Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce le place la bar

din 8 aug 2006 02:05 de ExoticDream

Ma grabesc si eu sa transmit informatia mai departe, poetule! Dupa parerea mea, exista si alte gesturi mai.... supreme (!) prin care femeia isi poate arata dragostea, dar multi nu au imaginatie si atunci se limiteaza la acadele! ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce le place la barbati

din 7 aug 2006 21:51 de Diehard

Asa ca tine minte, si le poti transmite si prietenelor tale: daca vrei relatie va trebuie sa faci felatie! Eu cred ca un barbat normal nu va renunta niciodata la o femeie cu care traieste daca acea femeie stie cum sa tina de el...anume...sa ii ...

Re: Re: Re: Re: Re: dupa cat timp se trece pe past

din 7 aug 2006 19:14 de LonelyGirl

Cred ca esti cam dur la faza asta.Si dca sunt curve ordinare si asa mai departe de ce mai aveti nevoie de ele?De ce va indragostiti, de ce le iubiti, de ce vreti sa va fie alaturi toata viata?Chiar nu vedeteti ca toti astia cu teoria asta de ...

Re: Spunetimi si mie cum sa gasesti o prietena

din 7 aug 2006 11:23 de mya

nu exista o "retzeta" pt asa ceva. cu cat "cautzi" mai mult cu atat nu vei gasi nimic pe placul tau, si te vei trezi cu dezamagiri in final. o sa apara la momentul potrivit, cand te astepti mai putin. nu trebuie s-o cautzi, ea va stii sa fie ...

Re: Infatisarea femeii !

din 7 aug 2006 11:16 de mya

sunt cele mai bine dotate, si km atat femeile cu sani si fund mare. dar daca arata bine doar aici, si la fatza nimic deosebit/acceptabil, este egala cu 0 toata frumusetzea corporala. trebuie sa fie un egilibru intre corp si fizic, pt k nu doar ...

Re: Re: Barbatii violenti

din 7 aug 2006 09:36 de Bozgoru

in animale nu trebuie sa dai....:devil:

Re: Re: Re: Re: Re: Metode de crestere a sanilor?

din 7 aug 2006 02:23 de ExoticDream

Eu ma amuzam incercand sa depistez sexul "trantorului": pare baiat cand zice ca-i plac anumite dimensiuni, dar parca ar fi fata, avand in vedere ca cere sfaturi de marire a sanilor! Nu stiu ce preferinte ai tu, dar parca naturalul este ...

Re: Re: Re: Re: Metode de crestere a sanilor?

din 6 aug 2006 15:38 de valentine

Si ma rog de ce trebuie sa radeti daca o persoana vrea sa afle o metoda de marire a sanilor... (?)

Re: Re: Re: Metode de crestere a sanilor?

din 6 aug 2006 14:27 de mam

Cum sa-ti maresti volumul sanilor Spre a proba ca barbatii au o slabiciune aparte pentru formele trupesti pe care si le indeasa femeile in sutien nu trebuie elaborate studii pretentioase. Pe langa metoda inselatoare de tip sutien "push-up", mai ...

Re: Ce trebuie facut in cazul parului din fund?

din 6 aug 2006 11:47 de Dysdera

recomand sa ti-l iei cu ceara intr-un cabinet de cosmetica..sa nu te apuci tu singur/a acasa sa te razi,arzi,sau sa incerci sa dai singura jos cu ceara...te poti rani

Re: Pierderea virginitatii vs. parinti

din 6 aug 2006 03:02 de mya

tu esti persoana direct implicata in momentul respectiv, si in cele ce vor decurge de la cel principal. daca nu ai o relatzie "buna" cu ei (bazata pe incredere, comunicare ...) probabil nu vor vedea cu ochi buni fapta. dar este viata ta in fond, ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: o intrebare:D

din 6 aug 2006 02:50 de ExoticDream

Ai o tendinta vadita spre hiperbolizare! Nu 3-4 ani sunt necesari pentru a iubi, insa 3-4 luni as zice ca reprezinta o perioada acceptabila, in care poti sa-ti cunosti cat de cat partenerul si sa iti dai seama daca te potrivesti cu el. In ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: o intrebare:D

din 6 aug 2006 02:42 de imot_ieconul

Cu alte cuvinte: Ca "SA IUBESTI" iti trebuie cam 3-4 ani, asa, ca doar in doua luni abia reusesti sai afli numele... si ca sa "te gandesti ceva mai mult", daca faci sau nu "sex", iti trebuie tot cam pe atat. In concluzie, pe la 24-26 de ani o ...

Re: Re: Re: Re: Re: ce trebuie facut in cazul hair

din 6 aug 2006 02:18 de dazza

Unde a scris valentin cu biciul ?? :wacko::wacko::wacko: Ori nu mai vad eu bine? :blink: Eu zic cu ceara :devil:

Re: Re: Cum sa uiti pe cineva?

din 6 aug 2006 02:13 de ExoticDream

Ai dreptate, nu exista reguli care sa te invete ce sa faci, ci doar cateva care sa-ti arate ce sa NU faci (de exemplu, cautarea rapida a a unei noi relatii, alunecarea in alcool, sex, fumat excesiv, neglijarea scolii/serviciului/familiei, ...

Re: Re: Re: Re: Re: ce trebuie facut in cazul hair

din 6 aug 2006 01:33 de Bozgoru

cu bricheta... zic eu..

Re: Re: Re: Re: o intrebare:D

din 6 aug 2006 01:07 de Kity

Parintii mei sunt in mare parte de acord cu `generatia tanara`.Problema e ca pana la 18 ani nu cred ca ma lasa sa fac(acum am 17 jumate).Si am un prieten(il cunosc si ei) de 2 luni, si pot sa spun ca este primul prieten al meu pe care l-am ...

Re: cresterea sanilor

din 6 aug 2006 00:50 de mya

:lol::lol::lol: "penibil" subiect ... marar, auzi :lol: sincer, nush. 1. preferintele tale nu cred ca sunt o problema pt noi (cel putin nu pt mine). 2. crescuta, adik ce varsta? 3. du-te la un ginecolog (cred ca aici trebuie sa se duk pt ...

Re: Re: Re: Re: ce trebuie facut in cazul hair-ulu

din 5 aug 2006 22:16 de ExoticDream

Biciul?!? Iar ti-e foame sau.....? :wacko::wacko::wacko:

Re: Re: Re: ce trebuie facut in cazul hair-ului di

din 5 aug 2006 21:51 de valentine

pai daca e prea mare...grosul se ia cu forfecuta...dupa aia cu..........bicul?:unsure:

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 752 din 1098
«   1 ... 749   750   751   752   753   754   755 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare