Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Slalom printre paradoxuri....

din 25 iun 2006 02:38 de ExoticDream

In aceasta lume in care s-au adunat toti neadunatii si fiecare e mai parsiv decat celalalt, stai închis si incerci sa gandesti liber...., sa cuprinzi nemarginirea... Din nefericire, politica se schimba mereu, dar ramane aceeasi, timpul probabil e ...

Re: ce doreste o femeie de la un barbat?

din 24 iun 2006 01:19 de ExoticDream

Ia uite, Sorine, raspunsuri la intrebarea ta de pe celalalt topic! (Iti trebuie un pic de dexteritate sa le extragi dintre savuroasele comentarii in afara obiectului!) :cat::cat::cat:

Re: Re: Re: Re: Re: oare ma iubea?

din 23 iun 2006 14:37 de utilizator

da?sa cer scuze cuiva caruia nu-i pasa de mine, sau cel putin asa spune? pls ori ai ceva frustrari ori nu ai inteles mare lucru daca cineva spune dupa n ani de relatie"marsh shi la gara"din motive puierile, tu spui :scuze, eu nu vreau sa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: AVERTISMENT!

din 23 iun 2006 01:40 de ExoticDream

Cum sa-ti explic, nu de o bucatica de piele este vorba, ci de un mod de gandire... Chiar daca stim cu totii ca sexul este o activitate placuta, totusi avem conceptii diferite in privinta "ingredientelor" necesare pentru a ajunge acolo. Tu (si ...

Re: Re: Re: Re: Re: AVERTISMENT!

din 22 iun 2006 20:32 de carrie

fara rautate intreb si fara sa lansez atacuri la adresa nimanui: care este motivul pentru care esti asa apreciata pentru asta? ce mari calitati inseamna ca ai daca ai ramas virgina pana la marele "el"?ce este asa important? e doar o bucatica de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Cum Ma Rascumpar??

din 22 iun 2006 19:58 de SORIN28

Nu cred ca trebuie sa-ti dau tie explicatii:ok: Si nu , nu am glumit asa cum a scris Valentin. Am vorbit serios ):(

Re: Re: Complexe

din 22 iun 2006 19:11 de crysssteel

Fii perseverent!:ok:N-ai cautat destul sau pe unde trebuie.La cum te descrii este imposibil sa nu reusesti,mai degraba cred ca uneori cazi in "butoiul cu melancolie" si ti-ar trebui un amic sa-ti dea un SHUT,spre realitate:D.Bafta!sa fii iubit pe ...

Re: Toate fetele sunt interesate?

din 22 iun 2006 19:09 de carrie

in primul rand cred ca trebuie sa facem diferenta intre fetele care sunt cu tipi cu bani/pozitie pentru asta si cele care sunt cu tipi pe care ii plac/simpatizeaza/iubesc, care se intampla sa aiba si o situatie materiala/sociala buna. sunt ...

Re: Re: Re: Re: oare ma iubea?

din 22 iun 2006 18:52 de crysssteel

Trebuie sa inveti sa lasi de la tine !Chiar daca nu ai mincat puteai sa iei o gustare pe drum,sau dupa film,sa mergeti la o PIZZA.De ce mereu "ea trebuie sa renunte"?!Trateaza-ti iubita ca pe egalul tau,daruieste-i,mai apoi cere-i.Sincer te-ai ...

Re: Re: Re: Re: Re: Orel in casnicie

din 22 iun 2006 18:07 de crysssteel

Categoric nu trebuie s-o fortezi!!!!!!!Cred ca ar trebui sa creezi un moment,o atmosfera deosebita,o ambianta placuta,senzuala in care usor,usor sa incepeti o disctie fara inhibitii,reala despre fanteziile ei,despre fanteziile tale,fara a fi brutal ...

Re: Re: filozofie tipic masculina

din 22 iun 2006 17:47 de crysssteel

Categoric de acord cu DUDUIA;in cuplu fiecare trebuie sa fie preocupat de binele partenerului,o surpriza cind si cind(de exemplu o ciocolata mai deosebita de la SEXY_SHOP pe perna inainte de culcare,un masaj cu uleiuri aromate,betisoare parfumate si ...

Re: Re: as dori o parere

din 22 iun 2006 16:23 de crysssteel

Daca fata te intereseza cu adevarat,trebuie sa renunti la prejudecati de genul:cite legaturi a avut,cite partide de sex,s.a.m.d.;ce?tu erai cumva flacau cind ai cunoscut-o?!Lasind gluma la o parte,considera ziua cind ai cunoscut-o si ti s-au aprins ...

Re: Re: Re: Re: Masturabrea....

din 22 iun 2006 02:23 de ExoticDream

Cum adica se acumuleaza dupa dezvirginare?!? Eu cred ca era acolo de cand lumea si pamantul, stii tu, e o vorba: "prostia nu are tara si fiecare o aduce cu dansul de unde vine", asadar ideea este ca fatuca aia in mod cert are o doza mare de asa ...

Re: Re: Re: Varsta potrivita

din 21 iun 2006 21:00 de Dysdera

daca astepti pana la casatorie sa o faci experientza ta in domeniul sexual va fi egala cu "0" si acum sa fim seriosi..ce barbat nu vrea o sotie buna la pat;) nu trebuie sa fie o c.... care s-a culcat cu juma din cartier si stie toate ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mastur

din 21 iun 2006 20:58 de Dysdera

nush daca masturbarea duce neaparat la ejacularea precoce...ejacularea asta are loc din lipsa de practica sau pur si simplu "organul" nu e obisnuit in interiorul unei femei :)

De ce iubiti barbatii?!

din 21 iun 2006 20:07 de SORIN28

Asta scrie un tip, pe nume Cartarescu. "DE CE IUBIM BARBATII? (Mircea Cartarescu) · Pentru ca scriu poezii, cantece si carti dedicate noua. · Pentru ca niciodata nu ne inteleg, dar nu renunta la asta niciodata. · Pentru ca vad frumusetea ...

Re: Re: Re: Re: Re: inceperea vietii sexuale

din 21 iun 2006 18:50 de carrie

nu lua raspunsul meu ca pe un afront personal, nu e. e vorba de un gen de mentalitate, care reiese oricum din faptul ca nu a sarit nimeni ca e o prostie ca el sa o faca la 14 ani, dar le fete lumea se scandalizeaza. in fine, nici eu nu prea am ...

Re: virginitatea.

din 21 iun 2006 18:19 de carrie

nu inteleg ce atata tevatura cu virginitatea astea. la 17-18 ani e ok si daca esti virgina, si daca nu esti. cand vrei sa iti pierzi virginitatea trebuie sa tii cont de 3 lucruri: 1. sa fie un barbat si nu o bruta fara simtire, s-ar putea sa ...

Re: Re: inceperea vietii sexuale

din 21 iun 2006 17:52 de valentine

Un lucru stiu sigur...el vrea cu siguranta,pentru ca am trecut si eu tot prin jurul varstei alei prin ceva asemanator si imi aduc aminte ce "rau" era de saracutul de mine...:rolleyes: P.S nu cred ca mai trebuie sa specific ce parere am de ...

Re: Re: Tehnici de agatzat

din 21 iun 2006 13:07 de Paul

bine ca stii Copy/Paste:wacko:

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 768 din 1098
«   1 ... 765   766   767   768   769   770   771 ... 1098   »

loading...