Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Romania in U.E. din 16 dec 2006 09:45 de nemesis
Miopia unor astfel de intrebari, mai ales atunci cand traiesti zi de zi in Romania, este aproape incredibila! Nu reusesc sa-mi dau seama cum este posibila!
Din punctul meu de vedere, popoarele se impart in doua categorii: popoare cu ...
Re: M-a inselat, m-a parasit din 16 dec 2006 03:04 de LonelyGirl
Din moment ce te-a inselat, te-a parasit si ti-a aratat ca nu insemni nimci pentru el e clar ca omul ala nu merita nici macar un gand din partea ta.O persoana care te respecta, nu zic te iubeste, indiferent de situatie se va comporta rezonabil.Nu ...
Re: M-a inselat, m-a parasit din 16 dec 2006 02:24 de ExoticDream
NU-TI PIERDE TIMPUL, NU MERITA!!! Risti ca incercarea de razbunare sa se intoarca impotriva ta, chiar crezi ca are sens sa-ti risipesti cateva saptamani/luni doar pentru ca, eventual, sa savurezi "dulceata" inveninata de a-l vedea suferind si pe ...
Re: M-a inselat, m-a parasit din 16 dec 2006 02:22 de DarkAngel
Daca tu il iubesti si vei ajunge dinou impreuna cu el si il vei inshela ca sa te razbuni pe tine te va durea mult mai tare... plus ca razbunarea ii arma prostului....deci prin chestia asta nu ai castiga decat satisfacearea orgoliului si in acelasi ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #Nervi Din Orice din 16 dec 2006 01:43 de ExoticDream
Avand in vedere ca e tinerica, poti sa incerci sa mai ajustezi anumite aspecte...., astfel vei fi nevoit sa faci mai putine compromisuri...! Stiu ca se spune "Daca ma iubesti, ma iubesti asa cum sunt, cu bune si cu rele.", insa poti sa o ajuti ...
Re: M-a inselat, m-a parasit din 16 dec 2006 01:33 de stefanoski
Daca el nu te mai vrea, de ce insisti ? Iti place sa te bagi in sufletul cuiva cu forta ? Trebuie sa accepti situatia asa cum e, sa fii realista. Asculta sfatul meu, nu te mai gandi la razbunare, mai devreme sau mai tarziu isi va primi pedeapsa. ...
M-a inselat, m-a parasit din 15 dec 2006 23:53 de DAISY88
M-a inselat, m-a parasit, mi-a aratat ca nu insemn nimic pentru el. Si trebuie sa ii demonstrez ca a gresit, ca merit sa fiu iubita, merit sa fiu iubita de el si de oricine. Vreau sa fi facut parte din viata lui si vreau sa inteleaga ca atunci cand a ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #Nervi Din Orice din 15 dec 2006 18:37 de Danny_DaBoss
da pai daca vreau sa fiu cu ea trebuie sa invat sa o suport si sa o iubesc asa cum e nu ? :lol:
Re: Re: Re: Banc Show! din 15 dec 2006 16:57 de LonelyGirl
O pereche pleaca in vacantza pe un lac unde se putea pescui.
Lui ii placea sa pescuiasca in zori , ea adora lectura. Intr-o dimineata el se intoarse dupa citeva ore de pescuit si hotari sa traga un pui desomn. Desi lacul nu-i era familiar ea se ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: #Nervi Din Orice din 15 dec 2006 14:19 de Dysdera
ce nobil din partea ta :lol:..baietii cu rabdare is pretiosi:ok:
Re: Re: Re: Re: Re: #Nervi Din Orice din 15 dec 2006 12:12 de Danny_DaBoss
ma gandesc la ce ma asteapta si la cata rabdare si nervi trebuie sa am. Dar...ma descurc. :rolleyes:
Re: Re: #Nervi Din Orice din 14 dec 2006 23:25 de Danny_DaBoss
ok :((
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tratament anti-cosuri. din 14 dec 2006 23:18 de DarkAngel
Majoritatea cosurilor apar din 3 motive principale... cauze hormonale (care is in perioada adolescentei ce poate tine si pana dupa 20 de ani) a-2-a cauza este cea a igienei (a zis valentine ce trebuie facut pt a se preveni aparitia lor cnd e vb d ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lichidul pe care il secret din 14 dec 2006 20:06 de SORIN28
Nu te agita prea mult. Poate tu nu esti obisnuita cu "finetea" lui Nemesis:ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Flatata sau tradat din 14 dec 2006 19:57 de ExoticDream
Avem trei variante:
1. inselatul ca razbunare
2. despartirea
3. iertarea.
Sotia care isi iubeste partenerul va avea de ales intre variantele 2 si 3, intrucat a iubi pe cineva si a face sex cu altcineva sunt lucruri un pic cam... ...
Re: Re: Re: Re: Re: Lichidul pe care il secreta fe din 14 dec 2006 19:31 de MS
Trebuie sa recunosc ca in viata poti da peste foarte multe "entitatzi ciudate" iar in cazul meu tocmai m-am intalnit cu una.Scuteste-ma de lectzii gratuite si tampite si sa te agit si mai tare as vrea sa iti propun ceva: ia du-te tu asa frumushel ...
Re: #Nervi Din Orice din 14 dec 2006 19:09 de ExoticDream
Sustin si eu ideea ca in 3 saptamani nu poate fi vorba de iubire. Explicatii privind atitudinea ei ar fi doua: este genul isteric (sau cum s-o numi el) sau mai trebuie sa se maturizeze (nu-i asa ca are 15-16 ani?). Ce ai putea face tu? Sa incerci ...
Re: Re: Re: Oare voi fi fericit?? din 14 dec 2006 18:37 de ExoticDream
5??? My God, dar stiu ca nu pierzi timpul! Iti dai seama cum ne simtim noi, astia mai batrani, care la 22-23 de ani numaram doar 2-3 relatii?!?
Nu ai sa gasesti "un motiv bine intemeiat" si, decat sa fabrici o minciuna chinuita, mai bine ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Flatata sau tradat din 14 dec 2006 14:03 de Guest
Spre stiinta ta, dupa ce ai modificat mesajul de deschidere a topicul, din editat EXOTICDREAM, data, ora, in editat: dada, data, ora, Mesajul, tau, initial, sub nickname dada, s-a transformat in citat, lucru, pe care-l poate observa, cu usurinta, ...
Re: Re: Oare voi fi fericit?? din 14 dec 2006 12:13 de stefanoski
5 :wacko::wacko:
Nu pot sa-i spun pur si simplu ca nu-mi face placere sa stau cu ea. Trebuie sa gasesc un motiv bine intemeiat. Ne vedem cam rar. Cred ca o sa dezvolt problema asta si o sa merg cu ea pana in panzele albe.
Credeti-ma, nu ma ...
Pagina 712 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
37 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |