Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Prim si ultim din 21 oct 2004 16:18 de squaw
Sunteti multi?Moderator,Meditator,Negociator,Mediator,Infector...?
Asta-i mesajul 49.
Ma abtin a-ti scrie ceva 'de bine' pe mesajul 50.Nu asa vreau sa-mi schimb gradul.Pana atunci poate imi aprobi un avatar chiar daca o sa semene un pic cu al lui ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gabriel Liiceanu din 21 oct 2004 14:34 de dualis
Nu ma intereseaza modul in care-ti vezi iubita si restul lumii, stai linistit. :)
In rest.. nu ma asteptam sa intelegi. Vreau sa par, vreau sa impresionez, vreau.. nu vreau nimic, astea-s dorintele tale, eu nu vreau nimic din toate astea.. dar cum ...
Re: Re: Re: Re: Re: Gabriel Liiceanu din 21 oct 2004 14:25 de nemesis
Ei uite o gresala pe care numai un prost notoriu ar putea sa o faca! Sa duca discutia dintr-un plan obiectiv in unul personal!
Modul in care imi vad eu iubita nu ar trebui sa conteze pentru tine decat daca esti o tzatza de cartier... Uite asa ...
Adio, MissM! din 21 oct 2004 14:16 de MissM
A inceput ca o poveste, a dainuit mult prea putin si se incheie acum, lipsit de orice romantism si poezie...MissM a murit... in sufletul ei, in sufletul lui, in sufletul tuturor celorlalti... N-a fost nimic...un foc de paie, o iluzie, un vis si ...
Re: Re: Re: Re: Gabriel Liiceanu din 21 oct 2004 13:29 de FireSoul
Nu cred ca felul in care au murit aia sau felul in care au trait ar trebui sa intereseze atunci cand se judeca operele lor...
Oameni au fost shi ei shi au avut defecte, la fel ca toti oamenii...
Re: Cea mai rapida metoda de ingrasare! din 21 oct 2004 10:59 de CristianH
Treaba e ca depinde de organismul fiecaruia, ca la aunii nu se prinde oricit de mult ar minca (iar la altii e exact pe dos).
In principiu, ca sa ia in greutate ar trebui sa urmareasca urmatioarele puncte:
- Sa elimine sportul, miscarea, ...
Re: Re: Re: Gabriel Liiceanu din 21 oct 2004 01:42 de nemesis
Sau poate nu m-am luat de cine trebuie... sa incerc niste amintiri despre Marin Preda? sau poate Camil Petrescu...?
Stiu niste chestii faine si despre Eminescu daca te intereseaza... asta manca fara tacamuri, cu mana, maimuta naibi!
Poate ca nu ...
Re: lumea din 20 oct 2004 01:00 de FireSoul
Depinde ce intelegi tu prin ancorare...
Daca ar fi gandit asa shi Galileo Galilei...
Ideea e nu sa lupti cu lumea, ci sa te adaptezi, pastrandu-ti in acelasi timp 'culoarea interioara'
lumea din 20 oct 2004 00:06 de b 4evolution
citez:
Trebuie sa traim ancorati la lumea in care ne-am nascut, altfel vom exclusi.
ce parere aveti?
p.s: Intr-o lupta dintre tine si lume trebuie sa pariezi pe lume( cred ca Kafka)
Re: ash vrea sa shtiu ..va rog din 19 oct 2004 23:45 de dualis
www.joe-ks.com/archives_may_2002/MMMMMMGood.jpg
Re: ash vrea sa shtiu ..va rog din 19 oct 2004 23:44 de nemesis
Spermatozoizii nu supravietuiesc in contact direct cu aerul! Din moment ce lichidul este uscat asta inseamna ca spermatozoizii sunt morti... si chiar daca unul mai este in viata, sansele ca acesta sa ajunga in uter si sa fecundeze ovulul sunt ...
Re: ash vrea sa shtiu ..va rog din 19 oct 2004 23:33 de FireSoul
Mereu exista riscuri...foarte mici, foarte mari, exista.
Nimic nu e imposibil, dar multe sunt f. putin probabile...
ash vrea sa shtiu ..va rog din 19 oct 2004 23:28 de xyz
in momentu in care ... se intampla k .. baiatu sa atinga penisu ..shi automat .. sa se "murdareasca" cu lichidu care curge de acolo .. shi acel lichid se usuca .. ..
dak dupa 10 min - juma de ha de la acest lucru ..este introdus degetu in ...
Re: Cand ar trebuii sa renunti ? din 19 oct 2004 20:19 de lnfector
Pai daca deja te ignora ... la ce sa mai tragi linie?
Re: Cand ar trebuii sa renunti ? din 19 oct 2004 17:45 de Alinutzzza
o/il intrebi daca mai vrea sa dialogheze cu tine!! mai simplu si la obiect nu se poate.
Re: Re: Re: Re: Avem timp din 19 oct 2004 16:37 de ExoticDream
INTR-O GARA
"Dimineata e abia presimtità si totusi
sunt destui càlàtori care vin si càlàtori care pleacà.
De ce vin ? De ce pleacà ?
Dar e prea devreme sà intreb.
Filosofii, ...
Re: Re: Re: Cand ar trebuii sa renunti ? din 19 oct 2004 16:14 de CriticalSex
esti idiot
Re: Re: Cand ar trebuii sa renunti ? din 19 oct 2004 15:05 de ####
- ce legatura are chatul cu asta?
-si daca e asa cum ai spus ca abi-a va mai vorbiti atunci asta e linia care trebuie sa o tragi
Re: Re: Re: Re: Re: Cele mai fidele/bune anticonce din 19 oct 2004 14:16 de nemesis
Cu o tableta de Vitamina C ai sanse mai mici sa iei gripa... cu 10 ml de Vitamina C poti sa omori un cal...
Tu de doctor nu vrei sa auzi, de prospect nici atat tu vrei doar sa nu ramana ea insarcinata SUB NICI O FORMA si sa arate bine in ...
Re: Cand ar trebuii sa renunti ? din 19 oct 2004 05:25 de CriticalSex
o sa stii singur cand s-a terminat,nu trebuie sa tragi linie.chatul si celelalte artificii sunt pasi ce duc inevitabil spre aceeasi groapa,acelasi capat terminus,doar ca intre timp te mai minti un pic neputand sa te impaci cu realitatea.
Pagina 925 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
35 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |