Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mai poate exista ceva din 24 ian 2005 09:40 de ExoticDream
De ce daca te iubeste trebuie neaparat sa fie altul? Cand iubesti mi se pare firesc sa fii mai tu insuti decat niciodata, sa i te arati celuilalt sincer si deschis asa cum ai face-o doar cu tine insuti! O iubire in care minti si te minti nu mai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: probleme/erectie din 24 ian 2005 02:36 de valentine
'
:/ si ce spun ma rog draga?
Re: Re: stai linistit din 23 ian 2005 20:54 de dreamer
pai si parintii ce sa-i spuna? il iau de mana si merg cu el la doctor? lasa-l ca e baiat mare si sse poate duce si singur, trebuie doar sa nu se mai gandeasca atata cum sa faca si sa actioneze pur si simplu.
(advice "fiti curajos si va vor ...
ba fata! din 23 ian 2005 15:47 de Destiny48
ba omule... tu ai febra? cum sa fi frigida? TU?? doaaamne... de parca nu te-ash cunoashte ;) crede-ma ca nu e cazul. pur si simplu nu ai intalnit inca pe cine trebuie. cat despre acest individ numai depinde de tine daca o sa mai fiti impreuna sau ...
Re: Re: Re: Re: Re: sunt intr-o dilema,, din 23 ian 2005 10:18 de sabba
Nu sunt nici pe departe toti la fel.Trebuie sa ai doar curajul sa-ti iei viata in maini si sa constientizezi ca nimeni nu merita sa traiesti viata asta intr-o continua frustrare. Fiecare din noi meritam sa fim fericiti, dar trebuie sa ...
Re: sunt intr-o dilema,, din 22 ian 2005 21:52 de LatinSexyGuy
Mda , delicata situatie , daca o discutie cu el nu te ajuta sper sa te ajute o discutie cu noi!Daca exista sentimente intre voi, cred ca ar trebui sa se rezolve problema, el ar trebuie sa isi puna in gand ca prioritatea ar trebui sa fie satisfactia ...
Re: sunt intr-o dilema,, din 22 ian 2005 21:26 de ExoticDream
Am o presimtire ca al meu coleg nemesis iti va da un sfat bun in curand (he ows me one!), eu iti scriu luni, OK? Pana atunci spune-ne daca intre tine si sotul tau mai exista ceva sentimente...ar conta si asta... Deocamdata nu te gandi la amant, ...
Re: Ce poate fi? din 21 ian 2005 20:58 de xxxxx
Poate fi vorba de fibrochistoza (fibrocystic disease). Da un search pe yahoo!
Daca durerea nu dispare dupa ce renunti la cafea, ciocolata, green tea, cola si alte chestii care contin cofeina e bine sa te duci la doctor.
Consumul de sare ...
Re: Re: Re: Re: Cum se saruta? din 21 ian 2005 20:46 de Vampyrela
Aici ai dreptate...dar in primul mesaj ai cam exagerat....nu s-a suparat nimeni...a fost doar o observatie,atata tot....
Re: Re: Re: Cum se saruta? din 21 ian 2005 20:43 de LatinSexyGuy
Hai mai , sa fim seriosi , cine poate sa iti dea sfaturi cum sa saruti si mai ales sa iti si explice cum se face?Fiecare trebuie sa se educe singur in aceasta privinta si bineinteles ca totul difera de la cuplu la cuplu si de la persoana la ...
Iti multumesc..va multumesc din 21 ian 2005 19:46 de NariA
Mda...cam asa este..nu trebuie sa ramana secret..ii ceva ce ne priveste pe amandoi..o relatie nu trebuie sa se bazeze pe asa ceva..ai dreptate..iti multumesc pt gandul tau sincer.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Metoda cal din 21 ian 2005 10:47 de trinchi
Intradevar prezervativele diminueaza placerea si sunt si ca un mic intrus in intimitatea unu culu si e normal! Cand faci dragoste e frumos sa faci asa cum... nu am cuvinte sa explic dar trebuie sa te gandesti intotdeauna si la urmari! Si crede-ma ...
Re: Si maine e vineri din 21 ian 2005 10:05 de ExoticDream
Daca te ajuta cu ceva, suntem si noi alaturi de tine, este un moment trist...., pacat ca nu e si prietenul tau acolo...Parerea mea este sa-i spui ce s-a intamplat, astfel de lucruri nu trebuie sa ramana secrete. ...
Re: Re: Mai poate exista ceva dupa iub din 21 ian 2005 09:33 de ExoticDream
Nu sunt de acord, exista mii de motive din cauza carora o iubire moare (nu neaparat urate), de exemplu doua persoane care sunt despartite, independent de vointa lor, de mii de kilometri se pot instraina dupa un timp fara ca asta sa insemne ca ...
Re: Ritmul baietilor... inainte de orgasm din 21 ian 2005 01:39 de nemesis
Ii judeci gresit!!! Ii judeci facil!
Placerea este mai mare daca isi creaza un ritm propriu, cu cateva secunde inainte de orgasm... Vrei sa se gandeasca la tine chiar tot timpul?
Daca te referi la marirea ritmului, treptat, in timpul actului ...
Re: Re: Re: Re: SONDAJ : RAS SAU NU? din 19 ian 2005 19:58 de bodisan
Si eu as apela tot la tuns scurt decat ras.. din 3 motive.
1. E mai usor de tuns decat de ras...
2. Daca ma rad poate mi se intareste parul din zona pubiana si atunci nu prea e bine...
3. Daca ma rad dupa aia ma mananca 1 sapt si ma ...
Re: Re: Re: SONDAJ : RAS SAU NU? din 19 ian 2005 14:23 de LatinSexyGuy
Ai vazut tu pe cineva cu codite impletite de la sine?Cred ca ar trebuie pt asta apelat la un salon de coafura :p:p:p
Re: Re: Casatorie neconsumata! din 19 ian 2005 13:12 de ExoticDream
Comunicarea lipseste aproape total, singurul lucru pe care si l-au comunicat in ultima luna a fost acela ca se vor separa deocamdata (divortul este o procedura complicata la ei), poate se gandesc sa-si mai dea o sansa?...
Re: Re: Dupa cat timp se fac simtite efectele sarc din 19 ian 2005 12:47 de ExoticDream
Revino in seara asta si vei primi un raspuns asa cum trebuie, OK? (S)Expertul e pe drum...
Re: Re: ce sa fac din 19 ian 2005 10:43 de ExoticDream
Nu ai de unde sa stii daca si eventual cand ti se va oferi o sansa....Viata e plina de surprize...Poti sa alergi ani si ani dupa persoane de tot felul, dar se poate intampla sa intalnesti pe cineva potrivit exact atunci cand te astepti mai ...
Pagina 904 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
47 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |