Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: ce trebuie facut in cazul hair-ului din fu din 5 aug 2006 20:54 de dark_angel87
pai si ce anume tebuie folosit pentru indepartarea lui??un sfat pls....ce modalitate....??pls...
Re: Re: Re: Re: Re: dupa cat timp se trece pe past din 5 aug 2006 20:48 de Dysdera
ciudat sorine..nu te credeam un valentine II...d c generalizezi?presupun ca ai cunoscut si fete care nu sunt curve si nu merita batute..nu ar trebui sa iti permiti sa pui toate fetele+femeile intr-o singura categorie...nu cunosti tu toate femeile ...
Re: Pierderea virginitatii vs. parinti din 5 aug 2006 20:36 de Dysdera
mama mea a aflat dupa ce am facut-o..nu a avut suficienta incredere in mine si iubitul meu cand i-am zis ca vreau sa fie primul si asta m-a durut..dupa o cearta cu ea a zis"fa ce vrei nu-mi pasa" and so i did...cand i-am zis dupa ceva vreme...ca ...
Re: ce trebuie facut in cazul hair-ului din fund?? din 5 aug 2006 20:35 de valentine
trebe sa scapati de el cu siguranta...:)
Ce trebuie facut in cazul parului din fund? din 5 aug 2006 20:13 de dark_angel87
sunt noua pe aici si am o intrebare mai deplasata,ce ma framanta.Cum vad baietzii faza asta naturala cu existentza parului in fund?ce treb sa faca fetele?sa scape de el..sau nu au nimik impotriva?si daca da,trebuie...voi ce faceti sal ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Iarasi despre parul pu din 5 aug 2006 20:05 de dark_angel87
mie imi place fara par in zona pubiana!!e super cool...in rest..nu am nimik impotriva..dar am o intrebare probabil puerila sau penibila,dar trebuie s-o fac si pe asta,so...fete si baietzi...:~*ce faceti cu parul din fund?acum serios..lasati ...
Re: Cum sa uiti pe cineva? din 5 aug 2006 19:22 de ExoticDream
Esti convins ca nu mai are sens sa lupti pentru aceasta iubire? Nu abandona inainte de a fi mers pana in panzele albe pentru dragostea ta! Conteaza mult si motivul despartirii, insa, daca nu se mai poate face nimic, nu ai incotro, te asteapta ...
Re: Extremele se atrag?!?!?! din 5 aug 2006 03:05 de ExoticDream
Am o parere... proasta, relatia nu va dura decat atat timp cat exista atractia sexuala. Pentru a avea sanse de fiintare pe termen (relativ) lung, este nevoie de asemanari in privinta personalitatii partenerilor, a vointei lor, a idealurilor. Ceea ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: eu si cu mine.... din 4 aug 2006 12:20 de dazza
Azi mi`am vazut finuutzzzzzzzaaaaa !!
:~*
E asa frumoasa Daria...:love: Ce ma bucur ca i`am ales eu numele...:~*
In curand o fi botezul...aoleo ...imi trebuie tzoale faine...sa o duc pe printesa mea la biserica :~*
Ii ia nasa ...
Re: Re: Re: Re: TIMIDITATEA din 4 aug 2006 09:58 de carrie
trebuie sa recunosc ca din posturile tale reiese un iq debordant, care l-ar face sa se rusineze si pe einstein. si nu, nu ai nici complexe, nici frustrari, nici idei fixe...:devil::devil::devil:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 4 aug 2006 09:22 de Kaly
Dragilor, am cam devait.
Apropo de viol, si eu sunt revoltata doar cand aud cuvantul asta, insa de cele mai multe ori, ca si cauzalitate, violul este provocat de ceva. De o atitudine prost inteleasa, de un gest luat aiurea, de o tinuta ...
Re: Re: TIMIDITATEA din 3 aug 2006 22:58 de Alexandry
Multumesc Frumos Pt Raspunsul Dat Si Sper Sa-mi Fie De Folos:ok:
Re: Re: Re: Exercitii fizice din 3 aug 2006 17:55 de Un timisorea
Fiecare din cei care merg la sala se plang de aceeasi chestie. Aici se greseste. Daca mergi la sala nu inseamna automat ca devi si mai "facut". In primul rand trebuie sa ai grija si la alimentatie. Degeaba fumezi si bei bere, mergi la sala si ...
Re: TIMIDITATEA din 3 aug 2006 13:10 de mya
gandeste-te, atunci cand trebuie sa faci ceva (orice), k esti capabil si k tu intr-adevar poti face asta. nu te mai subaprecia. atunci, automat te descurajezi. daca nu ai u in 1 rand incredere in fortzele tale atunci cine vrei sa aibe? incearca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 3 aug 2006 13:02 de mya
insa majoritatea cand o femeie "buna" cum ar cataloga-o ei, primul lucru la care se gandesc ei este "ce-as f****o". chit ca femeia este imbracata decent, cu eleganta. dar este vorba despre instinctul "animalic" al batbatilor aici.
si ce ...
Re: Pentru Nemesis sau ExoticDream din 3 aug 2006 07:12 de Pasaroi_Cuminte
du-te la pe Google si da-i acest text sa-l caute: squirt woman
O sa gaseseti tot ce iti trebuie. Sunt zeci de site-uri dedicate acestui subiect si bine documentate multimedia din toate punctele de vedere :D
Re: Re: Re: Re: Re: dupa cat timp se trece pe past din 2 aug 2006 23:28 de dazza
):():():( Da,ma supar !!
Nu sunt cum spui tu...si chiar te rog sa`ti masori cuvinte,ca altfel ne suparam.
Eu cu fostul am ramas amici si pozele mi le`a cerut chiar el.
Daca nu mai suntem impreuna nu inseamna ca ne uram.Nu ne purtam ca si ...
Re: Re: Re: Re: dupa cat timp se trece pe pastile? din 2 aug 2006 22:33 de SORIN28
Te superi mult daca te fac o curva ordinara?! Cum poti sa-i trimiti fostului iubit poze cu tine si cu "noul" iubit?! Inca o data imi confirmi teoria ca femeia nu este decat o curva ordinara care trebuie f***** si batuta pana la epuizare:ok:):(
Re: Re: Cand este momentul de a scapa de virginita din 2 aug 2006 22:15 de SORIN28
offf mai "laura" daca nu ma usturau atat ochii de la scrisul tau de mirk poate iesea un raspuns acceptabil:ok:
Re: Re: Re: o intrebare:D din 2 aug 2006 16:28 de carrie
fals! depinde de parinti. daca sunt niste parinti care au mai mult decat paie in cap, ar trebui sa stie, mai ales ca ei te pot sfatui daca apar nelamuriri sau prrobleme. daca sunt insa niste incuiati, nu trebuie sa stie.
Pagina 753 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
17 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |