Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 31 aug 2010 21:21 de femme

Stati un pic, ma duc sa-mi fac un popcorn!!:lol::lol: Se pare ca "filmul" devine interesant! Acum, pe bune, baieti, merita o masina asa o disputa??:huh: Zic si eu, nu stiu!O:)

din 31 aug 2010 21:19 de femme

Eu sper ca s-a desteptat el si si-a dat seama cum sa puna problema!!:,

din 31 aug 2010 21:13 de ursaru

Si care e problema daca le frecventeaza?Si eu ma mai duc cand ma plictisesc de iubita mea;)

din 31 aug 2010 21:12 de valentine

Uf, doar atata poti mai Danutz? Acum ce sa fac daca nu am asa multi bani ca tine? Sa ma spanzur si sa nu mai postez deloc pe site-ul asta? :( Ma asteptam la ceva mai inteligent din partea ta, nu la o injuratura:( Tu preabogat, preainteligent si ...

din 31 aug 2010 21:10 de SORIN28

Ea n-a acceptat nimic. A acceptat sa i se faca, nu sa faca. Eu nu am fost ironic sau "rau" dar langa una care nu face oral eu nu ma vad. Sexul oral nu este mai important intr-o relatie dar este important intr-o relatie. Exista doua variante: ori ...

din 31 aug 2010 20:20 de valentine

Esti liber sa-mi demontezi afirmatiile. Tu insisti sa nu o faci, eu insist sa o faci :-` Tocmai ti-am batut un apropo mai sus, legat de conturi pe toate site-urile de socializare/flirt posibile. Deci, cine simte nevoia sa fie bagat in seama ca ...

Re: Re: Re: cum saruti

din 31 aug 2010 20:01 de cata

fi atent daca fata se uita in ochi tay saruto imedyat pt ca ea vrea sa te sarute dar e prea timida sa te sarute si crede ca daca te sarura pare nebuna asa mai bn o saruti si gata

Re: Re: Probleme decalotare, fimoza???

din 31 aug 2010 19:36 de Curiosu'

Salutare ! Eu am 14 ani si am si eu o intrebare: Cand este "culcat" pot decalota usor, fara dureri (pielea trece de tot glandul), insa... cand e in erectie, il pot decala, dar ma ustura, si il "dezdecalez" imediat. Sa fie oare vreo problema ? ...

din 31 aug 2010 19:12 de DaNNY_DiViNO

Si hai sa zic ca romanu, ca sunt roman, de unde pula mea nu stii ca exista daca nu vrei sa ne intalnim sa iti demonstrez ca exista ? De ce vorbesti prostii daca nu ai cum sa dovedesti ca este intr-adevar ? Eu ti-am propus simplu un pariu, pe ...

din 31 aug 2010 19:10 de DaNNY_DiViNO

Si zic si acuma, cum am mai zis deja de 2 ori, ca vorbesti prostii.. Ca altceva nu stii, altceva nu ai ce vorbi, altcineva nu are cine te baga in seama si hai sa dai si tu din pasarica aia de gura, sa nu zic altfel, sa te afli in treaba crezand ca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu

din 31 aug 2010 19:05 de Nekunoskuta

Internetul nu construieste portrete. Noi le construim in lumea virtuala. Daca sunt adevarate sau false e tot alegerea noastra. Vezi "cat de mult mimtiti pe forum?". Citind acolo iti dai seama de urmatoarele: sunt useri (si ma refer strict la ...

din 31 aug 2010 19:03 de Diana

:rolleyes: Mda! Oare de ce nu ma mai mira deloc comentariile astea ironice? :rolleyes: de unde stiti voi ca primeste in alta parte sau va apela la...panarame,pt asa ceva? Apropo, Sorine,cunosti bine tarifele prostituatelor... Sa inteleg ca le ...

din 31 aug 2010 18:52 de Nekunoskuta

Daca nu poti face? Daca ai unul si iti moare? Iti moare si al doilea. Ai 3 sarcini pe care nu le poti duce la final. Ce faci apoi? Te duci la intalnire cu Madalina Manole pentru ca viata ta nu are sens? Sunt de acord ca un copil e o minune, ca ...

Re: Re: Re: Cum il surprind de ziua lui? (intrebar

din 31 aug 2010 18:26 de McLove

Te uiti cam mult la filme. :.

Re: Re: Cum il surprind de ziua lui? (intrebare pt

din 31 aug 2010 18:16 de victoria_ok

Nu am daruit niciodata baietilor ceva deosebit...dar Daca as avea un iubit l-as duce noaptea pe cea mai inalta cladire din localitate. (jos as ruga pe niste prieteni sa aprinda focuri de artificii, maarii si frumoase). In timp ce focurile de ...

din 31 aug 2010 18:08 de valentine

Nimeni nu instiga pe nimeni. El zice ca are ceva cu anumite specificatii, eu ii spun ca acel ceva cu acele specificatii nu exista. Eu ii demonstrez, el face ca femeile "daca eu zic ca e asa, asa e" si incerc sa-l conving sa vina cu niste argumente. ...

Re: Re: Re: Dezvirginare fara himen, fara sange?!?

din 31 aug 2010 17:51 de victoria_ok

Unele himene se rup azi putin, maine putin, astfel ca puteti sa nu observati sangele. Virginitatea e la nivel psihic nu fizic.

Re: Re: Cate nr???

din 31 aug 2010 17:36 de gheorghitza

prezervativu poate fi folosit de mai multe ori poti sa o faci cu unu si o luna daca il speli bine dupa, nu stiti nimic bah

Re: Cum il surprind de ziua lui? (intrebare pt bai

din 31 aug 2010 17:10 de Bozgoru

i-ai ceva cu ce ai vazut tu ca isi ocupa timpul.. o undita daca pescuieste... o minge de baschet daca joaca baschet.. una de footbal daca joaca footbal.. jante de 19'' pt masina lui:d ceva de genu

Re: Re: Re: Re: Cea mai rapida metoda de ingrasare

din 31 aug 2010 17:02 de alexandra

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 670 din 3731
«   1 ... 667   668   669   670   671   672   673 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele