Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 25 iul 2010 17:03 de Kaya

eu nu vad atunci problema ta. ai intrat si ne`ai spus ca iti este frica ca acest refuz sa nu`ti afecteze relatia iar acum esti sigura ca nu e asa (chiar daca majoritatea am sustinut contrariul). deci pana la urma te`ai lamurit singura. sa fii ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce sa fac?

din 25 iul 2010 16:28 de SecretLove

Fetelor nu stiu ce vi se pare acest lucru iesit din comun .Mie cel putin imi place sa imi satisfac partenerul din toate punctele de vedere ma incanta faptul k pot ji vreau sa il fac fericit si sa se simta cat mai bine in pat alaturi de ...

Re: In apa in perioada menstruatiei?

din 25 iul 2010 16:27 de Anda

Buna! Am si eu o intrebare. Sa zicem ca merg la mare si sunt pe stop... As pati ceva daca as intra in apa si m-as zbengui acolo? Nu de alta dar mi-e frica sa nu fac vreo hemoragie ceva:lol: [/quote Mie mi s-o intamplat sa am ciclu cand mergeam la ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce sa fac?

din 25 iul 2010 16:01 de ExoticDream

Si totusi, Mr Smart Guy, da-mi voie sa te contrazic: chiar daca tuturor barbatilor le place sexul oral (primit), nu toti gandesc cu.... celalalt cap, fie si la varsta aceea mica, nu toti si-ar parasi partenera pe care o iubesc pentru vecina, ...

Re: Re: fara griji

din 25 iul 2010 14:40 de rekono

Bai da si tu esti batran rau...daca ea ii copil inca....lasa tete ca ai timp....nu te grabi si nu grabi nici fata

Re: Re: Re: Re: sperma inghitita

din 25 iul 2010 14:21 de Danny_DaBoss

il stiu :,

Re: Re: Re: sperma inghitita

din 25 iul 2010 14:08 de info_nemurit

daca vreti sa fiti nemuritori,sa nu va inbolnaviti(batranetea=o boala) trebuie sa vedeti filmul:youtube > "sex.the.secret.gate.to eden" si pe urma.... mai vorbim....

Re: Re: noduli la san

din 25 iul 2010 13:27 de bulina

shtiu ca nu ies dn cauza asta. am avut si anul trec si mi s'a spus ca e dereglare hormonala. am luat tratament si mi'a trecut. eu vroiam s shtiu daca ar fi o problema (legat de tratament) daca o s spun ca sunt virgina:|:-? desi nu sunt. ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce sa fac?

din 25 iul 2010 12:51 de Danny_DaBoss

oau... sunt destept... am descifrat :lol: faza e ca omul are si el fantezii si curiozitati.. daca nu si le poate face alaturi de tine, si le face alaturi de alta care are placerea sa experimenteze si sa se joace... da, in mentalitatea ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: despre

din 25 iul 2010 11:27 de anonim

Mai trebuie stiut si faptul ca Mahomed a facut o groaza de crime(in jur de 300-400) si ca religia lor a fost impusa.Multi oameni au murit pe vremea aceea pentru ca nu erau de acord cu el.Nu stiu eu prea multa istorie dar din ce am citit cam ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce sa fac?

din 25 iul 2010 11:25 de SecretLove

hiar aja este :P...si app Nu am ramas era o simpla intarziere orikm multumesc de raspunsuri ..:) ji cred k el are freptate o relatzie se bazeaza ji pe sex oral ji nu cred k ar trebui sa va simtzitzi chiar aja de stanjenite pt k nu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sotul meu este inferti

din 25 iul 2010 11:01 de Danny_DaBoss

auzi cucoana, decat sa stai pe un forum sa te certi cu toata lumea ca nu iti da raspunsul pe care il doresti, mai bine va luati de mana si va duceti la medic.. crezi ca toti am trecut prin operatii de hernie aici ? nu suntem doctori, zicem ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce sa fac?

din 25 iul 2010 10:56 de Danny_DaBoss

alta desteapta.. la varsta asta sa stii ca nici o relatie nu o sa mearga fara sex(oral, normal) atata timp cat este tentatie la coltul strazii si ceva mai bun... daca nu stii sa iti tii barbatul langa tine sigur o sa iti scape printre degete... ...

Re: Re: El doreste sex oral, eu nu!

din 25 iul 2010 10:36 de alexnico08

YOU! YOUU!!! YOUUU!!!!! YOUUUU!!!!!!! Doamne ce imi plac raspunsurile tale cand le dai romane de citit :lol: Fata care spune de sexul oral...sa stii ca p*** nu e otrava. Si daca te gandesti vreodata sa ii faci,nu iti fa sila,ca atunci ...

Re: Re: Re: Momentul potrivit pentru dezvirginare

din 25 iul 2010 10:27 de alexnico08

poate...dar eu am inteles alceva :lol: Intereseaza'te despre sex,daca chiar vrei sa o faci cu el...adica sa stii ce sa faci,DAR,NU sa il si programezi!Adica...sti maine facem sex,sa nu uiti servetelele,lubrifiantul,sau prezervativul. Lasa drq ...

Re: Re: Momentul potrivit pentru dezvirginare

din 25 iul 2010 09:55 de Incepator

Ceea ce vrea sa zica ExoticDream e ca ... lasa sexu'...

Re: Ejaculare rapida

din 25 iul 2010 09:54 de Incepator

Fara stres. Nu te gandi cu frenezie la ceea ce o sa faci, gandeste-te si tu la cum creste ghiocelul din pamant... Comunicati pentru a va iesi orice treaba perfecta .

din 25 iul 2010 03:10 de andreivw

sorry, am uitat sa adaug metoda nr 4. epilare cu crema epilare definitiva Epilar sau Crema Revitol pentru indepartarea parului nedorit Si inca ceva: la epilare laser/IPL daca nu fac toate sedintele 6-7 pt tratament complet si fac doar 2-3, se ...

din 25 iul 2010 03:02 de andreivw

am 26 de ani si as avea si eu o intrebare la voi: am citit ce-ati scris, dar nu m-am lamurit ce metoda e cea mai "buna" ? 1. epilare cu ceara (calda, rece, cu zahar ??? ) 2. Aparat de tuns parul corporal Philips TT2020 sau TT2030 A folosit careva ...

Re: El doreste sex oral, eu nu!

din 25 iul 2010 02:03 de ExoticDream

In primul rand o intrebare, nu de alta, dar sa vedem cum stau lucrurile: sunteti impreuna de 3 ani, faceti sex... normal? Presupun ca da, dar mai bine ne spui tu pentru ca intr-un fel stau lucrurile daca aveti o relatie platonica, si altfel daca ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 745 din 3731
«   1 ... 742   743   744   745   746   747   748 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare