Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotbal din 13 iul 2010 15:16 de compot
Hai sa fim sinceri. Dobrin nu ar fi fost un fotbalist mediocru in ziua de azi, ci noul Hagi, daca n-ar fi existat in trecut. Imi aduc aminte o stire tare. Santiago Bernabeu a venit la Pitesti sa il cumpere, oferta fiind din partea lui Real Madrid. ...
Re: Proaspete mamici pe aici? din 13 iul 2010 15:13 de deea_88
eu, dar nu chiar proaspata :p are 1 an si 7 luni cel mic.
Re: Re: Re: Daca fac sex neprotejat pot ramane ins din 13 iul 2010 13:19 de deea
am si eu o intrebare daca in timpul contactului sexual a cazut prezervativul dar prietenul meu din instinct nu sa terminat in mine este vro sansa sa raman insarcinata avand in vedere ca cu 5 zile in urma imi trecuse menstruatia
Re: Re: Re: Daca fac sex neprotejat pot ramane ins din 13 iul 2010 13:18 de deea
am si eu o intrebare daca in timpul contactului sexual a cazut prezervativul dar prietenul meu din instinct nu sa terminat in mine este vro sansa sa raman insarcinata avand in vedere ca cu 5 zile in urma imi trecuse menstruatia
Re: Re: Re: Re: Re: Re: copii minori si internetul din 13 iul 2010 13:18 de McLove
Nu o sa inteleg cum ati ajuns de la calculator la caine...
Normal, un copil nu trebuie lasat la calculator... Dar, de la o anumita varsta, scoala te obliga sa il lasi. (aici ma refer cand vor fi la liceu)
De atunci, trebuie sa ii explici... e ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 13 iul 2010 13:05 de McLove
E grav daca cineva face asta... la figurat, nu ma intereseaza ce fac in pat.
Inteleg, e iubire, e dragoste mare... dar asta nu inseamna ca trebuie sa ajungi un catel.
Re: Re: Re: puscarie din 13 iul 2010 12:50 de Danny_DaBoss
ti-a explicat foarte clar, ce vrei sa stii ? nu ai ce sa patesti decat daca depune plangere impotriva ta la politie pentru viol, atunci vei fi retinut si trimis la corectie apoi cand vei deveni major la 18 ani te baga la penitenciar.. dar cum ...
Re: Re: Re: Re: Re: cum sa il fac sa ma placa? din 13 iul 2010 12:41 de masajerotik
Nu trebuie sa faci nimic pentru a fi pe placul cuiva,sa fii naturala , sa fii TU! sunt sigura ca exista o groaza de baieti care te plac asa cum esti daca asta nu s-a intamplat inseamna ca inca nu ti-ai gasit jumatatea.
Goodlook
Re: Re: Nudismul din 13 iul 2010 11:43 de Iulian
TOATA ADMIRATIA MEA!!!
Frumos pusa problema (si mai ales gandita inainte de a spune toate astea).
Am descoperit placerea de a face nudism nu foarte demult. Tot constantean sunt si eu ..si de abia acum incep sa explorerez (si descopar) locurile ...
Re: buna... am si eu o problema. din 13 iul 2010 11:04 de Emma
Am 16 ani si am facut sex neprotejat cu prietenu` meu acum 4 zile iar el si-a dat drumu` in mine,cate sanse sunt sa fiu insarcinata? vreau sa fac cat mai repede testu` de sarcina ca stau intr`un continu stres :([/quote
Nu inteleg de ce va aruncati ...
Re: Mi-e frica sa-l sarut! din 13 iul 2010 10:03 de Guest
daca esti sigura ca te iubeste sarutal. bafta! javascript:;
Re: Re: Re: Re: Indragostit de prietena cea mai bu din 13 iul 2010 03:17 de Firefox
you are weird.. Dar e adevarat si dovedit.. o femeie.. in mod constient sau inconstient stabileste de la inceput ce vrea de la "el"
Re: Decembrie 1989 din 13 iul 2010 03:03 de Machiavelli
Lumea se axeaza mai mult pe Bucuresti deoarece este capitala Romaniei (doar cu numele) .Vorbind despre capitala se deschid mai multe cercuri si anturaje care pot devenii mai interesante.Spre exemplu daca cineva moare impuscat in Piata ...
cresterea penisului din 13 iul 2010 02:46 de toni
Ca sa incep asa as dori si eu o metoda ceva pentru cresterea penisului.Daca stie cineva va rog eu frumos sami raspundeti aici pe site acesta orice va rog ! mersi frumos tuturor
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotbal din 13 iul 2010 02:03 de Bozgoru
hagi care-l depaseste cu mult.. .. ce facea dobrin nu era footbal era circ....( desi pe vremea aia era numit spectacol.. pe vremea asta dobrin era un footbalist mediocru.)
To live or not to live like an animal for a while din 13 iul 2010 01:39 de ExoticDream
Suntem permanent pusi in situatia de a face alegeri... In functie de personalitate, experienta, maturitate, IQ, stare de spirit, planuri, vise, ne gandim, compilam, analizam si optam pentru o varianta sau alta... Uneori insa alegerea este ...
Re: Re: Re: Indragostit de prietena cea mai buna din 13 iul 2010 01:27 de ExoticDream
You're funny! Daca ar fi si numai sa-ti dau exemplu din experienta strict personala, ti-as spune ca TOATE relatiile mele (stiu ca au fost putine, dar nu asta conteaza) s-au intamplat prin migrare de la prietenie la mai mult! La nici una nu m-am ...
Re: o INTREBARE URGENTA!!!!! din 13 iul 2010 01:12 de SORIN28
Daca el la 26ani este virgin, eu toata viata am trait la manastire.
Pe el o sa-l doara exact in fata la 2m...poate ca o sa-l doara durerea ta daca chiar te iubeste. Atat si nimic mai mult.:ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Fotbal din 13 iul 2010 01:09 de SORIN28
Esti putin cam prost informat...pana si eu care nu sunt microbist stiu ca fotbalistii erau trimisi la scoala(chiar daca nu invatau prea multe)...dar daca tu imi spui un nume de fotbalist care sa se apropie macar de valoarea lui Dobrin(sper ca stii ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 13 iul 2010 01:02 de Machiavelli
:ok:
Pagina 765 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
123 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |