Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: C e mai important lungimea din 16 feb 2006 09:26 de Nekunoskuta
Bafta lui...:.Trebuie sa-i compatimesc sau ce?):(
De ce iubim femeile? din 15 feb 2006 19:17 de valentine
Iata cateva motive pentru ca fetele sa ne placa noua, baietilor:
1. Miros intotdeauna bine, chiar daca doar a sampon
2. Felul in care isi lasa capsoarele pe umerii nostri
3. Ce dragalase sunt cand dorm
4. Usurinta cu care se potrivesc in ...
Re: Solutie pentru rezistenta in timp a cuplului? din 15 feb 2006 12:19 de miky
Toate solutiile pe care le gasim tin pentru unele cupluri, in timp ce pentru altele....nu.
Daca stai mereu impreuna, sansele sa apara monotonia sunt mai mari, daca e o relatie la distanta s-ar putea sa nu tina.
Dupa parerea mea, indiferent de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 15 feb 2006 02:10 de ExoticDream
Pai nu in doua zile, cred ca in acel interval fata trebuie sa se simta si sa presteze sex, pe urma vede el daca e ceva de capul ei sau nu si eventual se gandeste la sentimente (dar parca nu crede in asa ceva)!
:huh::huh::huh:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce parere aveti de din 15 feb 2006 01:08 de THEMAN
trebuie prinse si eutanasiate :D
Re: C e mai important lungimea sau grosimea penisu din 15 feb 2006 00:37 de Bozgoru
Lungimea este buna pt stimularea punctului G al femeii(desi acest orgasm este ceva mai rar.)..si grosimea pentu stimularea labiilor..a partii de sufrafatza a vaginului cum ar veni...( acest orgasm..este cel mai des intalnit)... asa ca eu zic ca ...
Re: Re: prea "uscata"??? din 14 feb 2006 19:55 de numaiproblem
Stai mai linistit k nu folosesc prezervative d'alea "3 la 10 mii"Iau love+ sau durex si nu cred k sunt de proasta klitate.Da..poa' sa fie si faza cu "satisfacuta suficient"
Mersi si mai astept pareri;)
Re: Re: Re: Ce parere aveti despre zoofili?sex cu din 14 feb 2006 19:55 de fetitza2006
[Cenzurat de ExoticDream]=))))))))))))))).aoleu.nu eshti sanatos.dar totushi cu kainele?pisikutza?:))))) aia e fenomenalaaaaaaaaaaaaaa
Re: Re: Ce parere aveti despre zoofili?sex cu anim din 14 feb 2006 19:51 de Bozgoru
BAHHHHHHH se alege prafu bahhh!! se alege prafu de tot!!! mortii si ranitii vostri de panarame penale si infecte !! ori minti ..pt ca a face anal cu cainele este practic imposibil..e greu sa faci sex anal..intre doi oameni bine pregatiti din pct de ...
Re: prea "uscata"??? din 14 feb 2006 19:12 de blanytza
PAI... pererea mea este k si ea trebe sa participe la actul sexual, in sensul k trebuie sa se excite. de aceea e prea uscata sau prezervativele voastre is de proasta calitate! sau nu e satisfacuta suficient... si asta iti poti da seama si tu...
Re: Re: Re: Re: tnx if u answer! din 13 feb 2006 20:41 de Nekunoskuta
Era un EXEMPLU!!! Am zis eu ca trebuie sa bagam pe aici o tabla sa facem si desene pentru cei care nu inteleg.
Cat despre tine, nu te indragostesti, doar iti place de cineva. ;) E o mica mare diferenta pe care o sa o inveti candva.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: scade din 13 feb 2006 18:08 de Nekunoskuta
Niste detalii? Sunt romanca...ajunge. Plus ca ai aflat ca sunt botezata crestin-ortodox...mai vrei?:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: scade nr? din 13 feb 2006 15:15 de David21
Mda.........incetez cu curiozitatile ca nu ajungem nicaieri!
Asha ca pt final da nishte detalii ca sa fie treaba terminata asha cum trebuie!:-`:-`
Re: Re: cum diminuezi durerea la dezvirginare !!! din 13 feb 2006 15:04 de David21
Ba baiatule, eu as pierde imediat starea de erctie daca dau de ceva gheata in loc de ceva hot!;):-`
Re: Re: Re: cum diminuezi durerea la dezvirginare din 13 feb 2006 14:59 de ExoticDream
Ce forma trebuie sa aiba cubul?!? De elipsoid probabil!
Oricum, ea este ca si anesteziata la dentist, rece ca ghetarul, iar el nu mai face nimic dupa ce isi aplica masajul cu cubul in zonele "sensibiloase", cu toate ca temperatura ...
Re: Re: Re: tnx if u answer! din 13 feb 2006 10:17 de Nekunoskuta
Serios??? Tu nu muncesti sambata din considerente legale, pentru ca dupa '89 ziua de sambata a fost declarata zi libera dpdv LEGAL. Si asa sunt firme in care se munceste sambata. Uita-te la banci, farmacii, marketuri...si multe altele.
Eu ...
Re: Re: cum diminuezi durerea la dezvirginare !!! din 13 feb 2006 00:54 de Taqua
1. Pentru inceput, ti-as recomanda sa iti infigi tu un cub de gheata in fund si mai discutam apoi. Trecand peste acest aspect, daca totusi se insista pe aceasta idee, cam ce marime si forma trebuie sa aiba cubu'?
2. El nu se va simti oare ca ...
Re: cum diminuezi durerea la dezvirginare !!! din 12 feb 2006 21:32 de Profi 2006
Pai se poate diminua durerea in proportie de 50% adica la jumatate folosind gheata.La fata se introduce un cub de gheata in vagin pana se topeste eventual se poate da si cu spray anestezic stomatologic dar dupa dezvirginare nu mai simte nici ...
Re: Am nevoie de sfaturi din 12 feb 2006 16:43 de michela
Ady, e normal sa-ti faci probleme de genul la varsta asta, dar sincer, socoteala de acasa nu merge cu cea din targ, asa ca nu te mai gandi la asta, totul vine de la sine, depinde si de fata! Totul este sa te porti frumos cu ea, sa o faci sa se ...
Re: Am 15 ani si sunt virgina dar vreau sa nu mai din 12 feb 2006 11:25 de Padre
Toate la timpul lor.Se zice ca exista un inceput in toate.De ce nu astepti sa se intample de la sine?Cred ca trebuie sa te gandesti la scoala mai bine decat la sex.De ce nu discuti si cu parintii tai?Cred ca ei sunt in masura sa-ti raspunda.P.S.Poate ...
Pagina 805 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
45 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |