Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: mesaj din 14 ian 2005 13:01 de ExoticDream
Inregistreaza-te. Optiunea de cautare nu prea merge, din pacate. Intrebare: tu ai intrat aici ca sa-ti citesti propriile mesaje?
P. S. Pt a comunica prin mesaje private cu alti useri, este obligatoriu sa fii inregistrat.
Cum imi caut propriile mesaje? din 14 ian 2005 12:18 de finutul16
cum imi pot cauta mesajele pe care le trimit. sper ca nu trebuie sa deschid fiecare pagina
:p
Re: Cand iubesti ... din 14 ian 2005 05:19 de anyahsa
Este un film, "The Beach" (cu Leonardo Di Caprio, din greseala), in care exista o replica foarte draguta la un moment dat. Ceva de genul ca sunt exact lucrurile care te atrag la o persoana, cele care te enerveaza mai tarziu, cand a ...
Re: sexul de lunga durata din 14 ian 2005 00:25 de vali2jan
Pai singur ti-ai dat raspunsul. Nu le mai chinuii! Daca nu primul, al doilea sau cel mult al treilea orgasm al partenerei (pentru unele femei si asta e prea mult) trebuie sa te determine sa termini si tu. Daca nu poti, problema e la tine. ...
Re: din 14 ian 2005 00:21 de Necunoscut
Parerea mea este ca nu trebuie sa iti fie rusine ca nu ai sanii mari. Merg des la strand si vad femei sau fete foarte frumoase, care nu sunt dotate din punct de vedere al sanilor, dar sunt frumoase.
Parerea mea e ca nu ar trebui sa iti faci ...
Re: copii din 14 ian 2005 00:12 de vali2jan
Nu dispera, nu toate femeile raman gravide la primul act sexual. Sotia mea a ramas gravida doar dupa 6 luni de munca intensa, desi nu facuse nici un avort. Trebuie sa fiti in buna dispozitie cand faceti sex, sa va doriti, mai ales tu sa-l doresti ...
Re: Re: Re: Ajutor!(daca se mai poate ) din 13 ian 2005 23:28 de valy2jan
S-ar putea sa fac valuri, dar am sa-mi spun parerea: ai o mare vina. De la inceput trebuia sa-i spui ca nu te simti satisfacuta si ca trebuie sa contribuie sl mai mult la asta, indicandu-i ce sa faca. Cred ca preludiul este o cauza.
Inteleg un ...
Re: Cand iubesti ... din 13 ian 2005 09:28 de trinchi
Cand iubesti o persoana trebuie sa iei in calcul si calitatile si defectele! Si sa stii ca defectele pot fi motiv de despartire! :blink:
Re: Love on the internet din 12 ian 2005 21:44 de LatinSexyGuy
Multumim pt post , este pt prima data cand am avut rabdarea sa citesc un post atat de lung si intradevar m-a impresionat!Sper ca fi inteles mesajul corect din mesajul tau!
Re: Re: Re: Re: As vrea dar nu am cu ce din 12 ian 2005 15:19 de Vampyrela
Cum spunea si ExoticDream.....mai sunt si exceptii..totusi nu ar trebui sa fiti complexati........
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cand iubes din 12 ian 2005 13:24 de ExoticDream
Parerea mea este ca nu trebuie sa se ajunga la copil daca schimbarea nu s-a produs!!! E prea tarziu atunci! In alta ordine de idei, nu as stabili ierarhii in cadrul unui cuplu cu copil, pt mine cei 3 reprezinta un tot unitar si nu as putea spune ...
Re: Cand iubesti ... din 12 ian 2005 12:24 de ExoticDream
Iei "in calcul" defectele (ce aiurea suna asta cand vorbim despre dragoste!) un pic inainte de a te indragosti si mai ales inainte de a iubi (sper ca esti de acord ca exista o diferenta mare intre cei doi termeni). Daca defectele sunt ...
Re: Re: Cand iubesti ... din 12 ian 2005 12:04 de ExoticDream
E o iluzie sa-ti inchipui ca poti schimba pe cineva, chiar daca acela este omul pe care il iubesti! :(
Re: Cand iubesti ... din 12 ian 2005 11:46 de trinchi
Sunt de acord ca trebuie sa accepti o persoana cu tot cu defectele ei daca o iubesti dar gandeste-te ca nu trebuie neaparat sa o ajuti sa scape de ele! Nu uita poate pentru el/ea ele nu sunt defecte si atunci nu ai face decat sa incerci sa schimbi ...
Re: Love on the internet din 12 ian 2005 11:06 de valentine
uite aku stau sa citesc ditai romanu....
Re: Re: Re: Re: As vrea dar nu am cu ce din 12 ian 2005 10:59 de valentine
vampirela zice ca nui right...de ex eu nus
Cand iubesti ... din 12 ian 2005 10:58 de claudiudr
Cand zici ca iubesti o persoana , mai trebuie sa iei in calcule si defectele ? Eu zic ca nu ,ca din moment ce il/o iubesti , o iubesti cu tot cu defecte ... Pot fi defectele un motiv de despartire ? Cand iubesti ar trebuii sa iti ajuti ...
Re: Re: Re: As vrea dar nu am cu ce din 12 ian 2005 07:32 de Necunoscut
O fi trecand si doi eu ii zic lu` asta ce o postat inaintea ta, cu 16,5.
Frateh, am invatzat la scoala aia ca un penis normal, in erectie trebuie sa fie intre 14-17 cm. Ce vrei acum ? lasa ca e bun, tre` sa stii ce sa faci cu el. (nu ca eu ash ...
Re: Ce este preludiul? din 12 ian 2005 01:30 de nemesis
Preludiul... Definitiiel Marxist-Leniniste din facultate (eminamente gresite), sunau ceva de genul: "O forma de existenta a materiei... bla bla bla". Preludiul, cred ca este o forma de existenta a sufletului...
Practic:
Contrar celor ...
Re: Marimea sinilor conteaza????? din 12 ian 2005 00:45 de ccocolino
sincer sa fiu ,mie imi place mai mult sa ating niste sani mai maricei dar imi place cum se vad sanii mici , sigur nu ii prea atinge din cauza marimii, dar asta nu trebuie sa te faci sa te simti prost , important e sa te iubeasca
Pagina 906 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
22 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |