Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Virgin la 20 de ani?

din 24 iul 2010 00:18 de laur

de fapt , totul pleaca de la creier ...E adevarat ca ceea ce m-a facut sa fiu asa la varsta asta este faptul ca nu am socializat foarte mult , nu am iesit si nu am cunoscut foarte multe persoane .... dar problema e alta ... in momentul de fata ma ...

Re: Singura si insarcinata...

din 24 iul 2010 00:15 de Bozgoru

trebuia sa incepi " si il iubesc".. nu si ,,ne iubim,,.. faptul ca mai vine cateodata acasa la tine si iti arunca un teanc de bani.. inseamna ca te iubesti... dragostea se demonstreaza:D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Exista fete care f

din 23 iul 2010 23:47 de Alexx_TM

Ok, multumesc. Mai incerc.

Re: Re: Devin paranoia...

din 23 iul 2010 23:27 de Firentze

Poi nu eram stresata dar a inceput si mama cu intrebarile si incep sa devin stresata... si ma gandeam na daca o fi ejaculat baiatul:)) si apoi mi-a pus mie mana acolo jos... tot felul de idei imi vin... .vreau sa-mi vina menstruatia:( prea multe zile ...

Re: Curatarea penisului de sperma

din 23 iul 2010 22:37 de Dedeluzza

cu servetele umede :))

Re: Devin paranoia...

din 23 iul 2010 22:34 de Dedeluzza

Nu ai motive sa iti faci griji :flowers::rolleyes: iti intarzie probabil..Nuti mkai face griji,vine ea pana la urma :ok::,

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Exista fete care fac s

din 23 iul 2010 22:24 de Danny_DaBoss

Tocmai aia e problema. Cand cineva se uita insistent la o fata, da dovada de om super disperat si frustrat si ea il evita orice ar face. Uita-te la ea cat sa te observe si ea, arata-i un zambet frumos si atat.. Daca incepe si ea sa te "vaneze", ...

Devin paranoia...

din 23 iul 2010 22:07 de Firentze

N-am mai intretinut relatii sexuale de vreo 3 luni, in schimb am facut sa zic un fel de peeting, desi nu a fost chiar peeting, iar menstruatia trebuia sa-mi vina pe 19 si iata ca e in 23 si nu mi-a venit... nu sunt stresata sa zic ca asta ar fi ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Exista fete care fac sex p

din 23 iul 2010 21:38 de Alexx_TM

Pai si atunci cum fac sa vad ca am pus ochii pe ea ? Eu daca vad pe una care imi place, ma uit incontinuu la ea si nu fac nimic. Cred ca deja e obisnuinta. Ma multumesc doar cu privitul. :mellow:

Re: Re: Re: Slabit

din 23 iul 2010 21:38 de Nekunoskuta

Daca faci ce trebuie intr-o saptamana s-ar putea sa slabesti un kilogram. Dar daca revii la stilul anterior de mancare poti pune chiar 2 inapoi (efectul yo-yo). A slabi inseamna de fapt a-ti schimba permanent stilul de viata si de mancare nu sa ...

Re: Re: Slabit

din 23 iul 2010 21:32 de fata

atunci de dimineata o sa mananc un castron cu nestle fitness iar seara doua piersici.app merg mult pe joc. chiar imi place:D dar dupa cat timp o sa dau macar un kg jos?

Re: Slabit

din 23 iul 2010 21:26 de Nekunoskuta

Dimineata trebuie sa mamanci cel mai bine, consistent, micul dejun e cea mai importanta masa din zi. Evita painea, dulciurile, grasimile, prajelile. Mananca cereale integrale cu lapte sau iaurt slab, carne de pui (preferabil piept) si peste. ...

Re: Re: Re: Re: Exista fete care fac sex pe bani?

din 23 iul 2010 21:25 de Alexx_TM

Am fost azi la strand. Am pus ochii pe o fata foarte frumoasa. Am urmarit-o putin cu privirea sa vad daca e insotita de un mascul sau nu. Nu era. Era doar ea cu o prietena. Se invartea tot pe acolo pe unde era si eu. In acele momente nu aveam altceva ...

Re: Sa-mi incep viata sexuala la aproape 15 ani?

din 23 iul 2010 21:24 de LadyInPink

incearca sa nu faci ceea ce-ti spune el:)daca vrei incepe-o daca nu nu:) desi esti cam mica

Re: Sunt si ma simt singur.

din 23 iul 2010 21:12 de george

Sigur ai si tu jumatatea ta pe undeva. Numai ca daca o cauti prin cluburi? o sa gasesti doar ceva ocazionale .Umbla si tu prin locuri pe care le frecventezi sa-ti gasesti ceva portivit tie la caracter.Si putin tupeu trebuie sa ai caci asta le plac si ...

Re: Cum decurge un avort?

din 23 iul 2010 17:17 de lacra

nu doare deloc daca accepti anestezia totala.....nu simti absolut nimic...dormi 10 min si cand te-ai trezit poti pleca

Re: Re: Re: Ce le excita pe fete/femei si care sun

din 23 iul 2010 16:46 de adela

pe mine ma excita rau cand ma linge un tip cu barba, daca ma candesc intens am orgasm puternic ; adela

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce le excita p

din 23 iul 2010 16:38 de cstefan@gmai

Re: PT CELE CE VOR SA AVORTEZE

din 23 iul 2010 16:32 de dorinda

Tu esti pe pustiu. De la o vreme biserica mai mult tampeste omul decat sa-l mai destupe la creier. Habar n-ai de cate ori a fost modificata si biblia si slujba. Asa ca m-as mira sa mai fie ceva adevarat pe acolo. Foloseste internetul sa te ...

Re: Singura si insarcinata...

din 23 iul 2010 16:10 de dorinda

Ai discutat cu el despre problema asta? Esti sigura ca nu are vreo afacere dubioasa? Mi se pare ciudat, oricat de ocupat ai fi sa nu ai timp sa stai cu sotia ceva mai mult. Poti sa-i spui ca ai vrea sa petreceti mai mult timp impreuna. Nu ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 748 din 3731
«   1 ... 745   746   747   748   749   750   751 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare