Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Inteligenta: femeie vs barbat

din 29 iun 2006 19:08 de David21

Faptul ca avem roluri diferite, (si nu pot intelege de ce nu va acceptati asa cum sunteti) si un eventual schimb de roluri, sau egalitate a acestora ar duce la un haos complet! Deci, ca sa merga totul asa um trebuie, e nevoie sa existe un ...

Re: Re: Re: Inteligenta: femeie vs barbat

din 29 iun 2006 18:16 de David21

"Bărbatul este cea mai elevată dintre creaturi. Femeia este cel mai sublim ideal. Dumnezeu a făcut pentru bărbat un tron, pentru femeie un altar. Tronul exaltă, altarul sfinţeşte. Bărbatul este ...

Re: Re: Inteligenta: femeie vs barbat

din 29 iun 2006 17:37 de carrie

problema cu istetimea/inteligenta este o tampenie totala pe care ai spus-o ca sa o spui si nu ai nici o baza stiintifica. daca nu ai timp sa te documentezi mai bine, macar un ochi pe discovery poti sa mai arunci. iar situatia cu barbatii oameni ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sunt bazat - dar degea

din 29 iun 2006 14:18 de ExoticDream

Din pacate coeficientul de prostie este marisor in Romania si, dupa chestia aceea nedefinita din '89, a cunoscut forme variate. Exista [i]prostul-bata[/i], care nu e capabil sa-si termine nici clasele primare (astuia n-ai ce-i face, asa l-a lasat ...

Re: Re: Re: Re: Conteaza atit de multVarsta celui

din 29 iun 2006 10:33 de Kaly

Se spune ca intre cei doi iubiti trebuie sa vie o varsta.... varsta cautarii lor. Suna frumos, nu? De la teorie la practica este, insa, cale lunga.

Re: Re: Re: Tic tac amoros la barbati!

din 29 iun 2006 09:35 de Kaly

Nu zic nu, intotdeauna exista speranta unei "chestii deosebite". Doar ca nu sunt de acord ca o relatie trebuie sa moara numai pentru ca ni se pare noua ca nu mai exista nimic interesant in ea. De cele mai multe ori refuzam mai degraba sa cautam ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sunt bazat - dar degeaba

din 29 iun 2006 08:29 de carrie

si sunt chiar atatea specimene de-astea? totusi imi este greu sa cred ca prostia este atat de raspandita. si daca este asa care or fi motivele? e drept ca nu prea cunosc persoane care sa vina de la "usa blocului", "liceul din spatele ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 29 iun 2006 08:04 de Necunoscut

Aia trebuie s-o descoperi tu!

Re: Re: Re: Re: Re: Sunt bazat - dar degeaba

din 29 iun 2006 01:19 de ExoticDream

Oooooo, ba daaaaa! Ai fi uimita sa vezi cate pica precum mustele cand il aud pe unul facand pe interesantul, vorbind in argou, laudandu-se cu faptul ca se regaseste in mentorii lui spirituali BUG Mafia si Parazitii, afisand o mina "becaliana" din ...

Re: zile cu tine si raspunsul meu :)

din 28 iun 2006 17:59 de LonelyGirl

Mersik agre5ivo.La fel si tie.Se inghesuie, se inghesuie dar stii si tu bine cum e si daca bine-mi amintesc nu-ti afec deloc [placere :)

Re: Re: Re: ce este mai important?

din 28 iun 2006 16:41 de

ai dreptate. chiar daca e vorba doar de sex tot trebuie putina grija si atentie.daca satisfacerea fetei nu ti se pare un motiv bun atunci ar trebui sa te intereseze reputatia ta.stim cu totii ca fetele vorbesc in stanga si in dreapta privind ...

Re: Re: Re: Re: Alogica vietii

din 28 iun 2006 11:22 de carrie

bun. de acord cu tine intr-o oarecare masura, dar cu urmatoarele obiectii: 1. cred ca de pe la 16-17 ani o fata are suficient discernamant (sau ar trebui sa aiba) pentru a-si incepe viata sexuala astfel incat asta sa nu ii afecteze viata in mod ...

Re: Re: Re: Alogica vietii

din 28 iun 2006 01:44 de ExoticDream

Sa analizam un pic chestia asta. Vorbim de pierderea virginitatii in cazul fetelor care nu au implinit inca 17-18 ani. Care sunt datele initiale? Pai.... fetele sunt inteligente sau prostute, mai hot sau mai putin hot, mai culte sau mai inculte, ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: nu stiu ce sa fac

din 28 iun 2006 00:55 de ExoticDream

Adevarul este ca nu prea stiu, dar.... imi place sa ma informez atunci cand arde (unora trebuie sa le vorbesti pe limba lor, altfel nu te pot pricepe)! :-`:-`:-`

Re: Re: O iubesc...

din 27 iun 2006 20:50 de Aphex

Cred ca nu se mai poate face nimic. I-am spus ca stiu ca am gresit si ca vreau sa ma revansez. Pentru asta am nevoie de timp. 2-3 saptamani. Nu, ea nu vede nimic in fata ochilor decat Italia. Si stii, chestia asta dureaza de vreo 3 saptamani... ...

Re: O iubesc...

din 27 iun 2006 18:33 de LonelyGirl

Tu trebuie sa stii ce sa faci.Sa vorbesti cu ea, sa ii explici...tu cunosti situatia, o cunosti pe ea ... actioneaza intr-un fel.

Re: Vreau un raspuns! Macar unul...

din 26 iun 2006 02:35 de alin4alin

Crezi ca celor care dau multe sfaturi bune cum ar fi ExoticDream nu le-ar fi usor sa faca altceva? Dupa cum pui tu problema ar trebui sa nu mai existe site-ul acesta.. NU, acest forum este pentru a informa pe cei care nu au experienta, de a da ...

Re: self-fellatio

din 26 iun 2006 02:27 de alin4alin

Eu spun ca daca m-ash forta putin as reusi, dar nu am de gand sa incerc:x:x:x. De ce sa fac eu treaba asta cand eu trebuie doar sa stau si sa ma relaxez?

Re: Doua nedumeriri...

din 25 iun 2006 07:11 de alin4alin

O convingi cam greu ca trebuie sa dai multi bani pe bautura. Stii tu la ce ma refer ;)

Re: Jocuri bolnavicioase

din 25 iun 2006 07:08 de alin4alin

Si ce trebuie sa aflam? Distanta, viteza sau timpul?

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 767 din 1098
«   1 ... 764   765   766   767   768   769   770 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare