Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SCHIMBARE SITE

din 19 iun 2006 08:41 de SORIN28

Nu se poate face ceva cu ele?! Ma refer la marime(100x100 e bun dar 15kb?! macar un 100kb) si a doua "problema": De ce trebuie sa astept sa-mi aprobe cineva avatarul cand foarte bine poate fi sters dupa(in cazul unuia mai "dezbracat") Si ...

Re: Re: nuj cand e momentul

din 19 iun 2006 05:19 de Bozgoru

cand va simtiti in largul vostru si aveti si totul necesar alaturi d evoi.. o casa goala..in care sa stai fara sa fiti stresati ca vin parintii.. poate si niste chestiulete romantice...totul vine de la sine.. nu face dragoste pt prima oara ..doar pt ...

Lamuriri despre webloguri

din 18 iun 2006 03:35 de ExoticDream

Aici puteti sa va deschideti jurnal personal, unul de persoana cred ca este suficient, daca nu suferiti de personalitati multiple! Vor exista doua tipuri de jurnale: - jurnale deschise (in care pot comenta si alti utilizatori, in afara autorului, ...

Re: Re: Re: Conteaza atit de multVarsta celui pe c

din 17 iun 2006 23:45 de SORIN28

In primul rand nu-ti cer socoteala, nici explicatii nu vreau si nici nu te judec. Fiecare face ce vrea cu viata lui. Ca tu esti cu cineva care ar putea sa-ti fie tata(sau bunic) e problema ta si nu ma doare pe mine capul. Daca tu spui ca te-ai ...

Re: Ce chestii va enerveaza in general? Dar azi?

din 17 iun 2006 16:05 de deeagirl

na intelegeti voi.pe mine ma enerveaza chestiile care sunt de neinteles.de exemplu:te cauta un baiat,totul e ok,trimiti mesaje,sunat ,tot tacamul,apoi dispare din senin. asta e o chestie care ma enerveaza la culme si faraa sa zica ceva ca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Faza tare cu o

din 17 iun 2006 02:28 de ExoticDream

Poate ca e vina lor pentru ca se sacrifica prea mult pentru barbatul pe care il iubesc, fac prea multe compromisuri in speranta ca el se va schimba, dar asta nu se intampla... Daca i-ar da papucii la primul refuz de a se implica in treburile ...

Re: Re: Re: oare ma iubea?

din 17 iun 2006 01:37 de ExoticDream

Cumva Beigbeder? Exista un subiect pe tema asta pe-aici, pe undeva...! :love::love::love:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Faza tare cu o

din 16 iun 2006 19:23 de verdiuc

Viata e nasoala pentru femei,adevarul asta e...Voi trebuie sa aratati bine pentru a reusi,iar daca nu,trebuie sa fiti ale dracului de destepte.Multi barbati se comporta ca porcii intr-o relatie,dupa ce multa vreme au fost lapte si miere,si stiu multe ...

Re: Virginitate

din 16 iun 2006 15:38 de felicia

serios si eu am 17 jumate si sunt inca virgina dar cred ca momentul trebuie sa til alegi tu . Cand crezi tu ca esti pregatita sau cand tiai aflat persoana potrivita .

Re: Re: Re: Re: Faza tare cu o fata...

din 16 iun 2006 12:51 de ExoticDream

Depinde de fata: daca e una foarte OK, pierderea interesului este o chestiune de cateva zile, poate chiar ore! E bine sa va manifestati asa cum sunteti pentru ca fata sa isi poata forma parerea cuvenita si sa actioneze in consecinta! Pe unele le ...

Re: Re: Re: Faza tare cu o fata...

din 16 iun 2006 12:07 de verdiuc

Valentine,sunt trucuri vechi astea; adevarul este ca merg.dar nu trebuie abuzat de ele,ca apoi isi pierd efectul.Cand vrei sa le pui pe jar asa faci,dar daca o tii tot asa,s-ar putea sa isi piarda interesul total,pana la urmaB).

Cercul obsedant de intrebari

din 15 iun 2006 23:40 de LonelyGirl

E ciudata viata asta. Ani si ani la rand lupti si speri ... ca va fi bine, ca omul de langa tine e cel caruia merita sa-i dai tot, ca merita sa lupti sa .... Si vine o zi cand ... cand totul se termina ! Atunci ? Atunci stai si te uiti in jur ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce mai jucati?

din 15 iun 2006 22:46 de LonelyGirl

Viata insasi e un joc complicat, interesant, cu multe necunoscute asa ca nu cred ca ne mai trebuie si jocuri pe calculator :P

Re: Re: oare ma iubea?

din 15 iun 2006 22:12 de utilizator

usor de zis, cand ai planuri de casatorie si descoperi cu cine te insurai parca doare si mai rau, momentan sincer nu stiu ce voi face, dar cineva spunea asa: Pentru ca oamenii sa se indragosteasca de tine nu sunt 1100 de metode: trebuie doar sa ...

Re: poate o fata iubi 2 baieti in acelasi timp?

din 15 iun 2006 20:24 de deeagirl

nu poate.iubeste mai mult pe unul decat pe altul si poate celalalt nici nu stiu.nici o persoana,indiferent de sex,nu poate iubi 2 barbati sau 2 femei in acelasi timp.a iubi pe cineva inseamna pe langa altele si timp,si atunci cum poti sa ai tot ...

Re: oare ma iubea?

din 15 iun 2006 19:45 de carrie

ceea ce nu inteleg eu este de ce ea vroia sa se intalneasca cu prietenele ei si sa vii si tu. eu zic ca intr-o relatie este absolut normal ca fiecare sa aiba si propriul grup de prieteni, pe langa cercul comun. eu nu renunt la prietenele mele pt un ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Despartirea.. it i

din 15 iun 2006 19:20 de carrie

nu stiu sincer cat merge varianta asta. de exemplu la mine, daca am un prieten care se poarta foarte bine cu mine, dragut, finut, asa cum vreau eu si nu ma enerveaza deloc, m-as simti chiar foarte prost sa ii fac faze aiurea sau sa il fac sa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Despartirea.. it is a

din 15 iun 2006 18:50 de valentine

:lol::lol::lol::lol: As fii fost tare mirat sa fie acuzate femeile si sa nu se implice in discutie persoana pe care o citez... Si acum mai Dany sa stii ca ce ai patit tu patim majoritatea...si eu am facut aceeasi greseala,am tinuto "din ...

Re: Re: Re: Re: Re: Despartirea.. it is a bitch..

din 15 iun 2006 11:41 de LonelyGirl

Lol!! Hai mai fiti seriosi.Daca va trebuie supunere atunci luati-va un animal de companie.Il dresati si gata.

Re: Re: Re: Despartirea.. it is a bitch..

din 15 iun 2006 00:23 de LonelyGirl

Nu merge.te amagesti degeaba.Uitarea vine in momentul in care accepti ca s-a terminat, intelegi ca viata e importanta, nu trebuie risipita si hotarasti sa pui capat acelui capitol din viata ta si sa mergi mai departe.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 770 din 1098
«   1 ... 767   768   769   770   771   772   773 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare