Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: ce sa fac?

din 24 iul 2010 18:48 de Diana

Problema e ca nu vreau , nu simt nevoia de asa ceva! Mi se face sila doar la simpla ideea de a primi. Ce sa mai zic de cea de a face? :x

Re: ce sa fac?

din 24 iul 2010 18:44 de alexnico08

stii... e la fel cum ai spune: nu imi place enghetata,dar dupa ce iei o gura...IMI PLACE asa si aici: nu imi place oralul,dar ce pierzi daca incerci odata?vezi daca iti place sau nu...

Re: ce sa fac?

din 24 iul 2010 18:23 de Danny_DaBoss

pai fi sigura ca daca el vrea si tu nu vrei sigur v-a gasi in alta parte ceea ce isi doreste :rolleyes: sa nu te miri mai incolo daca te inseala sau te paraseste pentru alta

El doreste sex oral, eu nu!

din 24 iul 2010 18:11 de Diana

Buna.Am 20 ani si sunt cu iubitul meu de 3 ani. De ceva timp el a incercat sa-mi faca sex oral dar l-am refuzat ferm de fiecare data. Nu pot accepta ideea de a-mi face asa ceva, mi se pare mult prea ...penibil si nepotrivit! Mai mult,daca as accepta, ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 24 iul 2010 17:39 de Rena

Fiecare stie cum se simte mai bine, cu sau fara par, chiar daca esti baiat sau fata! Asa ca nimeni poate judeca pe nimeni din punctul asta de vedere si in plus in ziua de azi un barbat care se epileaza e un barbat ingrijit! Parerea mea!

Re: Re: Re: Re: Re: Bubite albe in jurul capului p

din 24 iul 2010 17:30 de Rena

Ce se intampla cu voi baietii? Nu aveti de ce sa va fie rusine sa mergeti la medic! Nu va musca, nu va bat... si ei de pe banii nostri traiesc , atunci dupa ce sa ii mai platim daca nu mergem la ei cand avem nevoie! Curaj ca ei va pot Ajuta cel mai ...

Re: Re: Re: Re: Bubite albe in jurul capului penis

din 24 iul 2010 16:45 de Gabriela

Am uitat sa va spun pentru cei care aveti prietena stabila sa ii spuneti sa mearga la medic deoarece poate fi si ea de vina (fara sa stie) pentru acele bubite ( dar nu obligatoriu)

Re: Re: Re: Bubite albe in jurul capului penisului

din 24 iul 2010 16:42 de Gabriella

Ideea e ca acele bubite s-au dezvoltat datorita aciditatii crescute din jurul penisului.Pute-ti folosi nidoflor, pimafucin sau clotrimazol crema cu o igiena impecabila, adica dupa fiecare urinare spalata si dat din nou cu crema timp de 7 zile si ...

Re: Re: Re: Re: Ce le excita pe fete/femei si care

din 24 iul 2010 15:20 de lixandru

dar nu prea pari a fi femeie dupa nicname. daca esti mi-ar face mare placere.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pierce in buric

din 24 iul 2010 13:41 de meone

eu mi`am bagat piercing in buric sh nici macar nu era medicinal...si mi l'a bagat fara anestezie...si in 2 sapt nu mai aveam nimic...sh de atunci il schimb k pe sosete...:))...secretu e...sa nu iti dai cu nimic...k sa se vindece rpd...eu mi`am dat ...

Re: Re: Gigolo

din 24 iul 2010 12:29 de mor mor

,,incearca baietas .mai intai te apleci frumos si o saruti pe pasarica , apoi incearca sa introduci putintel si limba ca si cum i-ai bagao in gura . apoi incepi sa dai de sus in jos sau invers si vei vedea cum e .are gust bun .daca ai place ei? vei ...

Re: Re: Re: Re: Pericol de sarcina cu postinor?

din 24 iul 2010 10:32 de mamasita

Imi pare rau pentru tine daca ai o problema anume cu intrebarea mea, nu te-a obligat nimeni sa raspunzi, si nu consider ca aici este cabinet de ginecologie, stiu reactiile adverse de la postinor ( care nu te scapa sigur de sarcina nici daca e luat ...

Re: Singura si insarcinata...

din 24 iul 2010 08:13 de SORIN28

Exact partea asta trebuie spusa urmatoarea data cand iti vine sotul(lui, nu noua).:ok:

Re: Re: Re: Pericol de sarcina cu postinor?

din 24 iul 2010 08:09 de SORIN28

Gresit, stie destule incat sa realizeze efectele postinorului, stie cand ii vine "partea urata", stie ca nu sunt sanse sa fie insarcinata daca a luat pastilele bine dar vrea sa-i spun exact ce scrie pe prospectul de la pastile. De ce?

Re: Re: Re: Fotbal

din 24 iul 2010 07:54 de SORIN28

Alea nu se pun la socoteala? Stiu ca exista comentarii la pauza, stai si le asculti/analizezi deci...timp pierdut pentru fotbal, adica pentru nimic. Te uiti la ce vrei, chiar si la emisiunile alea daca-ti fac placere. Eu nu ma uit la tv, ...

Re: Re: Re: Fotbal

din 24 iul 2010 06:49 de compot

Ce bine-mi pare ca l-a dat pe Toja !!! Sper sa-l transfere pe "Ceabalala", e un jucator destul de bun pentru Steaua!! P.S. Si eu am mare incredere-n nea Piti, chiar daca nu va lua din primul an campionatul, in urmatorul sigur o va face !!!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Exista fete care fac s

din 24 iul 2010 02:12 de anonimu

ceva de genul asta sunt si eu ....ma multumesc cu privitul :((

Re: Re: Daca faci sex, iti dispar cosurile?

din 24 iul 2010 02:07 de Stenk Mihai

tu esti cu capu?=)))sincer?=)):lol::lol::lol::lol:adica tu ii zici sa se dea cu sperma pe fata:lol::lol:bravo ma :lol::lol:lol

Re: Re: Pericol de sarcina cu postinor?

din 24 iul 2010 01:44 de ExoticDream

Oricat de mult as vrea sa cred ca-ti place doar sa glumesti, fara sa iei in ras problema omului, totusi de data asta observ ca nu poti reprosa persoanei de mai sus nici ca stalceste limba romana, nici ca prin ceea ce spune demonstreaza un IQ sub ...

Re: Re: Re: Re: Re: #20 de semne subtile ca te ins

din 24 iul 2010 00:21 de Bozgoru

pluuuuuus :D... ca.. cel mai logic... deci ma repet... "logic" lucru.. nu e sa-i dai papucii lu actuala si sa te duci la alta daca nu te mai satisface "fofo " ei?... de ce sa te chinui sa o inseli... de ce sa o chinui pe ea ( in cazul in care o ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 747 din 3731
«   1 ... 744   745   746   747   748   749   750 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare