Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Life is life.... (oare el

din 11 aug 2006 21:01 de mya

inseamna k nu ai intalnit pe cine trebuie. tip de animal? dar oare nu exista fapte care sa dovedeasca atunci cand o femeie intr-adevar te iubeste? sau nu stim sa interpretam si ne aruncam direct in insulte? o sa vezi ca nu ai deloc dreptate cand ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 11 aug 2006 18:35 de dazza

Ideile se ma schimba,noi suntem intr`o continua schimbare...intr`un continuu proces de maturizare. Mi`am daruit virginitatea cui a meritat....;) nu trebuie sa fie neaparat casatorie...Am realizat ca nu trebuie sa ma casatoresc ca sa fac pasul ...

Re: Ce trebuie facut in cazul parului din fund?

din 11 aug 2006 18:34 de Nekunoskuta

Mai....parul DE PE fund se poate indeparta foarte usor si frumos cu epilatorul sau cu ceara...in functie de ce metoda folositi. Parul ala mai ascuns "DIN" fund poate fi indepartat cu ceara (dar cred ca ar fi al naibii de dureros), cu lama de ras ...

din 11 aug 2006 17:19 de kity

Sfatul meu este sa ti-l iei cu un bic(aparat de barberit).Dar odata ce incepi sa ti-l iei trebuie sa continuí.Si in plus, cu par pe acolo pe langa fund chiar nu e frumos deloc.Asa ca Actioneaza.:ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Probleme i

din 11 aug 2006 14:13 de ExoticDream

Stai sa dau pagina in carnetel, imi notasem felatia, acum quickie...., buuun! Iar ma roade curiozitatea: dupa 10 zile de sex la mare, cum de ai devenit atat de.... seXperta?!? :ermm::ermm::ermm:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Probleme in pa

din 11 aug 2006 14:10 de dazza

Cand o sa o faci..o sa iti dai seama de ce am spus asta.:devil: Cand il doresti f tare....huh.......:devil: Totul trebuie sa alterneze...daca o faci doar cu preludiu ...tot timpul ....e nasol...daca o faci tot timpul fara..iar nu`i ...

din 11 aug 2006 13:57 de dazza

:lol::lol::lol: Fetelor neahhh ..se vede ca nu stiti nimic despre mine. Dar nici nu detaliez.Am avut motivele mele pt a hotara chestiile astea,nu o sa le regret niciodata. Niciodata cei din afara nu vor stii ce este in interiorul unei ...

din 11 aug 2006 13:47 de ExoticDream

Cu parere de rau, trebuie sa recunosc ca Nekunoskuta are dreptate.... Tu nu vezi ca plutesti?!? Trezeste-te! Datorita faptului ca esti draguta, baietii iti sunt in preajma mereu, tu te lasi extrem de usor cucerita si oferi... totul, tare ma tem ...

Re: Re: Re: Re: Re: sexul oral pt un barbat

din 11 aug 2006 02:49 de Dysdera

ideea era sa il intrebe inainte sa inceapa..sa poarte o discutie pe tema asta..comunicarea este cel mai important factor intr-o relatie si influenta ei ar trebui sa se faca resimtita si in pat...nu ca as fi in cuostinta de cauza dar unele fete ...

Re: Re: Re: Re: Re: Imi imaginez sex in 3 cu priet

din 11 aug 2006 02:03 de nemesis

Din primul paragraf pastrat, am spicuit trei afirmatii interesante: 1. Nu am inteles exact. Ai vrea ca el sa vorbeasca asa ceva cu tine? 2. Aha, daca renuntam la morala, atunci trebuie sa ai in vedere ca renunti si la morala crestina... ...

Re: Re: Re: Ce trebuie facut in cazul parului din

din 10 aug 2006 17:55 de dazza

:lol::lol::lol: am facut shushu pe mine de la atata ras !! Ia`l cu cearaaaaaaa...daca e chiar inauntru...practica sex anal...poate naparlesti :lol::lol::lol:

din 10 aug 2006 17:51 de Dysdera

ma indoiesc ca o femeie se poate apara cand niste matahale de oameni sar pe ea si o arunca in masina..o leaga la ochi..eventual o leaga si de maini si de picioare etc..cat despre "ofertele de munca" care duc tot la traficul de carne vie..nu ...

Re: Re: Ce trebuie facut in cazul parului din fund

din 10 aug 2006 17:38 de Bozgoru

cred ca se refera la cel de la marginea bucilor..;)... daca are exact in fund e cam nasol:D

din 10 aug 2006 15:48 de SORIN28

Eu tot stau si ma intreb cum naiba sa creasca par [b]in[/b] fund?! Pe fund am auzit, am vazut, am si eu:~* dar in fund?!:blink::wacko:

Re: Re: Re: Re: Imi imaginez sex in 3 cu prietena

din 10 aug 2006 15:48 de ExoticDream

Mda, voi indrazni sa comentez aceste randuri peste vreo 10 ani, timp in care voi studia Kant, Spinoza, Pascal, Noica, Freud etc., voi absolvi 1-2 facultati cu profil socio-uman si voi gasi solutia ecuatiei iubirii (am incercat in Z si-mi da cu ...

Re: Re: Re: S-a spart prezervativul, ce sa fac?

din 10 aug 2006 14:40 de dazza

carmen,acum ma faci sa te cert!! Cum ai putut uita pastila ...cand erai atat de igrijorata si agitata ca o sa o patesti.Eu cred ca ma uitat din ora in ora la ceas si o luam fix la 12 ore..!! Asta e...acum asteapta sa vezi! A esuat si ...

Re: Re: Re: Re: Ce trebuie facut in cazul parului

din 10 aug 2006 14:06 de mya

:lol::lol::lol: iti dai seama ce avere ar iesi %%-:DB) :lol::lol::lol:

Re: Re: S-a spart prezervativul, ce sa fac?

din 10 aug 2006 14:04 de carmen

am luat postinor 2 (la recomandarea farmacistei), prima pastila dupa aproximativ 12 ore, dar am uitat de cea de-a 2 a :(( si am luat-o dupa aproximativ 22 de ore fatza de 1:(( luand in considerare asta, dar si faptul ca dak ar fii sa calculam dupa ...

Re: Re: Re: Ce trebuie facut in cazul parului din

din 10 aug 2006 13:58 de ExoticDream

Pe urma vorbesc cu adminul sa emitem bilete gen Zoo pentru vizualizare, OK? ;):lol::D

Re: Re: Re: Ce le place barbatilor in materie de s

din 10 aug 2006 09:36 de anonim

Nu ponegri barbatii cu conceptiile tale..nu totul se rezuma la felatie..si ma intristeaza sa vad ca pentru multi dintre voi nu mai exista romantism.):(

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 749 din 1098
«   1 ... 746   747   748   749   750   751   752 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare