Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Seductia-durata ei.

din 12 iun 2006 08:57 de Nekunoskuta

Nuuuuuuu!!! Nu toti vreti sex, dar toti incercati, poate primiti ceva ;)

Legi stupide sau nu?!

din 11 iun 2006 23:08 de SORIN28

SUA - legi in statul Alabama: * Soferilor li se interzice sa conduca un autovehicul legati la ochi * Cine poarta mustata falsa, susceptibila de a starni rasete in biserica, este pasibil de pedeapsa - legi in statul Alaska: *Este ilegal ...

Link-ul zilei

din 11 iun 2006 22:36 de SORIN28

Pentru ca mai trebuie sa si radem http://abum.com/file/shadow/animations/17632.swf

Re: Seductia-durata ei.

din 11 iun 2006 12:12 de SORIN28

Tu ai idee ce grea e intrebarea asta?! Pentru unele fete\femei o invitatie la un suc\altceva este aproximativ egal cu sex. Unele din voi gandesc ca daca au iesit la un suc baiatul va dori si sex neaparat. Un lucru trebuie sa intelegeti: Nu toti ...

Re: Re: Re: ce sa fac?

din 10 iun 2006 13:08 de ExoticDream

Fie ca iubesti o fiinta care dispare intr-o alta lume, fie ca iubesti una care ramane aici, dar care nu mai vrea sa-ti fie alaturi, durerea este imensa, ea tine de legaturile sufletesti care se creeaza intre doua fiinte si pe care iti este greu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: vreau sa ma sc

din 10 iun 2006 12:53 de SORIN28

Oare de ce toata lumea a inteles ca daca ii spune iubitului trebuie neaparat sa-l si "omoare" pe "insistentul nebun"?! Da, merita o "lectie"(tinand cont de faptul ca el stie de relatia ei) dar ca sa-i ascunzi asta iubitului nu-i o solutie. Teoretic, ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: vreau sa ma scutea

din 10 iun 2006 12:01 de carrie

unu la mana, nu asa se rezolva lucrurile. a doua la mana, fiecare om are dreptul sa incerce. insa, nu in acest mod. incerci o data, de doua ori, insa daca esti refuzat, trebuie sa renunti, inseamna ca omul chiar tine la relatia pe care o are si ...

Re: Re: ce sa fac?

din 10 iun 2006 11:32 de carrie

nu, nu se poate compara asa ceva. moartea apartine cu totul altui registru. e ceva ireversibil, tragic, teribil...in plus de asta, ceea ce face o astfel de despartire si mai groaznica este faptul ca este ceva la care chiar nu te astepti. si daca ...

Subiecte vechi se muta, voi SCRIETI UNDE TREBUIE!

din 10 iun 2006 02:08 de ExoticDream

Avand in vedere noua structura de forumuri, in zilele urmatoare subiectele din forumul "General" vor fi mutate in forumurile corespunzatoare, asa ca nu disperati daca nu va mai gasiti subiectul aici, nu l-a furat nimeni, nu a disparut, a suferit doar ...

Re: ce sa fac?

din 9 iun 2006 00:56 de ExoticDream

Da, este adevarat, cand unul nu mai iubeste, relatia nu mai are nici o sansa, este doar o chestiune de timp pana cand trebuie sa accepti despartirea. Nu poti tine legat de tine un om ale carui sentimente s-au schimbat peste noapte sau in timp, ...

Re: Re: Fetelor! Treziti-va (In special pt. alea

din 9 iun 2006 00:06 de ExoticDream

Din nefericire, acesta este cercul stramt in care traim. N-ar trebui sa conteze decat sinceritatea, femei, barbati, ce suntem, ar fi bine sa avem curajul sa ne afisam asa cum suntem, sa ne acceptam unii pe ceilalti cu toate diferentele aferente, ...

Re: Re: Re: Re: sex

din 8 iun 2006 20:44 de carrie

iti zic din experienta ca nu este intotdeauna asa. e drept ca majoritatea barbatilor asa gandesc, cel putin in tarile "balcanice" dar mai sunt si unii cu mintea mai deschisa. chiar daca la inceput este strict sex, totusi asta implica anumite ...

Re: SOOOSSSSS!!!!!

din 8 iun 2006 19:56 de LonelyGirl

Incearca sa fi ceva mai realista.Nu poti sa primesti o consultatie sau un tratament pe un site.Deci solutia e evidenta.Trebuie sa consulti un medic.

Re: Fetelor! Treziti-va (In special pt. alea v

din 8 iun 2006 19:34 de LonelyGirl

Mie-mi spui?Cu cat e mai naiva, prostutza si supusa cu atat mai perfecta e considerata de catre EI. Sunt si baieti care adora genul de fete despre care vorbim dar trebuie sa recunoastem ca sunt cam putini.

Re: Fetelor! Treziti-va (In special pt. alea v

din 8 iun 2006 16:43 de carrie

cata dreptate ai, din pacate. faptul ca femeile nu mai depind de barbati ii frustreaza enorm la nivel subconstient. am citit cateva studii pe tema asta. orice ai face, nu e bine: esti indragostita, cedezi si apoi esti parasita si suferi? asa-ti ...

Re: SOOOSSSSS!!!!!

din 8 iun 2006 14:41 de Blue

chiar nu mai suport mesajele de genul asta! nu mai sta si te plange pe un site! nu ami intreba ce trebuie sa faci! ce naiba! e evident! ceva nu e in regula cu sanatatea ta! si asta e mai putin important decat niste examene? sa fim seriosi! in loc sa ...

ce sa fac?

din 8 iun 2006 11:06 de carrie

nu inteleg...adica daca unul (indiferent care, el sau ea) inca iubeste (sau din oricare alt motiv, nu vrea sa renunte la relatie), celalalt trebuie sa ii faca pe plac si sa ramana impreuna doar asa sa nu-l faca sa sufere?... foarte ciudat. si ...

Re: Metafora cea mai reusita!

din 8 iun 2006 11:01 de Duduia

adevarul este ca nu imi place sa fac literatura meditiva in fata lui pe seama sentimentelor. in schimb, i-am facut multe declaratii originale, frumoase, la carea ramas mut, fara sa ma pierd in metafore. pur si simplu nu e stilul meu. s-a si ...

Re: Re: Re: Re: Re: O mica

din 8 iun 2006 10:41 de carrie

daca se considera suficient de mature ca sa faca sex, ar trebui sa se gandeasca si la acest aspect. exista atatea cabinete de planning, consultatia costa o nimica toata, pastilele sunt subventionate sau chiar gratuite pentru minore...la planning ...

Re: ciudata pb

din 8 iun 2006 09:51 de LonelyGirl

Dar de ce vrei asa mult sa o faceti?Ai impresia ca intra zilele in sac?Cred ca ar fi mai bine sa mai astepti vreo cativa ani.Sexul nu e jucarie.Trebuie sa fi pregatita pentru asta atat fizic cat si psihic.Poate ca prietenul tau e mai realist in ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 772 din 1098
«   1 ... 769   770   771   772   773   774   775 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare