Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Trezirea din 17 ian 2006 21:26 de LonelyGirl
"Vine o vreme in viata cand, in sfarsit, incepi sa intelegi...Cand, in mijlocul temerilor si instabilitatii emotionale, te opresti din tot ce faci si o voce in mintea ta striga : AJUNGE!!S-a terminat cu certurile si lacrimile sau cu lupta ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce pozitie ocupa sexul in din 17 ian 2006 18:00 de miky
Cred ca noi doua avem aceesi parere, numai ca nu reusim sa ne intelegem.
Daca mai citesti ce am scris anterior , ai sa remarci ca am zis ca asta nu inseamna sa sarim din pat in pat pentru a ne rezolva problemele, ci doar ca medical daca vrei ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: De unde stii ca te iubeste din 17 ian 2006 17:44 de valentine
Bine ca ai precizat "dar ai grija sa nu ti-l prinzi la usa"...ca pe asta ma balansez si eu:mellow:
Re: Re: Re: Re: Re: Ce pozitie ocupa sexul in viat din 17 ian 2006 17:44 de ExoticDream
Nu stiu daca este o replica avand o doza oarecare de cinism, oricum tonul afirmatiei mele (cel cu dansul hormonilor) era menit sa arate parerea mea despre sex ca nevoie fiziologica, nu scrie nicaieri ca trebuie sa fie cineva de acord cu ea. Ideea ...
Re: Re: Re: Re: Re: De unde stii ca te iubeste? din 17 ian 2006 17:39 de LonelyGirl
Valentine!!!Trebuie sa iei neaparat atitudine!!!Circula prin Ardeal o vorba : "pune piciorul in prag rapid...dar ai grija sa nu ti-l prinzi la usa."
:-`:-`:-`
Cand oamenii buni sufera,pana si ingerii plang! din 17 ian 2006 10:06 de MarkD
Am incercat saptamana trecuta dar n-am putut intra pe forum!
Ascultam acum cateva zile o melodie E-TYPE = Angels Crying si atunci m-am gandit asa:"De ce atunci cand oamenii buni sufera,pana si ingerii plang!"
Am ceva ani de ...
Re: test de sarcina... din 16 ian 2006 13:33 de Necunoscut
Mda... nu va inteleg. Adica, exista posibilitatea sa fii insarcinata, si tu tot la sex te gandesti? Wtf.. nu puteti sta locului 2 saptamani? Chiar asa de greu e? Daca e greu, cumparati-va naibii un pachet de prezervative.. e doar 69 000 :)
Re: Asasini sentimentali...? din 16 ian 2006 10:22 de miky
Este ffffffffffffff greu.Este o lupta asidua cu tine si trebuie sa fii sau sa devii o persoana puternica si sigura de sine ca va reusi, altfel nu vad cum.
Re: Re: Re: Re: Morcov in fiecare luna... din 16 ian 2006 03:35 de Dany
Da, cred ca ai dreptate.Sper sa imi fac griji degeaba, ca probleme cu prezervativul nu au fost si intarzieri a tot avut de vreo 3-4 luni incoace.
O sa rasuflu totusi usurat cand cand ii vine:wacko:
Re: Re: Re: Morcov in fiecare luna... din 15 ian 2006 23:39 de valentine
Pai daca nu ai avut prb cu prezervativul....nu trebuie ca tu sa iti faci griji legate de sarcina ci legate de dereglarea ei...
Re: Asasini sentimentali...? din 15 ian 2006 14:24 de LonelyGirl
Bineinteles ca se poate.Suntem proprii nostri stapani, deci orice e posibil.iti trebuie o motivatie puternica, o "planificare" a gandurilor si restul vine de la sine.
Re: Asasini sentimentali...? din 15 ian 2006 07:57 de BlackIsIs
Depinde de persoana..dar..da..e posibil lucrul asta..daca ai vointa..poti realiza orice ..chiar si ceva care te doare, cum ar fi sa incetezi sa iubesti..trebuie doar sa vrei cu adevarat!
Re: test de sarcina... din 14 ian 2006 14:19 de andreeea
Sa stii ca poti ramane insarcinata chiar daca prietenul tau "se termina afara"...
Re: test de sarcina... din 14 ian 2006 11:49 de valentine
Trebuie abstinenta in caz ca nu esti insarcinata si ramai in perioada in care faci testul :)
Re: Re: Ce pozitie ocupa sexul in viata voastra? din 14 ian 2006 00:50 de nemesis
Mda... Maslow!
Nu cred ca as avea incredere in psihologia facuta de un frustrat, de fapt, de la o vreme incoace, nu mai preaam incredere in psihologie. Este prea "nestiintifica" pentru gustul meu...
Maslow a fost un cetatean ...
Cum se face testul de sarcina? din 14 ian 2006 00:16 de shinnystar
Mai am o intrebare...stiu k la 2 sapt,cel mai sigur,dupa un act sexual se poate face un test de sarcina.
Dak in astea 2 sapt fac sex cu prietenul meu..dar se termina afara..rezultatul testului o sa mai fie bun...Trebuie neaparat abstinenta ...
Re: Re: Re: Raceala la ovare din 13 ian 2006 18:51 de valentine
Adrese cabinete medicale in Bucuresti:
-Aleea Valea Viilor nr.4 bl.D49 sc.G ap.93 Drumul Taberei - Dr.Paris Nicolae, telefon: 4136928, obstetrica-ginecologie.
-B-dul Alexandru Obregia 20, telefon: 4606848, medicina generala
-Bdul. Dimitrie ...
Mituri-shmituri-nemituri din 13 ian 2006 10:38 de DinCluj
:blink::huh:Nu exagereaza DELOC, asa si este, si ai dreptate, ESTE LA NIVEL MENTAL, de fapt cum exista "Hard" fara "Soft"??:wacko::wacko:Ti-ai pus vreodata intrebarea cum vei putea simti placerea daca la "NIVEL ...
Re: Re: Re: Re: mituri din 13 ian 2006 10:13 de DinCluj
:love::love::love:Multumesc mult, nu ma asteptam sa proiduc asa reactii cu explicatile mele superdetailate. Doresc doar sa mai fac o completare si anume la chestiunea de la PS.2:
In primul rand , DA e bine fara "distantier"=>pelicula ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 13 ian 2006 02:41 de ExoticDream
Mda, asta numai daca poti trece de prima faza, de ridicare a temperaturii, in care unora le este greu sau imposibil ca, fara sentimente, sa atinga totusi acel prag dincolo de care actioneaza doar instinctele. Trebuie sa stapanesti bine arta ...
Pagina 814 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
40 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |