Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: De cata libertate aveti nevoie in cuplu?

din 26 iul 2006 21:08 de LonelyGirl

Eu nu as putea avea o astfel de relatie.De obicei imi place sa spun unde am fost, cu cine m fost si eventual sa povestesc lucrurile amuzantesau interesante pe care le-am discutat cu x sau y.Cred ca gelozia asta provine din neincredere.Iar daca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Inteligenta: femeie vs bar

din 26 iul 2006 18:38 de SORIN28

Sorry pentru tine dar pe ceea ce moderez nu se accepta mesaje formate doar din "zambilici" :ok: Poate ar trebui sa fie trecuta si asta in regulament:ok: Nu-mi aduc aminte sa-ti fi cerut parerea:unsure:

Re: Re: Re: Re: Re: Inteligenta: femeie vs barbat

din 26 iul 2006 18:11 de nemesis

In cazul in care nu ai aflat cum se cenzureaza pe acest site, iata un model: [i]Eu cred ca tu esti [Cenzurat de Nemesis] [/i] Se cenzureaza asa, pentru ca ceilalti sa inteleaga ce este permis si ce nu. Probabil ca esti singurul ...

Re: Solutie pentru rezistenta in timp a cuplului?

din 26 iul 2006 17:02 de Stefy3ro

Pentru ca o relatie sa dureze nu trebuie sa stam cu mainile in san si sa asteptam sa intervina monotonia,trebuie sa facem intotdeauna cate ceva care sa-l surprinda pe celalalt,si sa incercam sa evitam "calcatul pe bataturi",comunicarea si respectul ...

Re: Ii dai voie sa se intalneasca si cu altele?

din 26 iul 2006 16:52 de Stefy3ro

Daca nu permiti ca monotonia sa intervina in relatia ta,nu va interveni,trebuie sa faci tot timpul cate ceva sa-l surprinda,si sa nu permiti sa se plictiseasca de relatia pe care o aveti. Iar in privinta daca-l las sa se intalnesca cu alta?NU,dar ...

Re: Sotul meu este distant si nu prea are chef de

din 26 iul 2006 14:59 de Stefy3ro

Elena,stiu ca este ff greu,am trecut si eu prin momente ca al tau, dar au trecut pt mine, voi incerca sa-ti dau un sfat. In primul rand evita cat mai mult sa te certi cu el,:ok:.Incearca pe cat posibil sa nu-i reprosezi ca nu are chef de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 26 iul 2006 01:32 de dazza

ExoticDream,o schimbare se produce dupa inceperea vietii sexuale.Cand o sa o faci si tu o sa vezi.Pana atunci nu ai de unde sa stii. :ok: Schimbarea nu e f brusca,dar pur si simplu realizezi ca a inceput o noua etapa din viata ta,devii mai ...

Re: Re: Re: Re: Re: Pentru ce suma de bani ati fac

din 26 iul 2006 01:20 de ExoticDream

La mine in familie, venitul este sub valoarea indicata si trebuie sa te informez ca n-am trecut la actiuni extreme cum ar fi sexul pe bani, imi pare rau sa te dezamagesc, trece-ma la exceptii! :devil::devil::devil:

din 26 iul 2006 00:47 de ExoticDream

La 19 ani nu se poate vorbi de abstinenta prelungita si nici problemele de care vorbesti nu stau la panda sa te atace cum te incapatanezi si nu faci sex ca tot poporul, asta seamana a prejudecata! Cunosc fete, dar si baieti care si-au inceput ...

din 26 iul 2006 00:39 de ExoticDream

Hai sa vedem cum e cu minunea transformarii dazzei.... Cum anume se manifesta aceasta schimbare? In fond si la urma urmei, ruperea himenului este ceva local, o mica modificare fizica in corpul tau, in timp ce, din punct de vedere psihic, ...

din 25 iul 2006 23:25 de dazza

Nu trebuie sa o lase balta.Pur si simplu in cazul prb mele hormonale ..e benefic sexul.:ok:

din 25 iul 2006 23:23 de carrie

oare nu asta am sustinut eu tot timpul? oare nu am sustinut intotdeauna mijloacele contraceptive? oare nu am condamnat inconstienta celor care explica aici pe forum pe unde si cum s-au f**** si pe unde a terminat ala, intrebandu-se cu groaza "e ...

din 25 iul 2006 23:05 de SORIN28

Carrie, fara suparare dar ca sa scrii\vorbesti despre abstinenta prelungita la 19ani ai ei.....las-o balta:ok:

din 25 iul 2006 22:49 de carrie

sa stii ca este dovedit ca abstinenta prelungita duce la anumite dezechilibre. e drept, nu foarte grave, dar sexul este in primul rand o functie a corpului care trebuie indeplinita. ca noi o invelim, vezi-doamne, in ambalajul dragut si convenabil ...

Re: Re: Re: Re: Vinul potrivit pentru o intalnire

din 25 iul 2006 22:42 de SORIN28

Fara suparare :flowers: dar nu te pricepi :ok: Scrii ceva de viata "reala", nu stiu daca gasesti un singur mesaj pe forumul asta in care sa vorbesc aiurea sau ceva din ceea ce nu cunosc. Te incanta ideea de rosu?! OK, serveste la o masa niste ...

din 25 iul 2006 22:27 de dazza

Nu trebuie sa ma crezi.Mie asa mi`a spus si gata.:ok:

din 25 iul 2006 18:59 de dazza

carrie,ai dreptate.M`am schimbat f mult.Parca sunt alta persoana...si chestia asta au observat`o toti din jurul meu.Mama e multumita de schimbare(bineinteles ca stie motivul schimbarii mele)..prietenii au spus ca m`am schimbat f mult(in ...

Re: playboy: cenzuram sau nu?

din 25 iul 2006 18:43 de mya

mii de scuze k nu am mentzionat, dar nu ma refream la pictorialele "stilate", de bun gust, ci la cele mai deocheate :love:

playboy: cenzuram sau nu?

din 25 iul 2006 18:32 de carrie

trebuie facuta diferenta intre revistele "soft" gen playboy si cele "hard", dintre care hustler este cea mai stilata, ca sa zic asa. parerea mea ca intr-o revista soft, si mai ales playboy, este oarecum o onoare sa pozezi. imaginile sunt, cel putin ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cand e

din 25 iul 2006 18:01 de carrie

nu esti prea batrana, nici prea tanara. dar daca simti ca vrei sa o faci si daca trupul tau da semne de nerabdare, fa-o. daca nu esti cumva o persoana care nu poate desparti sexul de iubire (nu, exoticdream, nu zic ca genul acesta de persoane nu ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 756 din 1098
«   1 ... 753   754   755   756   757   758   759 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare