Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: ce vrem...? ce avem...?

din 30 oct 2004 01:37 de nemesis

Iata ce cred eu... Cred ca acelea sunt momentele in care trebuie sa-ti urmezi indeaproape RATIUNEA. Trebuie sa gasesti atunci in tine puterea de a iti urma ratiunea, pentru a nu provoca mai multa suferinta decat cea inevitabila... Trebuie ...

Re: Re: Re: Re: hmmm

din 30 oct 2004 00:36 de nemesis

Hai sa ma leg de problema fara a spune ce s-a mai spus... In locul tau nu stiu daca as fi avut curajul sa abordez un astfel de subiect, dupa toata chestia asta de pe forum! Pentru ca ai avut curajul sa vorbesti despre "dubla ...

Re: Timpul

din 30 oct 2004 00:17 de nemesis

Hai sa vedem! Din experienta iti pot spune ca astfel de relatii sunt posibile iar "seriozitatea" lor este afectata de situatie doar in masura in care voi lasati asta sa se intample... Voi sunteti cheia depasirii obstacolelor! Daca mai ...

din 29 oct 2004 18:57 de FireSoul

Shi cand ai de gand sa tratezi? :D:D:D

Re: Re: Re: Re: Re: ce vrem...? ce avem...?

din 29 oct 2004 14:43 de ExoticDream

Desi exprimarea este usor alambicata, am inteles ideea....eu sunt de acord cu ea, dar....sunt in minoritate...!!! E adevarat ca frumusetea fizica e trecatoare, pe cand cea sufleteasca tine si o viata intreaga, dar cati oameni (in special tineri) ...

Re: Re: Re: Re: ce vrem...? ce avem...?

din 29 oct 2004 14:32 de denisa

am si eu o intrebare de ce trebuie infatisarea sa fie pe primul plan ?, oare numai asta conteaza in ziua de azi? sufletulnu? cum ramane cu el ? si ce daca un baiat nu arata prea bine ? si o fata poate avea o infatisare urata si totusi sunt baieti ...

din 29 oct 2004 14:00 de lnfector

... cred ca ti-ai imaginat ce am spus :)

Re: Re: Re: hmmm

din 29 oct 2004 13:53 de ExoticDream

Da, pot fi, si din pacate poate tine o viata intreaga, este probabil vorba de boala aceea, dubla, tripla personalitate...psihiatrii stiu mai bine. Trebuie insa facuta diferenta intre cei care dezvolta o astfel de "anomalie" in mod ...

Re: Cea mai rapida metoda de ingrasare!

din 28 oct 2004 15:48 de squaw

Draga Leoaica, Sahistu' stie ca trebuie sa ia in greutate?I-ai spus ca-l tai de Craciun sau ca vrei sa-l mananci?Asteptam raspunsul tau la penultima problema ''sexuala'':lol:

Re: novynette

din 28 oct 2004 15:17 de CorneliuAlin

Nemesis zice bine. nu trebuie sa mai iei numic, unele contraceptive au inca 7 tablete in plus, insa acelea sunt doar placebo (substanta fara efect) si se iau doar pentru a nu te "incurca" in numaratoare, adica dupa ce termini cele 7 ...

Re: Cea mai rapida metoda de ingrasare!

din 28 oct 2004 14:56 de CorneliuAlin

Hm.... nemesis vorbesti prostii, daca nu esti documentat intr-un anumit domeniu, nu mai induce lumea in eroare. Mierea - 335 cal/100g nuci - 654 cal/100g. Daci daca tipul respectiv se va lua dupa reteta ta va consuma in plus pe zi cu aprox. 1000 ...

Re: Sarutul / prima data

din 28 oct 2004 12:31 de ExoticDream

Nu cred ca exista o varsta cand "trebuie" sa te saruti, ceea ce tine de sfera asta delicata a sentimentelor, senzorialului, chiar sexului nu are data fixa de debut! Prima data te saruti pt ca vrei sa experimentezi ceva nou sau esti ...

Re: Re: am o intrebare..

din 28 oct 2004 11:30 de squaw

Si cine imi face si mie intrarea?Merge cu spaga?Ca la mail si PM nu raspunde.Doc,vreau shi io avatar!:love:

Re: Re: Violenta impotriva femeii

din 26 oct 2004 21:25 de xxxxx

Cred ca trebuie sa faci un MARE efort si sa nu te mai gandesti. Nu stiu daca e posibil. O chestie care te-ar ajuta sa uiti ar fi sa mergi la biserica la slujbe cat mai des (in unele zile sunt slujbe si dupa amiaza).

Re: novynette

din 26 oct 2004 12:08 de nemesis

Novynette contine 20 micrograme de etinil-esrtra-diol ceea ce inseamna o doza suficienta pentru anticonceptie si nu prea mare pentru efecte secundare majore. Sint bune si sunt folosite larg in aceasta parte a continentului... Chiar am citit un ...

Re: Re: am o intrebare..

din 25 oct 2004 23:30 de Aluka

ma gandeam ca esti in stare sa imi dai un raspuns pertinent!il voi contacta cu siguranta!multumesc!

Re: am o intrebare..

din 25 oct 2004 23:18 de nem-esis

Cred ca trebuie sa contactezi doctor sexpert...:love:

Re: Dupa 2 ani aflu ca iubitul meu este exhibition

din 25 oct 2004 13:40 de lnfector

Frate, lumea e plina de nebuni si nu stiu de ce , cei mai dusi sunt chiar cei la care te asteptai mai putin ... asa e viata ...plina de surprize. Esti tanara (ink 1 an 2 :P ) .. say "What the fuck!" si follow u'r destiny ... adica ... ...

Re: Dupa 2 ani aflu ca iubitul meu este exhibition

din 25 oct 2004 09:23 de CristianH

Tu n-ai ce sa-ti reprosezi. Treaba e ca el ti-a ascuns ceva timp de 2 ani, si acuma nu mai stii ce sa crezi despre el. Vaptul ca are o poza pe net de genul la cere te referi nu inseamna neaparat exhibitionism, insa e o latura a lui pe care a ...

Dupa 2 ani aflu ca iubitul meu este exhibitionist!

din 25 oct 2004 09:07 de Joana

Ma numesc Ioana , am 37 de ani, ma bucur nespus ca am gasit acest forum, este minunat ca-mi pot spune off-ul, durerea, suferinta , mistuirea ce o simt de catva timp de cand am aflat ca prietenul si iubitul meu este exhibitionist. Povestea noastra a ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 923 din 1098
«   1 ... 920   921   922   923   924   925   926 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare