 3731
«   1 ... 661   662   663   664   665   666   667 ... 3731   »

loading...