Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: copii minori si intern din 13 iul 2010 23:05 de SORIN28
1. Eu am tastatura de Danemarca si tot scriu bine(sau macar incerc) romaneste. Si daca nu stiai, englezii folosesc aceleasi litere ca si noi, nu exista diferente...spre deosebire de danezi care mai au niste chestii in plus.
2. Te hotarasti? Imi ...
eu al plac el nu stie din 13 iul 2010 23:05 de florentina
e un vecin de al meu cristi pe care eu al plac chiar foarte mult dar nu stiu daca el ma place vreau sa fal rost de nr lui de tel sa ai spun la tel ca fata-n fata ami e rusine rau dar la tel nu amiu e asa vad daca ma place sau nu al antreb sa vad ce ...
Re: Timid, fara prietena... din 13 iul 2010 21:46 de wtgabriel
Primul pas ar fi sa incepi sa scrii corect, fara "k"/"qm" etc.( nu de alta dar m-am chinuit sa inteleg ce vrei sa zici); stai linistit,nu tine totul de frumusete.Poti fi si sosia lui Brad Pitt, daca esti prost,esti degeaba.( Nu mi-o lua in nume de ...
Re: Penis mic din 13 iul 2010 19:52 de dorinda
Ei...fetele oricum afla, dar nici chiar tot orasul. Doar nu ai pancarta pe tine pe care scrie ca o ai mica si ai facut sex.
Afla toata lumea daca stai la tara...doar asa.
Re: Nu stiu ce se intampla cu ea!!! din 13 iul 2010 19:49 de dorinda
Fara detalii nu-ti poate da nimeni un raspuns. Incearca sa stai de vorba cu ea, daca nu vrea, inseamna ca s-a plictisit de tine sau nu te mai place. Nu este neaparat sa aiba pe altul ca sa nu mai simta ceva pentru tine.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: copii minori si internetul din 13 iul 2010 19:44 de dorinda
Ups, eroare de judecata, domnule Sorin. Imi cer iertare Mariei Voastre ca am indraznit sa nu va impart ideile.
Am impresia ca daca nu ti se da mereu dreptate in totalitate devii frustrat. Crezi ca iti scade barbatia? Sau orgoliul tau de mascul? ...
Re: Re: Re: Re: Cum iti dai seama daca te iubeste din 13 iul 2010 19:44 de irina
stiati ca?[/quote cind un baiat te iubeste trebuie sa stii ca el iti acorda mai mukta atentie si este ac[b]te iubesc[/b]
Re: Re: Ura fata de parinti din 13 iul 2010 19:33 de georgiana
o urasc pe mama din toata fiinta mea...cand incerc sa vorbesc cu mama si cu tata...sa mai rad sa stau cu ei...mama ma goneste in camera mea...cand are nevoie de mine ma foloseste ca o sclava...si ea sta in pat...bn asta ar cam trebui pt ca e bolnava ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Indragostit de prieten din 13 iul 2010 19:13 de Sebastian
Nu cred ca o intereseaza prea mult masina in sine. Am un Chevrolet Spark, ce mi-am putut si eu permite sa-mi cumpar...
Ma rog acum e cam ocupata, si eu la fel, k urmeaza admiterea la faculta, dar am invitat-o dupa admitere sa mergem la un ...
Fimoza - un impediment in viata din 13 iul 2010 18:38 de No00e
Buna tuturor.
Sunt foarte disperat de aproximativ 2 ani. Am o fobie cu operatiile deci nu as suporta gandul ca trebuie sa ajung la bisturiu.
Am 15 ani jumatate, si cred ca am aceasta problema, numita fimoza . In erectie, pielea nu se da deloc ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: copii minori si internetul din 13 iul 2010 18:20 de medyana
TE PORTI FRUMOS DOAR CU CEI CARE TE POT SCOATE DE PE SITE NU?:`
Re: Re: Re: Re: Re: Re: copii minori si internetul din 13 iul 2010 18:18 de medyana
ai dreptate, nu meriti sa-si piarda cineva timpul cu tine, suferi rau cu capul,:`e ultimul coment la adresa ta asa ca te rog sa ma lasi in pace inca ...
Re: Sala afecteaza cresterea normala a penisului? din 13 iul 2010 17:59 de gabi4play
Nu , ca multi care au muschi au facut si sala , si au si pl mari.:|
Re: Puscarie pentru sex cu minora? din 13 iul 2010 17:54 de gabi4play
Faza e asta : Daca in momentul de despartire va certati tare si ati avut sex,ea poate fi atat de nenorocita incat sa iti face plangere de corupere de minori,sau chiar sai minta pe politai ca ai violato.Ce vei spune tu atunci?
Re: Sa-mi incep viata sexuala la aproape 15 ani? din 13 iul 2010 17:51 de gabi4play
Depinde.Nu vine in vorba neaparat de dragoste deoarece oricum,la un moment dat (fiind dat ca ai 15 ani) tot te vei despartii de el.Apropo 4 luni e mult pentru un baiat daca vrea sex,si daca vrei si tu sa faci,de ce nu?
Re: Cresterea penisului dupa 16 ani din 13 iul 2010 17:47 de gabi4play
Nu conteaza , frate , cat de mare o ai , ca daca nu stii sa o folosesti degeaba o ai mare.De fapt fetele prefera marimea medie de obicei,numai decat daca are foarte multa experienta si vrea una mare pentru ca nu prea sunt multi baieti cu o scula ...
Re: Sarut nedorit......ce sa fac? din 13 iul 2010 17:44 de gabi4play
Daca nu iti place ca te saruta in felul ala de ce il mai lasi ? Cum il lasi sa te sarute daca nu esti sigura ca il placi? Oare fetelor nu trebuie sai placa de un baiat ca sa il lase sa o sarute?Atunci de ce nu am eu inca o prietena?
Re: Mi-e frica sa-l sarut! din 13 iul 2010 17:42 de gabi4play
Cum adica ce sa faci?Nui clar ca tot ceea ce sa faci e sa il lasi sa te sarute draga ;).Ii va placea indiferent de ce ar fi , daca el vrea :D.
Re: Este insarcinata... din 13 iul 2010 17:40 de gabi4play
Oare daca ai aflat ca vei fi un tata,chiar te mai intereseaza sexul?
Zic asta in amandoua sensuri,chiar daca esti bucuros,sau ingrozit de aceasta veste (depinde de varsta :-`)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotbal din 13 iul 2010 16:42 de ursaru
Foarte bine punctat domnu`:D
Pagina 764 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
127 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |