Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: vaccin hepatita B

din 24 oct 2004 17:02 de sabba

N-am stiu ca esti birou de informatii! Dragi colegi forumisti vreau sa-mi cumpar tampoane sau ob-uri si nu pot sa ma hotarasc! Vreau un sfat! Si-l vreau repede.......!:D:D:D:D

Re: vaccin hepatita B

din 24 oct 2004 16:59 de nemesis

Twinrix Adult este o suspensie injectabila care se gaseste la farmacie. Nu stiu cat costa dar poti intreba in orice farmacie. Nu uita sa specifici ca iti trebuie Twinrix Adult pentru hepatita B...

Re: Re: Ce parti ale corpului va atrag cel mai mul

din 24 oct 2004 10:58 de lnfector

Bai nu zic acum ca asta nu ar conta ca totusi degeaba e super frumoasa daca behaie cand deschide gura dar totusi .... degeaba e foarte desteapta daca nu are macar un fizic placut. Nu fotomodel dar nici betty cea urata. Nu stiu .. o femeie ...

Re: Re: E normal?

din 24 oct 2004 10:10 de Nicu

Si cum ai vrea sa se exprime? Poate asa: Atunci cand lichidul produs de partea sub forma de ghem a barbatiei mele paraseste partea de imixtiune a aceleasi barbatii, imi vine sa dau drumul si unei parti din produsul vezicii udului. Nu ar exprima ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Printre stele

din 24 oct 2004 02:11 de nemesis

"dualis actioneaza..." imi aduci aminte de Iliescu vorbind de 'bandele huliganice care actioneaza in Piata Universitatii'! 'Fraza' in intregul ei ar putea sta in top 10: "dualis actioneaza independent de mine..,la fel si ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Printre stele

din 23 oct 2004 21:59 de YLoveCamelia

hai ma ca e permanent intalnita pe forum treaba asta.. unul este destept si toti este prosti in rest.. e chiar atat de profunda pentru a fi intelesa atitudinea asta ?:)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Printre stele si p

din 23 oct 2004 20:49 de Aluka

Nu alegi!Iti ofeream o sansa de armistitiu!nu e "marea" noastra decizie si asta nu e greu de inteles!dualis actioneaza independent de mine..,la fel si eu de el!orele tarzii ne gasesc de obicei in acest loc!nimic nu este planificat! ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Printre stele si plane

din 23 oct 2004 20:19 de nemesis

Adica aleg eu pentru tine? Cat de jos trebuie sa fii pentru a-l lasa pe altul as aleaga in locul tau? Ideea este urmatoarea: nu sunt eu responsabil pentru bufoneriile voastre si nici pentru marea voastra "decizie" de a continua ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Printre stele si plane

din 23 oct 2004 18:53 de Aluka

si acum spune-mi unde gasesc un barebone cu 3 pci,agp8x,sursa de putere mica si zgomot asemenea,monitorizare temperaturi incorporata pentru northwood 2,4ghz!ca eu nu gasesc!daca esti asa de dragut cum spui...!:)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Printre stele si planete

din 23 oct 2004 18:46 de Aluka

nu dragul meu...,nu acesta este adevaratul meu motiv!adevaratul motiv este ca uneori este extrem de placut sa iti pierzi vremea cu unii ca tine!m-as mira sa intelegi..,pardon sa accepti ca de inteles ai inteles demult!profunzimea si asa zisa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Printre stele si planete

din 23 oct 2004 17:25 de dualis

Bine, hai ca te lasam doar pe tine sa murdaresti forumul. :) De acum incolo vom rade de tine numai prin mesaje private. :lol::D Emoticonoclastule. :lol:

Re: Re: Re: Re: Re: Printre stele si planete

din 23 oct 2004 17:05 de nemesis

Dualis si Aluka... alti doi bufoni pe forum... Asta e cu "oameni" ca astia: vin, ne arata cat de idioti sunt, murdaresc forumul cu emot-icon-uri, se dau in spectacol, isi petrec excesiv de multa vreme pe forum (o perioada) si apoi ...

Re: Compatibilitate in functie de zodie !!!

din 23 oct 2004 01:39 de xxxxx

Da, cred. Zodia in care esti este data de pozitia soarelui. Dar mai sunt inca (cel putin) 7 planete (exclud Asc, NN, NS, MC, Chiron, Lilith, stelele fixe, etc.) care influenteaza afinitatea dintre doua persoane. Intotdeauna exista si ...

Re: lumea

din 22 oct 2004 19:42 de inuendo

normal ca ne ancoram..sau ca ne adaptamm..caci altfel suntem sau suntem exclusi..iar kafka e pesimist...nu ajungi nicaieri cu o asa gandire...iti trebuie tupeu sa citesti o carte de a lui si sa nu cazi in depresie..daca gusti genul..merita..daca ...

Re: Compatibilitate in functie de zodie !!!

din 22 oct 2004 17:42 de Alinutzzza

o doza de adevar tot exista in chesti asta cu zodiile..... acum compatibilitatea............ BARBATUL PESTI - FEMEIA SAGETATOR "Evadarea este drogul lor comun: sunt amandoi fascinati de "altceva", un "altceva" care ...

Re: Re: Re:

din 22 oct 2004 14:13 de CRISTINEL

Ma numesc CRISTINEL,am 18 ani si locuiesc cu o matusa de patru ani.Saptamina trecuta,matusa m-a surprins cind mi-o frecam de zor si a facut o criza!A continuat sa ma masturbeze pina mi-a rupt ATA(cu unghiile),de atunci in fiecare zi,ma masturbeaza de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: moare la intrare

din 22 oct 2004 10:01 de CristianH

Poa sa fie si de la prezervativ. Kestia e ca mai atenuiaza din senzatii, si e posibil sa nu fii stimulat suficient ca sa-ti mentii erectia. La mine se intimpla ca la al 2-lea numar sa nu reusesc sa termin din cauza asta (adica sa moara pe drum, ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: moare la intrare

din 22 oct 2004 10:00 de CristianH

Poa sa fie si de la prezervativ. Kestia e ca mai atenuiaza din senzatii, si e posibil sa nu fii stimulat suficient ca sa-ti mentii erectia. La mine se intimpla ca la al 2-lea numar sa nu reusesc sa termin din cauza asta (adica sa moara pe drum, ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gabriel Liiceanu

din 21 oct 2004 22:57 de nemesis

dualis, dualis... Tine atat de mult tzatza aia din tine sa ma enerveze... Hmmm! Ce as putea sa fac ? Sa zambesc senin filosofului ratat, 'rascolnicovianului' ESUAT din tine... Tot copy/paste si tu aluka? Hmmm! ma intreb daca mai stiti si ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gabriel Liiceanu

din 21 oct 2004 22:24 de Aluka

Poate ii place Tzutzea..,mai shtii? "Omul nu se poate autodefini. El se defineºte prin semeni. Constatãm actul individuaþiei, dar nu ne dãm seama cotidian de incapacitatea autodefinirii."

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 924 din 1098
«   1 ... 921   922   923   924   925   926   927 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare