Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Cum il surprind de ziua lui? (intrebare pt

din 31 aug 2010 16:39 de maryus_96

eu in nici un caz nu asi fi prea entuziasmat daca asi primi un tort la 12 noaptea.Cati ani are prietenu tau?

Re: Re: Re: Re: Cum decurge un avort?

din 31 aug 2010 16:36 de marius

:heart::heart:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 31 aug 2010 16:22 de valentine

Eh, uite ca te-ai dat in petec. Aici ti-ai aratat limitele. Target-ul tau de fete fiind alea mici si prostute, care ar putea sa faca bani doar din activitati de genul videochat sau masaj, ai impresia ca toate sunt la fel. Insa, daca ai mai ...

Re: Cum il surprind de ziua lui? (intrebare pt bai

din 31 aug 2010 15:53 de femme

Eu ma ghidez mereu dupa ce ii place lui sa faca (asta depinde de cat de mult il cunosti) si ii cumpar cadouri care sa-l surprinda! Ultima data i-am luat un joc de pocher profesional, cu jetoane si de toate, sa aiba cu ce sa-si intretina baietii ...

Re: Cate nr???

din 31 aug 2010 15:40 de femme

Lasand la o parte gluma indreptatita a lui Danny, prezervativul se foloseste O SINGURA DATA! Indiferent daca faceti sex normal, anal sau oral, el nu trebuie folosit decat pentru un singur nr , cum spui tu!! Si citeste si instructiunile, ca de ...

Re: :-s

din 31 aug 2010 15:35 de femme

Stai linistit!!! Nu te panica, panicatule!!:lol: Poate sa intarzie cateva zile! Pentru linistea voastra, la zece zile, adica azi, nu?, sa faca alt test de sarcina . Nu aveti de ce va face griji! Luati toata "panicarea" asta ca o ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vreau sa raman gravida

din 31 aug 2010 15:31 de femme

A spus "organismul" nu "orgasmul"!!:lol: Si nu trebuie sa aiba cineva orgasm ca sa faca copii!(desi e de preferat sa aibe amandoi):lol: Iar ORGANISMUL trebuie pus la punct inainte de a ramane insarcinata, pentru ca sarcina sa fie fara ...

Re: Mi-e teama de intalniri

din 31 aug 2010 13:09 de 5iokolata

Salut..si la mn tot aceasta e problema..am si eu 16 ani,dar imi este frika si nu intzeleg dc,citeodata am curajul,parca dar cev ma opreste si nu intzeleg nimic,dc?dar eu inca nu am avut nici un prieten pina acum..spunetimi va rog si mie cum sa ma ...

Re: Re: Re: Re: Re: Vreau sa raman gravida

din 31 aug 2010 12:05 de cineva

Poti sa fii un pic mai explicita,ce legatura are? Eu stiam ca ramai insarcinata chiar daca nu au ambi parteneri orgasm.

Re: Re: Dezvirginare fara himen, fara sange?!?

din 31 aug 2010 12:04 de krime

la fel si la mine....prietena mea era virgina si nu i'a curs sange deloc, nici macar o picatura. La inceput a avut dureri mici, iar acu nu o mai doare deloc. Daca nu i'a curs sange,si nu i s'a rupt nimic, un ginecolog poate sa o declare "virgina" ? ...

Re: Scoaterea tatuajelor

din 31 aug 2010 11:35 de vlad

deci bah daca ai tatuaje in locuri vizibile adica antebrat gat fata degete palma atunci nu iti iese fisa medicala daca ai pe umar spate etc locuri acoperite de uniforma atunci nu ii problema esti admis;)

din 31 aug 2010 11:30 de DaNNY_DiViNO

foarte bine pisi, inseamna ca daca nu ne incanta cu un videochat, vin la un masaj erotic.. sa aveti banuti de benzina sa mergeti la mare... :, bravo, sunt mandru de tine

Re: Re: Re: love story

din 31 aug 2010 11:23 de Psyche

bineinteles ca ar fi fost cu totul alta. asta e tipicul caz cand nu-ti dai seama de ce dai decat dupa ce-ti dispare de sub privire. suntem obisnuiti sa dispretuim in asa masura incat nu tinem cont de nici un criteriu pentru care o facem. ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce fetele vor baieti ma

din 31 aug 2010 01:13 de ExoticDream

Ba iti spun ca se poate.... La 16 ani nu ai inca maturitate si experienta de viata, conteaza mult caracterul, personalitatea... Daca dai peste persoana potrivita, exista sanse mari sa faci acei pasi necesari catre maturitate impreuna cu ...

Cum il surprind de ziua lui? (intrebare pt baieti)

din 31 aug 2010 01:12 de Selenne

Urmeaza ziua prietenului meu. si sunt total pe langa subiect..adica nu stiu ce cadou sa ii fac .. nu prea e genul cu bratari de argint sau dn alea.. deaia as vrea ceva mai interesant.. m``am gandit sa merg la el la 12 noaptea si sa`i duc un tort.. ...

Re: Re: Re: Re: Re: Ce carti ati mai citit in ulti

din 31 aug 2010 01:00 de Selenne

11 minute de Coelho e o carte ft interesanta. merita citita zic eu ..si cand vine vorba de coelho daca zici ca e la moda suna a fitza .. e un autor care merita citit in general.

din 31 aug 2010 00:43 de ExoticDream

Sa nu exageram. Cu toate ca nu si-a dorit acest tip de sex, ea totusi si-a calcat pe inima si pana la urma a acceptat. Sigur ca el nu va fi multumit cu "just this once", ar vrea ca experienta sa se repete si sa se treaca la pasul urmator, insa ...

Re: Re: Pentru cele ce cred ca porcul inca zboara

din 31 aug 2010 00:35 de ExoticDream

La fel gandesc si eu. Cine ii tine pe cei implicati intr-o relatie de cuplu sa schimbe pozitia sexuala? N-au chef sa faca nimic pentru a-si diversifica viata intima si apoi dau vina pe fel de fel de aiureli? Pana si un copil stie ca o aceeasi ...

din 31 aug 2010 00:19 de Machiavelli

Asta incercam sa ii spun si eu.Asta e,suntem ironici :,

Re: Re: Re: Cum poti excita un baiat ff mult???

din 31 aug 2010 00:03 de Someone

Inca o data varsta isi spune cuvantul. Stai jos! Pentru azi ai 4.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 671 din 3731
«   1 ... 668   669   670   671   672   673   674 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare