Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Linge-mi pizda cand sunt la ciclu valentine.

din 19 feb 2006 01:24 de sweetgirl1

Se vede ca faptul ca ai fost dezvirginata la varsta de 12 ani te-a ajutat foarte mult, ti-a dat o cultura destul de vasta in...cuvinte obscene...injuraturi...Deci copii trebuie sa ne incepem viata sexuala cat mai devreme ca e bine.

Re: cum diminuezi durerea la dezvirginare !!!

din 18 feb 2006 23:03 de lori

in primul rand fata trebuie sa fie f excitata asa ca preludiul are un rol important,pozitia ideala este cea in care ea sta deasupra pt ca astfel poate sa controleze gradul de penetrare ,penetrarea nu trebuie sa fie brusca si spontana pt ca se pot ...

Re: Re: Re: Re: Re: Am 15 ani si sunt virgina dar

din 18 feb 2006 21:59 de valentine

Incep eu: La 12 ani credeam ca "gaurica" in care trebuie sa introduc obiectul e printre parul pubian si tu te deflorezi la varsta aia? Presupun ca acum esti o panarama si jumatete... :D:D

Re: te iubesc-cuvintele care sperie

din 18 feb 2006 21:27 de miky

Din pacate voi ati inceput relatia cu un scop(sexul) si din pacate tu te-ai redirectionat spre dragoste, iar el probabil ca nu. Lui i-a fost foarte bine cat nu avea obligatii. Cand lucrurile s-au schimbat pentru tine, el de fapt vrea sa ...

din 18 feb 2006 17:49 de Farfalla

NU TE MERITA ! Stiu ca ti-e greu, pentru ca il iubesti, dar incearca incet incet sa te indepartezi de el. De curiozitate, cati ani ai?

din 18 feb 2006 11:03 de DICK

Uitaaaa-l,cauta-ti altul pt ca e un nesimtit,el vrea doar sa se distreze cu cat mai multe fete in schimb tu vrei o relatie serioasa,de durata.Chiar daca o fost primul poti sa-l uiti,crede-ma,sunt destui de unde sa alegi,cata iarba si padure..., :ok:

"Te iubesc" - cuvintele care sperie

din 18 feb 2006 03:32 de lori

buna.cunosc un tip de 4 ani.In primii 2 ani am fost foarte buni prieteni,totul a inceput ca ooveste magica si curata.Apoi intr-o seara ne-am sarutat,la o vreme dupa aceea am facut dragoste,a fost primul baiat din viata mea in sensul asta.una an ...

Re: Re: Am 15 ani si sunt virgina dar vreau sa nu

din 17 feb 2006 19:15 de blanytza

si tu la ce varsta ti se pare ok sa iti incepi viata sexuala?? eu am zis k astept pana la 18 ani si... degeaba! nu am putut rezista... crezi k dak as fi virgina si as simti k vreau sex, as face-o asa de usor pt k am auzit k e fain?? pai nu! ...

Re: gata fratilor

din 17 feb 2006 17:44 de je

pai daca a pus botu' :lol:

gata fratilor

din 17 feb 2006 17:40 de banditu

Alooo .. lume .. ce draq aveti mai cu omu asta ... ce v-a facut .. de v-ati luat de el asa de rau ??? El a intrebat si el ceva ... acuma noi trebuie sa facem mistho .. de el .. in fine nu stiu de ce ma bag .. dar Multa Bafta omule .. si ai grija ...

Re: Re: Re: Re: Re: Ce parere aveti despre zoofili

din 17 feb 2006 09:44 de DinCluj

Ca de obicei eu sunt geniul neinteles care nu intelege niciodata nimic:/. DAR chestiunea e UNA: ca unul din noi NU INTELEGE ceva KLAR (si bineteles ca nu sunt eu acela). EU NU AM DAT DE INTELES si nici NU AVEAM CUM SA DAU DE INTELES ca povestea ...

Re: Re: Re: Re: Solutie pentru rezistenta in timp

din 17 feb 2006 02:45 de ExoticDream

Cand ai sansa sa ai langa tine un om in care gasesti tot ceea ce iti doresti, nici eu nu cred ca vei fi tentat sa incerci altceva, ceea ce nu inteleg multi este faptul ca iubirea aia minunata, eterna, pe care ne-o dorim trebuie construita ...

Re: De ce iubim femeile?

din 16 feb 2006 19:36 de Necunoscut

Mircea Cartarescu - De ce iubim femeile:) Frumoasa carte, pentru femei;) i-am facut cadou una prietenei mele:)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 16 feb 2006 15:50 de nico

cred ca ai o impresie prea buna despre tine si ca judeci lumea gresit.incearca sa ii intelegi si pe cei din jurul tau daca tot te crezi un fin psiholog!si nu mai pune verdicte...nu stii tu ce e in sufletul altuia,ok?

Re: Re: Cum pot sa-mi intaresc muschii vaginului?

din 16 feb 2006 15:33 de Nekunoskuta

Trebuie sa facem si lectii de gimnastica aici pe forum??? In cazul spus de tine NU lucreaza muschii vaginali. Aia ii poti "lucra" doar daca te concentrezi asupra lor si-i contracti (ca atunci cand vrei sa te abtii de la urinat). ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 16 feb 2006 15:30 de David21

Imi pare rau dar trebuie sa te contrazic, nu am jignit pe nimeni de cand sunt pe forum! Dak cineva a are probleme de interpretare, nu e vina mea!):(

Re: Re: Re: Re: Re: Dupa aproximativ 5000 ejacular

din 16 feb 2006 11:49 de DinCluj

:wacko::wacko::ermm::ermm:Practic si teoretic e mare...adica mai trebuie sa mai fac si omul o pauza, ca altfel e epuizat rau de tot...si unde mai pui ca va suferi de mari deficiente in organism..la asa o uzura (7/7 zile-sau cum zic aceia de la ...

Re: Ce parere aveti despre zoofili?sex cu animale

din 16 feb 2006 10:38 de DinCluj

:(:(Mai fata, eu nu te fac panarama, c***a ca aialalti si alte cele, ca nu ma intere pe mine ce faceti voi cu bietele animale. CHESTIA E CU TOTUL ALTA: In primul RAND animalele, au in gura agentii patogeni care provoaca TETANOSUL, de ce ...

Re: C e mai important lungimea sau grosimea penisu

din 16 feb 2006 10:11 de DinCluj

;););)mah, voi v-ati luat dupa niste c*****e, ca de fapt una mare si groasa e buna numai pentru PESTERI):(Mhaaaaai, pe o fata decenta o cam doare daca e prea groasa, dar de lungime nu se plange nimeni. E drept ca, lungimea te poate ajuta sa ajungi ...

Re: Re: Re: Re: E bine sa inghiti sperma barbatul

din 16 feb 2006 09:49 de DinCluj

:D:D:Dmai , ala i-a vrajit pe altii sa bea urina lui... Bautul urinei e o prostie. Ganditi-va ca al nostru corp si al tuturor vietuitoarelor o elimina in exterior deoarece E TOXICA !!!Bine acum nu e trionitrotoluen sau otrava de soareci, DAR ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 804 din 1098
«   1 ... 801   802   803   804   805   806   807 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare