Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Tehnici de agatzat

din 2 aug 2006 15:04 de Moldova

1)Salut ,Vrei,ea ce ,tu sa te fut.2)Salut frumoaso ea,se ride tu eu am glumit.3)Oauu ce ti... ce cu... ce mini paroase.4)Fa te futu ea nu boule
Re: Cand este momentul de a scapa de virginitate?

din 2 aug 2006 15:00 de Laura

Momentul este atunci cand tu crezi k e bine ,knd iubesti nu sa te arunci asa din prima zi spui "gata il iubesc si vreau sa fiu a lui"trebuie mai intai sa va cunoasreti sa vezi c ii poate kpu si urma...vedeti voi.SUCCES kiar dak si eu mai sun ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 2 aug 2006 10:54 de carrie

personal nu agreez acest stil vestimentar, prefer imbracaminte cu stil, usor sexi, dar decent. nu ma simt bine sa arat exagerat de multa "piele" si sa simt ochii tuturor oamenilor de pe strada pe mine. dar faptul ca ma imbrac decent (insa ingrijit si ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co

din 1 aug 2006 22:31 de Nekunoskuta

Mi-ai dat o idee! Neeeee....cred ca si-ar dori :D Totusi...de ce dreptul meu trebuie sa fie incalcat de decizia ilegala si proasta a unui tampit? (e o intrebare retorica, chiar nu vreau raspunsuri)

Re: numai pt. fete

din 1 aug 2006 17:19 de dazza

alina,eu chiar ieri am fost la ginecolog.Era barbat ! Si chiar nu am avut nici o jena.Mie mi se pare mai urat sa ma consulte o femeie si sa`ti bage degetele...m`as simti ciudat. Medicul avea la 40 de ani,un om super de treaba,am discutat ...

din 1 aug 2006 16:36 de carrie

este indiferent daca este barbat sau femeie, este medic si punct. personal mi se pare ca barbatii sunt, in principiu, ceva mai grijulii. daca esti virgina, nu stiu exact cum decurge controlul, cred ca in acest caz iti introduce degetul in anus ...

din 1 aug 2006 15:44 de mya

daca te duci la un ginecolog barbat el nu o sa fie interesat decat sa-si faca meseria, si te duci pt ca vrei sa te tratezi. el a vazut multe la viata lui asa k ... nu ai de ce sa fii retzinuta. daca kiar nu vrei sa fie barbat, gaseste un ...

Cum decurge controlul ginecologic?

din 1 aug 2006 13:20 de alina

Fetelor imi este tare rusine sa ma duc la un control la ginecolog! Daca este barbat mor de rusine. Trebuie sa ma dezbrac complet? Daca imi face si tuseu rectal? Se face asa ceva?voua va bagat degetul in fund? Ce sa fac?

Re: dai click si afli :P

din 1 aug 2006 07:30 de SORIN28

N-are nici o treaba pielea cu cresterea penisului:ok:

Re: Ce femei le plac barbatilor?

din 1 aug 2006 07:04 de RoB3rTo

femeile care ne atrag ;) la mine nu conteaza ce culoare are parul, daca sprancenele sunt alba, daca unghia e taiata intrun model, daca are cercel in dinte, sau nush ce, conteaza sa`l atragi cu modul tau de a vorbi, de a te misca, de a arata, de a ...

Probleme cu...penisul

din 1 aug 2006 06:59 de RoB3rTo

asha... shi yo am penisu curbat da nu ma intereseaza vam zis asa ca sa stiti.. problema e alta, domnu` penis cand e in erectie mai ramane piele pana la capul penisului, adica am putina mai multa decat trebuie, nu multa,adica cum sa spun.. hmm... cand ...

Re: test de sarcina

din 31 iul 2006 20:38 de Nekunoskuta

Da, este dar avand menstruatie neregulata normal ca nu stii cand trebuie sa-ti vina deci te poti impacienta gresit din cauza intarzierii.

Re: o intrebare:D

din 31 iul 2006 20:23 de Just a guest

. Trebuie sa le spuna daca si numai daca parintii persoanei respective sunt pregatiti sa auda asa ceva si sa accepte asa ceva. Trebuie sa le spuna daca parintii respectivi sunt genul de parinti care inteleg ca un astfel de moment trebuia sa vina ...

Re: Re: Re: Stim sa iubim?

din 31 iul 2006 18:32 de mya

sunt de acord partial cu "zicala asta de popor". si ca sa argumentez: pt k automat ce exista o cearta, a fost o neconcordanta intre parteneri, s-au incins spiritele, fiecare isi sustzine puntul de vedere, poate interveni si orgoliul la un moment ...

Re: o intrebare:D

din 31 iul 2006 16:27 de dazza

Kity,eu i`am spsus mamei mele dupa ce am facut`o...si a aflat si tata.:D Reactia lor a fost normala...pur si simplu s`au bucurat ca l`am ales pe el(si ei il plac) si nu au fost probleme de nici un fel. Depinde si de varsta ta !! Daca esti ...

Pierderea virginitatii vs. parinti

din 31 iul 2006 16:05 de Kity()()

Cum trece o fata,peste problema cu virginitatea in fata parintilor?:( Mai exact: trebuie sa le spuna lor ca s-a intamplat?

Re: Re: Re: femeia gravida vs. sexul

din 31 iul 2006 14:40 de dazza

Vai ce prostii zici...:wacko: Copilul e in uter,"scula" nu ajunge pana acolo...:wacko: O ai de 2 m ??? :wacko: Capul copilului e bine protejat de peretii uterului..nu ai cum sa il lovesti.:ok:

Re: Re: Re: femeia gravida vs. sexul

din 31 iul 2006 13:53 de mya

:lol::lol::lol: got point, god match

Re: Re: Re: Re: Re: femeia gravida vs. sexul

din 31 iul 2006 11:00 de dazza

Live,te referi daca am asistat?? La Tv am vazut nasterea,si am vazut chiar un documentar pe Discovery f interesant..incepand de la embrion pana la nastere.

Re: Re: Re: Re: femeia gravida vs. sexul

din 31 iul 2006 08:51 de Pasaroi_Cuminte

Zau ? :blink::blink::blink: Saraca femeie nu cred ca are dispozitia si nici starea psihica sa faca sex cand trebuie sa nasca.Numai la sex nu se gandeste . Apropo : tu ai vazut odata o nastere LIVE cum e ?

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 754 din 1098
«   1 ... 751   752   753   754   755   756   757 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare