Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: SONDAJ : RAS SAU NU?

din 6 feb 2005 13:23 de honey7

Subscriu. Plus, e mult mai igienic daca nu e par deloc, sa nu mai spunem de bancul ala cu "Ce se aude inainte sa cada un fir de par pubian pe covor?" - " :x " , daca intelegeti ce vreau sa spun.. :rolleyes:

Re: Re: clamidia

din 6 feb 2005 05:40 de valentine

Dupa cum spuneam tre sa fii cu adevarat sexpert ca sa ii raspunzi lu alexandra....bine nu va faceti griji chestiile astea nu le stie exoticdream pe de rost...a cautat pe google si a dat copy si paste :/

Re: Homosexualitatea

din 6 feb 2005 05:04 de valentine

sa le dam la m..e lu aia din UE...am intrat in NATo ... mare tam tam ce sa facut....vedeti vrei schimbare in afar de faza ca trimitem saracii militari care au familii acasa care ii asteapta cu frica in san, sa se lupte pt o mintea seaca a unui ...

Re: Re: Re: Re: ce place?

din 6 feb 2005 04:57 de valentine

dap....ce fel de maini trec proba si care fel o pica?

Re: Re: Re: Re: Oameni inteligenti vs lovelife

din 5 feb 2005 23:09 de Taqua

Hai ca mai facut curioasa..de ce ti s-a facut scarba? Ii mirosea gura a diverse sau ce? :ninja:

Re: Re: Re: ce place?

din 5 feb 2005 22:22 de honey7

De ce esti egoist? :/ crezi ca daca tu te-ai uitat la discovery, el n-a avut de unde sa citeasca chestia asta? N-o lua personal, incerc sa-ti arat ca daca tu faci ceva intr-un fel, nu trebuie ca toata lumea sa se inspire din aceeasi sursa. Ar fi ...

Re: Felatie

din 5 feb 2005 13:55 de Ionel

subscriu la cele spuse de "angst". Pentru inceput e bine sa-i faci sex oral partenerului fara sa ejaculeze, doar ca preludiu. Trebuie intai sa inveti cum se face - practic - si sa vezi ce ii place mai mult partenerului. Atentie unde tii ...

Re: Re: Re: Re: Oameni inteligenti vs lovelife

din 5 feb 2005 11:20 de danilovici

si daca cele care au ceva in cap nu te baga in seama,ce faci?

Re: Re: Re: Oameni inteligenti vs lovelife

din 5 feb 2005 02:24 de Necunoscut

Am la scoala o fata, e frumusica, atunci cand am vazut-o prima oara mi-am dorit pur si simplu sa o cunosc, dar de cum a deschis gura, mi s-a facut pur si simplu scarba... Deci, nush daca m`am abatut de la subiect, da` nu e suficient sa fii frumos, ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nelamurire prospect

din 4 feb 2005 22:02 de Taqua

Du-te, draga mea, la acelasi medic care te-a consultat si ti-a recomandat pilulele si te va lamuri el...daca tot esti nemultumita ca sunt fetele "nehotarate". Ele incercau sa te ajute cu problema ta, deci te ofuschezi degeaba...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: de ce?

din 4 feb 2005 21:50 de Taqua

Dadusem un simplu exemplu...iar in fond si la urma urmei, cazurile in care el si-o ia de la ea sunt cu mult mai rare decat cazurile in care se intampla invers, nu crezi?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nelamurire prospect

din 4 feb 2005 14:55 de Ana

hotaratzi-va... una zice ca daca nu imi vine pana in ziua a 8-a, trebuie sa incep alt flacon, cealalta zice sa nu incep pana imi vine...

Re: Re: Re: Re: Eternitatea intr-o zi?

din 4 feb 2005 14:06 de ExoticDream

Viata nu este intotdeauna pe aceeasi lungime de unda cu dorintele, cu asteptarile noastre. Se intampla sa-ti cauti jumatatea ani si ani, iar la un moment dat gasesti pe cineva care nu este tocmai perfect, dar care, cu un efort de vointa, poate fi ...

Re: Re: Re: Nelamurire prospect

din 4 feb 2005 10:59 de Cynthia

eu ti-am zis din proprie experienta...si asa procedez eu.Menstruatia sigur trebuie sa iti vina in cele 7 zile de pauza si in a 8-a zi chiar daca nu s-a terminat,tot trebuie sa incepi un nou flacon.Daca ai atatea nelamuriri du-te la un cabinet de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: de ce?

din 4 feb 2005 10:31 de trinchi

De ce trebuie sa fie numai sotul violent??? Eu cunos situatii in care el saracu ia bataie de nu mai stie de el! Probabil ca ai vrut sa zici violenta in familie nu? ;););););)

Re: avort la 7 luni

din 4 feb 2005 00:20 de lally

Re: Re: Nelamurire prospect

din 3 feb 2005 21:51 de Ana

Va hotarati? Una zice asa, celalta altfel... Pai daca incep in ziua a 8-a de pauza chiar daca nu mi-a venit, nu se termina mai devreme cele 21 de pastile ? dup-aia ce se intampla ?

Re: Re: Nelamurire prospect

din 3 feb 2005 21:51 de Ana

Va hotarati? Una zice asa, celalta altfel... Pai daca incep in ziua a 8-a de pauza chiar daca nu mi-a venit, nu se termina mai devreme cele 21 de pastile ? dup-aia ce se intampla ?

Re: Nelamurire prospect

din 3 feb 2005 21:45 de Cynthia

si mie mi-s-a parut ciudat avand in vedere ca la mine menstruatia venea cam la 30 de zile.A trebuit odata cu luarea de anticonceptionale sa ma obisnuiesc cu faptul ca menstruatia imi venea fix la 25 zile... 9adica in ziua nr 4 de pauza)e ...

Re: Re: Re: ultimele lacrimi

din 3 feb 2005 21:10 de ExoticDream

NU CUMVA SA TE MAI GANDESTI LA ABERATIA AIA CU SINUCIDEAREA!!! :ninja::ninja::ninja::ninja::ninja::ninja::ninja::ninja::ninja: Tu singur ti-ai pus problema sa iti cauti pe altcineva, iar ea sa faca la fel, acum ti se pare ciudat ca se ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 900 din 1098
«   1 ... 897   898   899   900   901   902   903 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare