Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: am o curiozitate..... din 30 iul 2006 22:48 de valentine
Las ca am facut eu greseala sa plang in fata unei fete si dupa aceea aducea aminte de faza si se amuza...:`
Deci baieti renuntati la ocupatia asta...de a plange in fata fetelor...ca zic ele ca parem sensibili bla bla dar chestia asta nu le ...
Re: Re: femeia gravida vs. sexul din 30 iul 2006 22:17 de SORIN28
Normal ca nu trebuie deep inside ca il loveste pe ala mic in cap si sunt destui idioti pe lume ca sa mai apara inca unu' :D:flowers:
Re: Re: De ce nu mai exista baieti cu sentimente p din 30 iul 2006 21:57 de ExoticDream
Din pacate, trebuie sa-ti dau dreptate, nenorocirea este ca mai exista fete care nu-si doresc asa ceva, niste anacronice/depasite, ele ce sansa au de a fi fericite in aceasta lume cu susul in jos??? Manastirea? Refugiul in job/cultura?!?
...
Re: femeia gravida vs. sexul din 30 iul 2006 21:32 de Dysdera
poate face sex dar trebuie sa aiba grija la pozitii..sa nu fie deep penetration
Re: Re: Re: Re: Re: Re: (Pentru Fete)Baietii artis din 30 iul 2006 05:17 de Necunoscut
Cunosc fete carora le plac artistii, oamenii mai "ciudati" ... iesiti putin din tipare.. si aici ma refer la tipi care... pentru un baiat ar putea fi considerati chiar respingatori.. (neingrijiti... par lung, neingrijit, chiar cret, haine ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Condamnarea femeii din 29 iul 2006 19:35 de SORIN28
Nici eu nu am spus undeva ca ar fi dese sau intalnite la ordinea zilei. Oricum ar fi\oricine ar comite violul trebuie intotdeauna condamnati, scuzele unui viol sunt penibile si ce ma "dispera" mai mult este faptul ca unii scapa pe motiv de ...
Re: analize de sange inainte de anticonceptionale? din 29 iul 2006 18:06 de dazza
Din cate stiu eu nu.Si eu merg luni ca sa imi prescrie anti-bebe si mi`a spus ca tot ce trebuie este un control pe masa si o ecografie.
analize de sange inainte de anticonceptionale? din 29 iul 2006 17:53 de
trebuie facute analize de sange inainte sa iei anticonceptionale?
are nevoie doctoru de analize ca sati recomande anticonceptionale?
Re: Unele fete nu suporta? din 29 iul 2006 16:49 de Nekunoskuta
In primul rand rectul nu e facut pentru sex. E o zona sensibila, prea mica si deloc lubrifiata. Nu trebuie "vointa" ca o femeie sa faca sex anal, daca pur si simplu nu vrea sau nu poate trebuie inteleasa.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pentru ce suma de bani ati din 29 iul 2006 03:32 de mya
count 2 of us:ok::flowers:
Re: playboy: cenzuram sau nu? din 28 iul 2006 22:12 de valentine
Cine are experienta in vizionarea revistelor de gen stie...:lol::D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 28 iul 2006 21:40 de Nekunoskuta
Pai ei nu i-ai zis ca au fost 2 teste cu eroare? Ba chiar 3 daca socotesc bine.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 28 iul 2006 20:33 de o tipa
Farmacista mi`a spus ca trebuie repetat.A zis ca a fost eroare.Nu a zis ca ar fi pozitiv!!
2 teste cu eroare??? :blink:
Re: femeia gravida vs. sexul din 28 iul 2006 18:39 de Nekunoskuta
Femeia gravida poate face sex fara nici o problema pana in luna a 7-8a de sarcina. Dupa luna asta trebuie sa aiba grija ca pozitiile pe care le foloseste sa nu-i preseze burta.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 28 iul 2006 12:36 de o tipa
Help me!!!!!!
Am repetat testul azi.La diferenta de 3 zile.Azi ar fi a 14`a zi de la contact.
Si a iesit o linie rosie si inca una fff stearsa..abia am observat`o.
M`am dus si am luat inca 2 teste.Unul la fel cu celelalte(Barza) si celalalt ...
Re: Re: Re: Re: Condamnarea femeii pentru instigar din 28 iul 2006 06:01 de Pasaroi_Cuminte
Carrie nu te mai stresa atata pt
Bula's Legacy."Desteptul" nu e "destept" destul pana nu e si fudul.
Nu merita sa-i acorzi timp dar apoi paragrafe :ok:
Re: Re: Solutie pentru rezistenta in timp a cuplul din 28 iul 2006 01:34 de Dysdera
usor de spus..greu de facut:(
Re: Re: Re: Condamnarea femeii pentru instigare la din 28 iul 2006 01:24 de carrie
esti de toata jena! si daca nu stii despre ce vorbesti mai bine ai tacea dracului din gura. iar daca mesajul vrea sa fie o gluma este una de prost-gust. ca despre faptul ca voi puteti fi niste brute, daca te uiti la numarul sotiilor (care fac ...
Re: Mi-a placut un baiat in club, sa-l caut? din 27 iul 2006 22:43 de mya
daca te-a atras asa de mult da, normal. de ce nu ? in fond, pt a obtine ce vrem, trebuie sa si depunem ceva efort. dar sa nu pari nici prea "disperata" dupa el, e posibil sa interpreteze gresit si nu vrei asta, nu ? :heart::heart::heart:
Re: Ce mai scrie la gazeta.... din 27 iul 2006 22:39 de mya
ca barbatul face mai mult sex decat femeia se stie de cand lumea si pamantul. femeile sunt "create" altfel (sunt si exceptzii). ele de regula nu o fac cu oricine, oriunde, lor le trebuie mai multa cunoastere.
:lol: sunt nehalitzi romanii ...
Pagina 755 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
16 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |