Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: curiozitate

din 1 feb 2005 14:52 de ExoticDream

Aha....inteleg ca, dupa parerea ta, ne gasim parteneri si facem sex din dorinta de a ne integra in societate (adica de a fi in ton cu cei multi) sau a ne satisface un instinct, nu pentru ca ne dorim un suflet aproape cu care sa impartim si raul, ...

Re: Re: Re: Re: Re: de ce?

din 1 feb 2005 14:15 de trinchi

E foarte usor, sa stii trebuie numai sa ii zici unde greseste, adica unde te intelege gresit! Numai atat sunt sigur ca ai sa poti sa te descurci! Succes!:)

Re: Re: curiozitate

din 1 feb 2005 00:04 de KNight

Aici nu prea ai dreptate, fiindca fiecare trebuie sa se integreze in societate, cum ar fi daca tu ai avea 25 sa zicem si ai fi virgina si prietenele tale nu ar mai fi virgine de la 15 ani. Iti spun sigur ca atunci cand le-ai spune probabil nu ar ...

Re: Re: Ziua indragostitilor

din 31 ian 2005 22:24 de Taqua

:blink::blink::blink::blink: Trebuie sa fii tare singur pe lume...:p

Re: Re: SONDAJ : RAS SAU NU?

din 31 ian 2005 22:10 de LatinSexyGuy

Cand te vrei sa te mariti sa ma anunti ;)

Re: SONDAJ : RAS SAU NU?

din 31 ian 2005 22:07 de andrushka

Parerea mea este ca in zona genitala trebuie sa fie putin par daca nu deloc asta fiind valabil in cazul femeilor in primul rand dar oricum fiecare face ceea ce vrea dar mie una nu imi place sa am par deloc pe acolo ...:D

Re: Re: Plictiseala in doi

din 31 ian 2005 16:41 de trinchi

Depinde de cuplu in sine imi aduc aminte cea mai lunga discutie pe care am avut-o a durat undeva in jur de 23 de ore dupa care am dormit ne-am trezit si mai continuat cateva ore bune! Dar ca asta sa fie posibil trebuie sa ai un pic de ...

Re: trebuie neaparat sa-mi spuneti ce sa fac

din 31 ian 2005 12:58 de ALINA

Re: pilule

din 31 ian 2005 10:21 de ExoticDream

Te referi probabil la pilula de a doua zi, care poate fi folosita dupa un act sexual neprotejat ce a avut loc in preajma ovulatiei. Trebuie luata la cel mult 72 ore de la contactul sexual, desi cel mai bine este in primele 24 ore. Modul sau de ...

Re: clamidia

din 31 ian 2005 10:01 de ExoticDream

Infectia cu Chlamydia este "tacuta", putand trece luni sau chiar ani de zile pana la aparitia primelor simptome. La femei infectia afecteaza vaginul si colul uterin, iar simptomele, atunci cand apar, sunt reprezentate prin secretii ...

Re: Probleme de erectie

din 30 ian 2005 19:25 de penetru

Da-ne mai multe detalii,ce varsta ai,bei,fumezi,ai fost bolnav,operat,ai avut vreun accident,de cand a aparut problema asta,etc. Trebuie gasita cauza care a generat situatia asta,de regula impotenta la tinerete e de natura psihica declansata de o ...

Re: Re: Re: Baieti si fete !

din 28 ian 2005 16:49 de ExoticDream

Pana la urma ce ierti si ce nu ca nu este prea clar? Infidelitatea pusa in aplicare este impardonabila dupa parerea mea. Act primitiv sau nu (majoritatea suntem totusi oameni, ne putem stapani instinctele), daca ai inselat, normal este sa nu ...

Re: Re: Baieti si fete !

din 28 ian 2005 12:16 de trinchi

Pai sa stii ca poti sa ieri, si chear daca ma repet si eu am zis ca omul mai greseste dar dupa parerea mea asta nu e o greseala capitala ce n trebuie iertata e o mare diferenta, daca nu ma insel tocmai actul sexual in sine (dragoste sau sex) ...

Re: Baieti si fete !

din 28 ian 2005 12:08 de FireSoul

Omul e o fiinta complicata. Omul nu e o fiinta perfecta, ci o fiinta supusa viciilor. Recunoastem sau nu, toti facem greseli. O dovada adevarata de iubire e reprezentata de IERTARE. Daca a gresit o data, nu inseamna ca o va mai face(asta ...

Re: Re: Re: Re: Pozitzie de dezvirginare...

din 28 ian 2005 11:57 de trinchi

Eu nu te contrazic dar sa stii ca toti au creier acum depinde cat de neted e! :D:D:D

Re: Re: Re: Pozitzie de dezvirginare...

din 28 ian 2005 11:46 de ExoticDream

Te contrazic, mintea nu vine de la sine, pe asta o ai sau nu (si crede-ma ca trebuie) !!! :D:lol::lol:

despre sex

din 27 ian 2005 07:30 de lory_20

:D si noi gandim. nu uita ca voi faceti marea greseala

Re: Baieti si fete !

din 27 ian 2005 02:03 de Any0ne

Adevarul asta este ca si femeile inseala barbatii, sincer dar sincer... spun mai bine sa nu se afle niciodata nimic(asta in cazul ca a fost o singura scapare). Vorba celor de la Parazitii "minte ma frumos"

Re: Iubirea e inutila cat timp nu shtim sa o aprec

din 26 ian 2005 16:18 de ExoticDream

Fiecare isi construieste in minte un ideal al partenerului. Nimeni nu e perfect, asa ca realitatea are o marja de eroare uneori destul de mare....Nu ne simtim bine traind singuri si atunci alegem sa ne fie alaturi acel om care are marja de eroare ...

Re: Re: Re:

din 26 ian 2005 15:00 de ExoticDream

Nu e nevoie sa faci neaparat dragoste ca sa te simti implinit...exista in viata momente in care doua fiinte ce se iubesc pot concentra intregul univers.....ganduri, sentimente, emotii, senzatii, chiar si lacrimi.... Poti sta o noapte in bratele ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 902 din 1098
«   1 ... 899   900   901   902   903   904   905 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare