Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Baieti si fete !

din 26 ian 2005 13:24 de valentine

asa sunt o mare parte din fete......adica cine le intelege cine vrea sa se poarte frumos cu ele s.a.m.d nu le satisfac la maximum....trebuie intepate din candin cand...bine o intepatura fina....daia tea inselat ca ai prea inteleso....cred...nu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sunt intr-o di

din 26 ian 2005 12:54 de Taqua

Ce iti doresti tu acum de la sotul tau sau daca nu de la el, ce iti doresti pentru tine? Si ce ai de gand sa faci? Pentru ca una este sa plangi pe umarul unor persoane straine care insa au avantajul de a ramane cat de cat obiective prin ...

Re: Baieti si fete !

din 26 ian 2005 09:00 de trinchi

Cunosc si eu o situatie de genul asta, ideea ca eu am fost tipul cu care il insela! Am intrebat-o de ce o face si stii ce mi-a raspuns? Fii atent: simt ca asta trebuie sa fac, el a fost cu multe fete inaintea mea si a fost primul pentru mine ...

Re: Re:

din 26 ian 2005 05:20 de tati

GROW UP!! Copilito si SHUT THE FUCK UP!!! Nu am zis ca cineva care se culca cu tine iti demonstreaza ca te iubeshte!!!!! Am zic ca daca cineva nu se culca cu tine nu inseamna neaparat ca te iubeshte, sau ca asta e o metoda de a ti-o demonstra... ...

Baieti si fete !

din 25 ian 2005 23:08 de Suparatu

Vreau sa va intreb ceva ? De ce o fata dupa ce am petrecut aproape 2 ani de zile fara sa facem sex(asta pentru ca am incercat eu sa o inteleg) acuma am ajuns la 4 ani sa aflu ca m-a inselat cu altu (recent)?! Exista pentru orice fata ...

Iubirea e inutila cat timp nu shtim sa o apreciem

din 25 ian 2005 22:26 de BIG PLAYA

let's face it...nu facem altceva decat sa cautam defecte unul la altu'...intotdeauna trebuie sa fie ceva care nu e inregula cu persoana iubita...dar...totushi, ce facem, unde se ajunge cu chestia asta. Marea majoritate in ziua de azi ori cauta o ...

Re: Re: Re: le intelege cineva pe femei

din 25 ian 2005 13:18 de viitorexpert

da asa e ai dreptate nu in totalitate dar in mare parte stii ce spui am 19.nu am trecut de mult de varsta aia dar stiu ce vreau de la viat (asa cred eu).

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sunt intr-o di

din 25 ian 2005 13:14 de ExoticDream

Intre voi doi nu cred sa mai existe punti de comunicare, sotul tau este refractar la orice v-ar putea ajuta sa iesiti din dilema in care va aflati, e prea egoist si marginit in gandire pentru a citi o carte!!! Probabil ca nu ai timp nici sa-ti ...

Re: Re: Re: le intelege cineva pe femei

din 25 ian 2005 12:41 de ExoticDream

Eu cred ca poti pune foarte bine acea teorie in practica, dar conditia esentiala este cu cine te insotesti, pe cine alegi sa-ti fie alaturi, de convergenta celor doi depinde totul. Daca accepti ca partenera o fiinta care pune mai mult pret pe ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sunt intr-o dilema

din 25 ian 2005 11:36 de dany

M-ati intrebat daca asa a fost de la inceputul casatoriei...lipsa de comunicare si comportament...ce pot sa spun ca aveam 19ani cand l-am cunoscut si el 25ani deci eu m-am luam dupa el asa a fost de la inceput...dar parca cu cat inainteaza in ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sunt intr-o dilema,,

din 25 ian 2005 02:48 de nemesis

Aha... CORECT! Iar in aceste circumstante, tu vrei, ca ea sa se aseze frumos pe scaun si sa-i explice lui ce gandea Freud despre familie... Desigur, dragul meu... Hai sa vorbim despre asta. Calm si linistit. Totul se rezolva prin ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: sunt intr-o dilema,,

din 25 ian 2005 00:43 de Taqua

Niciodata si sub nici o conditie un barbat nu se va afla intr-o situatie confortabila cand simte ca nu este apreciat in pat...iar tu te-ai trezit cam tarziu, iarta-ma ca iti spun asta...Cand vine vorba de prestatiile in pat, barbatul este foarte usor ...

Re: Re: le intelege cineva pe femei

din 24 ian 2005 23:48 de Taqua

Sa ma repet cu glumita cu "ce vor femeile" si autostrada cu 5 benzi in mijlocul desertului? Nu "femeile" isi doresc...faci o greseala cred eu punand problema la general...Fiecare, barbat/femeie, isi doreste ceva anume de la ...

Re: Re: Mai poate exista ceva

din 24 ian 2005 19:25 de sabba

E total altul! De ce? Pentru ca omul care te iubeste este total diferit de cel care nu te mai iubeste! Considerandu-l sincer!;)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 24 ian 2005 13:58 de trinchi

O sa postez acolo unde trebuie si ce trebuie daca nu are legatura cu subiect-ul nu postez!:p:p:p

din 24 ian 2005 13:46 de ExoticDream

Ne-ai povestit deja destule despre intimitatea ta! Nu e nimic rau in asta, aproape toti ne destainuim anumite felii din viata personala, suntem intr-un spatiu virtual si nu ai de ce sa te temi/jenezi! P.S. Nu stiam!!! Inseamna ca noi, fetele, ...

din 24 ian 2005 13:32 de ExoticDream

Vrei sa deschidem un al post intitulat "Ce-i place lui trinchi?"??? Nu era vorba sa te imparti pe tine, cine ti-a cerut asa ceva? Nu cumva te contrazici un pic? Esti dispus sa-ti imparti ideile, parerile si sfaturile, dar in acelasi ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Me

din 24 ian 2005 13:28 de trinchi

Nu aici trebuie postat ce imi place mie, sunt deschis sa imi impart ideile si parerile si faturile, dar nu si intimitatea mea! PS: Baietii au char si al 7 lea char si al 8 lea simt!

Re: sunt intr-o dilema,,

din 24 ian 2005 12:39 de ExoticDream

Daca ai mai fi avut ceva sentimente pentru sotul tau, ti-as fi recomandat sa incerci sa schimbi cumva viata voastra sexuala. Cunosc un cuplu care, din intamplare, are exact aceeasi varsta ca si voi si doi copii. Sunt casatoriti de 10 ani, dar in ...

Re: le intelege cineva pe femei

din 24 ian 2005 12:12 de trinchi

Pai uite cam ce zic eu: unei femei terebuie sa ii fii priten, sot, amant... ca sa o multumesti! Nu ai sa reusesti niciodata sa stii care dinte astea trebuie sa fii si cand dar daca intadevar tine si ea la tine si te iubeste nu vad cu ce ar trebui ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 903 din 1098
«   1 ... 900   901   902   903   904   905   906 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare