Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Momentul potrivit pentru dezvirginare din 25 iul 2010 01:23 de ExoticDream
Nici eu nu prea inteleg chestia cu "am un prieten de cateva luni".... Esti convinsa ca in cateva luni s-a nascut si a crescut iubirea aceea care sa te faca sa iti doresti inceperea vietii sexuale cu el? Inca ceva: desi imi pare laudabila ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce sa fac? din 25 iul 2010 01:21 de Diana
Nu cred ca sunt mai imatura decat unele persoane de pe aici , care formuleaza "adevaruri" de genul;"Daca nu faci sex oral te va parasi!" Nu crezi?:,
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce sa fac? din 25 iul 2010 01:19 de Diana
:rolleyes:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sotul meu este inferti din 25 iul 2010 01:11 de dorinda
Mai bine cauti prospectele la medicamentele pe care le-a luat sotul tau ( daca mai stii ce anume ) si vezi ce efecte secundare au. Cred ca o sa te mai lamuresti.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce sa fac? din 25 iul 2010 01:07 de dorinda
Sunt relatii care supravietuiesc si fara sex oral. Nu vreau sa te determin sa faci ceva ce nu vrei, dar macar ai incercat? Nu toti cer sex oral inapoi. Daca ti se pare penibil si nepotrivit, afla ca multe persoane fac asta si sunt destule care ...
Re: Re: Re: Re: Re: Pericol de sarcina cu postinor din 25 iul 2010 01:06 de ExoticDream
Au trecut multe fete pe aici care ne-au povestit felul in care organismul lor a reactionat la Postinor, aproape la fiecare a fost altfel. Acele sangerari despre care vorbesti reprezinta o falsa menstruatie numita "sangerare de privatie", normala ...
Re: Re: Re: Re: Re: Momentul potrivit pentru dezvi din 25 iul 2010 00:55 de Incepator
Daca nu te-a interesat subiectul pana acum, asta inseamna ca nici sexul nu ar trebui sa te intereseze.
Apuca-te si tu de o facultate ceva..lasa sexu'. Ca sa faci sex ai nevoie de multe..tu practic nu prea ai nimic.
Re: Metode de a cunoaste fete din 25 iul 2010 00:54 de eu
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce sa fac? din 25 iul 2010 00:53 de Incepator
Aici e o comunitate cu orizonturi deschise..si privim lucrurile ca atare.
Nu fugim de noi provocari, dar nici nu denaturam natura.
Sa-ti mai zic una....barbatii nu vor fugi niciodata de sex..indiferent ce forma prinde el...oral/anal.
Ai ...
Re: Re: Re: Re: Re: caut cont beta din 25 iul 2010 00:46 de Machiavelli
Mda,se vede cat de "insistent" esti cu jocul.Pai si tocmai deaia cred ca ma intelegi.Runda a inceput nu cu mult timp in urma si nu sunt jucatori super puternici.Practic acum poate reprezenta o pista de lansare spre primele locuri.Tocmai deasta ...
Re: Re: Re: Re: Apropo de cazuri de viol din 25 iul 2010 00:39 de josephine
stie cineva cam care este termenul limita pt a depune o plangere pentru tentativa de viol? la cate zile de la incident se poate inainta plangerea? am fost si eu intr-o situatie asemanatoare acum 5 zile. din fericire am scapat doar cu o ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce sa fac? din 25 iul 2010 00:33 de Diana
Mda, sa inteleg de aici ca sexul oral e "piatra de temelie" a unei relatii, nu?:`Si ca in absenta lui,totul se duce draq de rapa!!!):(:rolleyes:Bai, ce imi plac raspunsurile astea inteligente! Cata "maturitate" la unii!:`Daca eu nu vreau sa fac ...
Pietre la sani din 25 iul 2010 00:21 de bibush
fetele pot avea pietre la sani ???si daca da care ar fi cauza???e ceva grav????
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #20 de semne subti din 25 iul 2010 00:02 de sgc
daca era intrebare si v-ati fi deranjat s-o formulati poate-as fi formulat un raspuns fie el si fictiv, dar in conditiile in catre dvs. aveti certitudini in ceea ce ma priveste, nici macar politetea nu-mi da ghes sa confim sau sa infirm certitudini ...
Re: noduli la san din 25 iul 2010 00:02 de Incepator
Daca faci sex nu-ti cresc noduli pe la sani.
Acela poate fi semn de ceva mai rau. Mergi la un medic !!
Noduli la san din 24 iul 2010 23:30 de bulina
buna. as vrea s pun o intrebare.
am 17 ani si mi'am inceput viata sexuala. mi'am descoperit un nodul la san si nu as vrea sa afle mama mea ca nu mai sunt virgina. nu d frica ca ce mi'ar face... ci pentru prietenul meu.
daca as spune ca sunt ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sotul meu este infertil? din 24 iul 2010 22:02 de eu doar eu
De ce nu ai zis asa de la inceput?
Chiar nu am sarit cu gura cum zici tu.Prima data data ai spus ca:"Posibil sa fie afectat de tratament" si daca o sa iti spun ca nu mi se pare ca e acelas lucru "sa fi afectat de hernie" sau "sa fi afectat ...
Re: Singura si insarcinata... din 24 iul 2010 20:45 de Nekunoskuta
Eu cred ca situatia nu este asa neagra, doar descrierea ei a fost prea subiectiva. De unde stii ca el crede ca dandu-ti bani e suficient? Omul se chinuie, munceste pentru a te intretine (inteleg ca tu nu ai serviciu, ca ai o casa mare si menajere ...
Re: Re: Re: ce sa fac? din 24 iul 2010 19:20 de Danny_DaBoss
Gresit. Ar fi bine sa te astepti.
Re: Re: ce sa fac? din 24 iul 2010 18:50 de Diana
Daca tine la mine nu ma va insela!Daca totusi o va face e alegerea lui!:`
Pagina 746 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
69 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |