Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 13 ian 2006 02:19 de ExoticDream

Daca te referi la a face dragoste cu omul pe care il iubesti, te cred fara demonstratie, dar in alte conditii.... ma tem ca m-ar dezamagi cumplit: ce sa experimentez, niste reactii la cald, in conditiile in care cresterea temperaturii ar fi ...

din 13 ian 2006 02:14 de inuendo

nu foarte diferit, dar altfel, si orice ti-as spune nu poate explica exact.. trebuie sa vezi..sorry:)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ,,Amic

din 13 ian 2006 01:33 de Necunoscut

Nu sunt de acord cu tine.. pentru ca poate tie ti se pare o persoana foarte expresiva, ca are ceva aparte, si... o alta fata, considera ca nu are nimic deosebit... totul se petrece in mintea ta. Si oameni inteligenti.. consider ca ... inca nu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ,,Amicii,,

din 13 ian 2006 00:10 de ExoticDream

De acord cu tine, frumusetea este ceva subiectiv, in timp ce inteligenta se poate masura stiintific, dar chiar si asa exista totusi niste "pseudo standarde" dupa care poti aprecia frumusetea. De exemplu, pentru a fi considerata OK o ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Virginitatea - dem

din 12 ian 2006 23:29 de ExoticDream

Nu cred ca baietii cer detalii privind dezvirginarea, in locul lor, eu n-as face asa ceva! Discutiile despre fostele relatii nu trebuie sa capete amploare, cateva informatii date la inceput sunt suficiente, nimeni nu se simte OK cand este ...

Re: Re: Re: mituri

din 12 ian 2006 23:04 de ExoticDream

Uite un inginer care stie sa aplice in practica ceea ce a invatat la facultate!!! Mi-a placut demonstratia, ai un 10 cu felicitari! P.S.1. Eu as adauga la definitia aceea si un pic de chimie, ce zici? P.S.2. Sex fara distantier nu merge? ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ,,Amicii,,

din 12 ian 2006 21:27 de THEMAN

bozgore sti ca se poate sa fi doar amic cu o fata dar trebuie sa fie neaparat urata si sa nu te atraga din punct de vedere sexual sau daca e frumoasa atunci tu neaparat trebuie sa fi macar putin homoxesual :D

Re: Re: Re: nu stiu ce sa fac

din 12 ian 2006 21:14 de THEMAN

in primul rand daca nu te considera total respingator ai o sansa :)dupa aia daca stai ca prostu si-i zambesti nu rezolvi nimik ca n-o sa vina niciodata la tine, singura ta sansa e sa intri in vorba cu ea si s-o inviti undeva, da nu trebuie sa pari ...

Re: Re: nu stiu ce sa fac

din 12 ian 2006 17:48 de ExoticDream

Adica, mai pe scurt, [b]o vrajesti[/b], ce n-ai inteles? This is the way, man, go for it! :devil::devil::devil:

Re: Re: Re: Re: Miroase vaginu a peste ?

din 12 ian 2006 15:07 de andreeea

Stiu ca exista posibilitatea asta,dar nu trebuie sa ma spal decat daca am vreo problema,nu? Da, am inteles, vroiai sa spui ca trebuie sa te speli in zona 'aia' ca sa nu mirosi, nu in vagin.Right?

din 12 ian 2006 14:48 de andreeea

Aici trebuie sa recunosc ... de fiecare data cand fac sex, o fac mecanic... La inceput poate eram mai pasionala, erau primele dati, aveam emotii... acum nu mi se mai pare nimic incitant... din contra, mi se pare plictisitor

Re: Re: Re: Miroase vaginu a peste ?

din 12 ian 2006 14:39 de Nekunoskuta

Da, exista pisibilitatea sa te speli IN vagin. De spalaturi vaginale (cu irigatorul) ai auzit?;) Insa cred ca ai inteles ce am vrut sa spun sau nu?:blink:

Re: nu stiu ce sa fac

din 12 ian 2006 10:27 de valentine

Daca o sa te duci pur si simplu la ea si o sa ii spui ca o placi (dupa cum te-a sfatuit cineva aici) nu rezolvi nimica! Prima oara trebuie sa o faci pe ea sa te placa! Ca sa intelegi mai bine cum sta treaba, imagineazati ca o negresa de 100 ...

Re: Un fel de poll despre sanse acordate parteneru

din 12 ian 2006 04:44 de Necunoscut

Salut... Se zice ca dragostea este oarba, oare este asa? Eu zic ca da... cel putin in cazul meu. Iubesc cu adevarat o fata, si, nu cred ca exista vreo limita pana la care as lupta... daca as fi sigur ca ma iubeste, cred ca as lupta pana as ...

Toate femeile curve?!

din 12 ian 2006 03:50 de Necunoscut

Hmm.. te-ai cam grabit cand ai facut afirmatia ca "toate femeile sunt curve". O curva, pentru mine, este o fata care o face cu oricine, oricand, doar sa o faca, fara sa tina cont de sentimente... sau o fata care o face pe bani:). In ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Virginitatea - demodat

din 12 ian 2006 02:58 de okidoki

Nu io am scris chestia asta!!!!

Re: uite un raspuns care te-ar putea ajuta zic eu

din 12 ian 2006 00:13 de alin

Cea mai buna metoda este aceea de a invata cum sa identifici si sa controlezi senzatiile care conduc catre orgasm. Aceasta metoda cere multa rabdare dar poate avea rezultate remarcabile. Pentru aceasta poti incepe cu masturbarea. Cand ajungi foarte ...

Re: Re: Miroase vaginu a peste ?

din 11 ian 2006 22:05 de andreeea

Poate un vagin nu prea...spalat;)[/quote ]:blink::blink::blink: Breaking news (!) Trebuie sa ma spal IN vagin??? :wacko::wacko::wacko:

Re: Re: Re: Re: In operatie

din 11 ian 2006 21:13 de andreeea

M-ai inteles gresit.Am spus ca nu e bine sa ii spui DIN PRIMA partenerului pt k s-ar putea sa fie doar o impresie de-a ta sau doar o perioada care va trece.Spunandu-i partenerului risti sa il dezamagesti si sa il faci sa-si schimbe parerea si ...

Re: nu stiu ce sa fac

din 11 ian 2006 18:53 de sweetgirl1

Ceea ce ai spus tu acum imi aminteste de ceva ce am citit...intr-o carte care se numea "Supa de pui pentru suflet" parca ...era cazul unui baiat care era grav bolnav...nu se stia cat mai are de trait si intr-o zi a trecut prin fata unui ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 815 din 1098
«   1 ... 812   813   814   815   816   817   818 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare