Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Pentru cele ce cred ca porcul inca zboara

din 30 aug 2010 19:48 de femme

Foarte bun articolul si, probabil, si adevarat!! Ceea ce trebuie completat este ca si barbatul trebuie sa surprinda femeia. O femeie nu este niciodata pe deplin cucerita, asa ca, daca relatia se vrea a fi mai mult decat buna, barbatul nu ...

Re: love story

din 30 aug 2010 19:37 de femme

Din moment ce a trecut asa de repede la alta, nu cred ca a fost prea interesat de tine!! Scuza-ma ca-ti spun asta, dar de aici, din fata unui monitor, asa pare!:ok: De facut, sincer, nu prea mai ai ce face! Are prietena acum, deci eu, una, nu ...

Re: Re: De la ce se lasa sanii??

din 30 aug 2010 19:12 de Carmen

da e adevarat ca si daca faci sex ti se lasa,,,mai ales daca o faci des,,,(in fiecare seara)...

Re: Caut doar o relatie de o noapte.

din 30 aug 2010 18:47 de victoria_ok

redtube.com scrie-ti acolo adresa de e-mail si poate gasesti pe cineva:huh:

Re: cum sa dezvirginezi o fata mare

din 30 aug 2010 17:39 de ,,,

De ce sa rabde , daca ii cere organizmul , hai ca iti dau eu niste sfaturi... o faci pe rind . 1) sa nu te grabesti in asta , gasesti un local mai romantin unde esti convins ca nu va gasi nimeni , o duci acolo sii ii zici ca ai o surpriza pn ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 30 aug 2010 16:51 de DaNNY_DiViNO

Pai nu sunt locuri pisi.. ca te-as fi angajat.. Dar daca avem probleme igrasia promit sa te sun :flowers:

din 30 aug 2010 16:48 de valentine

Pai daca n-am bani. Angajeaza-ma unde muncesti tu si punem pariu pe primul meu salariu:ermm: Nu te-ar incanta ideea de a-ti fi subordonat?O:) Ca tot se poarta seful cu scoala generala si angajatul cu doctorat... P.S. eu vreau un Escalade ca masina ...

din 30 aug 2010 16:44 de valentine

Eu chiar nu am vrut sa te fac mic si prostut, dar daca tu insisti...:( Sunt sigur ca poti mai mult de atat! Sau...cel putin sper sa poti:(

Re: love story

din 30 aug 2010 16:39 de sgc

stii ce se-ntampla, pe forum, situatiile, pot primi in cel mai bun caz un raspuns ipotetic, si mai cu seama subiectiv, pt. ca raspunsurile sunt date, ori tinand cont de experientele trecute personale ale subiectilor ce raspund, ori si mai rau de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Numarul mediu

din 30 aug 2010 16:30 de valentine

Multumim:flowers::flowers::flowers:

din 30 aug 2010 16:22 de valentine

Ma dezamagesti Danutz. Exista 4 categorii mari si late de tipi care au succes nebun la femei: 1)Cei care au un fizic beton si impresioneaza cu el 2)Cei care stapanesc arta conversatiei de minune si impresioneaza cu asta 3)Cei care au o gramada ...

Re: Re: Re: Re: Re: Parul pubian la baieti

din 30 aug 2010 14:42 de baby

Smechere:` abia am mancat ce naiba Mai bine vad o operatie [ca banuiesc ca e veche] decat par. Bine nu stiu cum e a ta...dar daca e ca una de apendicita...merge Eu am 2 operatii si abia se mai vad. Dar par nu!!! NU! NU!!!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 30 aug 2010 14:41 de McLove

Exista si alte solutii... bine, mai mult sau mai putin, bune.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 30 aug 2010 14:39 de baby

Stau si ma gandesc cum e sa nu poti face:ermm: Mi-e groaza:unsure: Am atatea planuri pe care vreau sa le duc la bun sfarsit ca sa imi fac o situatie si mai buna iar la final sa iasa bebele....daca nu as putea....as ramane fara cireasa de pe ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 30 aug 2010 14:36 de McLove

Pai, da... ai muncit degeaba toata viata. Partea cu "trebuie sa ii asigur un trai bun" vine de la sine... faci un copil cand esti pregatit.

Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 30 aug 2010 14:33 de baby

Adica daca nu ai copii ai fost degeaba?:ermm: Mie mi se pare important sa il faci cand simti ca te-ai implinit pe celelalte planuri. Cand ai ce sa ii oferi. Nu sa faci un copil pentru ca pe celelalte planuri ai fost un dezastru si asa ...

Re: Re: Re: Re: Re: SARUTUL PE GAT

din 30 aug 2010 12:51 de sgc

pai, eu as dezbate subiectul, daca as fi avut o asemenea experienta, dar ceea ce am citit eu undeva, cu mult timp in urma era ceva gen: 'ti-a rontait cineva degetele de la picioare'?!? eu ma cam gadil, asa ca-mi imaginez ca asa ceva m-ar strica de ...

Re: Re: Parul pubian la baieti

din 30 aug 2010 12:23 de McLove

:(( Foarte scurt... cel putin in cazul meu, din pacate am o "mica-mare" operatie acolo, si nu imi permit sa risc. PS: important e sa nu ai padure nespalata de ~2 saptamani. Atunci, e o problema.

Re: Parul pubian la baieti

din 30 aug 2010 12:20 de baby

Mie imi place fara....sau foarte foarte scurt:unsure: Ce daca sunteti baieti...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Numarul mediu al p

din 30 aug 2010 12:04 de Nekunoskuta

Ma mira ca unii recunosc faptul ca sunt virgini la varste la care cica "nu ar trebui". Daca nu mintiti: FELICITATI! Nu aveti de ce sa va fie rusine!

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 673 din 3731
«   1 ... 670   671   672   673   674   675   676 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare