Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: suuuper

din 12 feb 2006 10:12 de andreea

De el, de ea era.. eroare si oroare[ daca e interpretata ad literam] ..imi cer scuze; puneam iar la rang de egalitate partile. Problemele nu numai ca s-au uitat dar au fost punct de plecare, de perfectionare; macar asa stiam ce material brut ...

Re: Re: Re: Re: suuuper

din 12 feb 2006 01:56 de ExoticDream

Problemele inerente inceputului se uita, asa-i? V-ati simtit cumva jenati daca nu ati reusit sa va sincronizati perfect sau daca nu ati stiut ce si cum sa faceti la un moment dat? Poate ar fi bine sa explici pentru ca aici multi sunt de parere ca ...

Re: Am 15 ani si sunt virgina dar vreau sa nu mai

din 11 feb 2006 18:25 de sweetgirl1

In primul rand nu cred ca esti pregatita psihic pentru a face sex.Daca ai fi nu ai pune aceste intrebari, ai stii ca nu trebuie sa faci sex numai din curiozitate, ai stii ca prima data (cel putin) trebuie sa fie cu o persoana pe care sa o iubesti ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: suuuper

din 11 feb 2006 04:14 de inuendo

pai tocmai..e iti demonstrez ca mere si fara sentimente.. tocmai de aia e cel mai fain asa.. eu sunt convins ca o sa iti place si tu nu...unde pui ca avem si forumul ca sursa de inspiratie.. pun pariu ca sunt cateva chestii pe forum care mori sa le ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: suuuper

din 11 feb 2006 03:27 de ExoticDream

Pai ca sa fie frumos, pentru una din persoanele de fata trebuie sa existe sentimente....., daca pentru cealalta nu, atunci cum reuseste demonstratia? :cat::cat::cat:

Re: o problema destul de serioasa....!!!

din 10 feb 2006 18:48 de fetitza2006

pai uite faza e k dak lua d la tine era normal sa ai si tu diferite simtome...dar dak u nu ai nimik atunci e de inteles ca t acuza p nedrept.

din 10 feb 2006 18:16 de blanytza

daca tu nu ai nik, atunci da vina pe tine pt prostiile lui!!

din 10 feb 2006 16:28 de pionul

Cam ciudata atitudinea lui... Din cate stiu eu, orice BTS are in primul rand consecinte asupra fetei, adica ea simte prima simptomele, nu el. Du-te la doctor oricum... (un control ginecologic prinde oricand bine) dar nu cred ca ai avea ceva de ...

o problema destul de serioasa....!!!

din 10 feb 2006 15:45 de raluk22

salutare tuturor..!! am o problema destul de srioasa! dar ca sa intelegi ar trebuie sa va povestesc inceputul... de o luna de zile sunt cu un tip, care dupa 2 sapt m a anuntat ca s a impacat cu fost lui prietena. imediat dupa, au inceput ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 10 feb 2006 11:33 de MachoMan

Nu ma pot hotari: nemesis ar trebui sa fie mandru ca e de "aceiasi" "speta" cu nekunoskuta sau invers! Am gasit: amandoi trebuie sa fie fericiti ca David i-a bagat in seama! :alien:

Re: Re: Re: Re: Re: Hmm

din 9 feb 2006 22:48 de David21

Nu, dar pana la urma m-am obijnuit cu toate cele, si acuma ma descurc si cu atingeri, etc, si fara !O:):-`:huh:

Re: Re: Re: Re: hellllpppp me

din 9 feb 2006 22:45 de David21

Iar ai fumat ce nu trebuie, nu? :D Chiar nu ai vazut ca astea doua fete sunt una si aceeasi? [/quote/] Stiai ca noi avem aici internet in fiecare coffe-shop?Cool! :,

Re: Re: Re: hellllpppp me

din 9 feb 2006 22:41 de Nekunoskuta

Iar ai fumat ce nu trebuie, nu? :D Chiar nu ai vazut ca astea doua fete sunt una si aceeasi?

Re: Re: Re: Re: Hmm

din 9 feb 2006 22:35 de Nekunoskuta

Lasa-i mai sa-si programeze, e mai bine cand o iei usor ca sa te obisnuiesti cu celalalt, cu trupul lui, cu miscarile pe care trebuie sa le faci, cu atingerile care-i plac. Dar aia de la 12 ani nu te-a obisnuit cu asa ceva, nu? ;):D

Re: nu stiu ce sa fac

din 9 feb 2006 12:56 de Necunoscut

Hmmm.. banuiesc ca esti clasa a 12-a? Pai uite cum vad eu lucrurile (sunt intr-o situatie OARECUM asemanatoare cu a ta) Ai iesit cu "basma" curata din prima intamplare. Chiar ai avut noroc. Incearca sa te gandesti putin mai mult ...

Re: Re: Re: Cea mai rapida metoda de ingrasare!

din 9 feb 2006 12:32 de Necunoscut

Bullshits. Nu te lua dupa cei care spun ca la fete trebuie sa fie o diferenta de 20 (kg / cm) de unitati intre inaltime si greutate. Totul depinde de ce greutate au oasele tale si de organismul fiecaruia. Fiecare este diferit, si fiecare ...

Re: Re: Re: Sunt bazat - dar degeaba

din 9 feb 2006 02:56 de Necunoscut

Gresesti. Esti taran? Pai hai sa-ti spun o chestie.. in Romania toti suntem tarani. Unii de la tara, altii tarani de oras. Conteaza ca locuiesti la sat? Ai zis ca esti inginer IT.. banuiesc ca (in cazul in care ti-ai gasit un loc de munca) tu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 8 feb 2006 17:12 de valentine

Incercarea moarte n-are(e corect pusa cratima aia acolo?)....O:)

Re: Re: un raspuns sincer si corect

din 8 feb 2006 17:09 de valentine

Nu chiar... Sexul are un efect relaxant ca sa zic asa...si este exact ceea ce iti trebuie inainte de un examen.Parerea mea :)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: o problema

din 8 feb 2006 16:47 de LonelyGirl

Vezi ca este acolo, sus optiunea "cauta".Da acolo si gasesti diverse chestii despre perioada fertila. P.S. Nu cred ca trebuie sa iti faci griji.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 806 din 1098
«   1 ... 803   804   805   806   807   808   809 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare