Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
A pune subiecte pt a iti raspunde singura.... din 4 nov 2004 19:38 de FireSoul
Hai sa vorbim despre dragoste! Hai sa vorbim despre iubire pentru a ne acoperi frustrarile..
Nu e suficient sa vorbesti, trebuie sa cunosti ce vorbesti...
Ursu a aflat ca dragostea trebuie data cui trebuie, nu unei fiinte careia ii place sa se ...
Re: in cuplu din 4 nov 2004 18:11 de yna20
buna!poate nu sunt eu o experta dar cred ca ar trebui sa faceti dragoste de cate ori simtiti nevoia,nu trebuie s-o faceti din obligatie ci din placere!depinde de voi,nu exista o limita ,totul se face in functie de necesitati.bafta!
Suntem un cuplu ...
Re: A fi indragostit... din 4 nov 2004 11:47 de Huggy
Eu am mai scris odata aici ce inseamna dragostea pentru mine , i-am facut o declaratie de iubire atat cat am putut si eu mai bine fetei ce o iubesc , si in schimb am primit doar raspunsuri in bataie de joc .
Asa ca dragostea e ceva intim , e ...
Re: Re: Re: sarcina din greseala din 4 nov 2004 11:16 de nemesis
Glumesti...? Eu la KissFM ? :lol:
Lichidul "dinaintea ejacularii, contine spermatozoizi, si nu-i contine "pe sanse"! :D Contine sigur...
Teoretic sunt cam 8 dupa terminarea ciclului...
Ai uitat de drepturile de ...
Re: Re: sarcina din greseala din 4 nov 2004 09:08 de CristianH
Nu-i lua in seama pe carcotasii astia care scriu si ei doar ca sa se afle in treba.
Acuma in ce proveste problema ta.... exista o mica posibilitate.... sa zicem undeva pe la 1-2% ca lichidul de dinaintea ejacularii sa contina vre-un ...
Re: Penisul din 3 nov 2004 19:17 de bebe
Trebuie sa consideri aceasta problema medicala ca oricare alta. Atentie, ca pot fi ceva mai complicat. Gandeste ca daca ai un deget bolnav si ti-l taie, poti sa duci o viata normala. Dar daca-ti taie penisul?
Nu-ti fie rusine. In fata medicilor ...
Re: Penisul din 2 nov 2004 12:09 de mymy
Buna, dupa cum descrii problema ta, pot sa-ti spu doar ca nu o poti rezolva aici...trebuie sa treci peste rusine si sa mergi la medicul de familie in primul rand...asa ca sa iti fie tie bine...
Bafta!
Re: Re: Re: "Ghici ghicitoarea mea..." din 1 nov 2004 20:21 de nemesis
No acu ne eshti in aia' 2% cetateni ai planetei Terra, care cica o pot rezolva, da... macar esti majoritara dom'le! :D
Re: Re: "Ghici ghicitoarea mea..." din 1 nov 2004 19:31 de sabba
Trebuie sa recunosc ca eu am incercat mai demult s-o dezleg si am ajuns la concluzia ca e la mishto......ca n-am ajuns la nici un rezultat!:D:D:D
Re: Pastila de urgenta...... din 1 nov 2004 14:20 de CristianH
Am si eu o intrebare pentru tine: Daca in ziua urmatoare dupa ziua x la care te referi tu, i-ti vine sa o faci din nou (si cu siguranta i-ti va veni), CE FACI? O pui pe prietena ta sa ia Postinor din nou? :O
Treaba e ca postinor-ul contine o ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ur din 1 nov 2004 03:47 de Aluka
auzi nemesis!fa ce vrei...!inchide-l,shterge-l...,da-i foc!asta nu va salva cu nimic situatzia!exista programe care executa aceasta operatziune mult mai eficient ca tine!la revedere!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: urmare din 1 nov 2004 03:43 de nemesis
Aha... inteleg... atunci cand nu mai merge sa o pui pe ExoticDream in fata ma pui pe mine... poate poate mai convingi 2 utilizatori! Bina faina politica... e de le PSD ?
Acu' spune-mi tu mie ce fac cu subiectul asta in care am conversat ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pastila de urgenta...... din 1 nov 2004 01:51 de nemesis
Nu sabba, trebuie sa ia pastila la 24 de ore dupa prima ejaculare... :.
Dar... sper ca stii ce riscuri implica metoda asta de contraceptie? Nu?
Oopss! Saraca fata! Nu vreau sa ma gandesc la cum sa va simti maine...
Re: Gesturi regretabile! din 1 nov 2004 01:22 de nemesis
No scuze ca tot atasez posturi aici dar "imi place la nebunie"!
" te referi la faptul ca m. nu s-a logat shi nu a putut shterge?probabil l-a rugat pe nemesis!oricum din ce am vazut eu lui nemesis i se cam falfaie!probabil a realizat ...
Re: Re: Gesturi regretabile! din 1 nov 2004 00:44 de nemesis
Inca o chestie Aluka! Imi place ma nebunie (dar din 4 cuvinte nu din 2) modul in care ti-ai inceput forumul:
" Fara frica...,nimic nu va fi shters...,nici macar din gresheala!"
Sa dai iluzia de libertate unora ce au trait si traiesc in ...
Re: Re: Re: Re: Re: Pastila de urgenta...... din 31 oct 2004 19:44 de sabba
Ok! Sa inteleg ca nu faci mishto?
Sa zicem!
Dupa o noapte ca asta trebuie sa ia pastila aia in 24 de ore! Deci dupa cate contacte vrei tu sa ai, poate lua pastila!
Re: Pastila de urgenta...... din 31 oct 2004 18:27 de nemesis
Ce inseamna ca "se apropie ziua"???
Daca inca nu ati facut dragoste dar planuiti sa faceti aceasta NU ESTE o metoda contraceptiva pentru situatia data!!!
Postinor2 se administreaza la cel mult 24h de la contactul sexual ...
Pastila de urgenta...... din 31 oct 2004 18:12 de Cosmin
Am o intrebare..daca eu cu prietena mea incep sa fac dragoste fara prezervativ de la ora 22:00 seara si pana dimineatza la 07:00 ejaculez in ea de vreo 4-5-6 ori....ea cand trebuie sa ea prima tableta..dupa prima mea ejaculare...sau poate lua la ora ...
Re: interes din 30 oct 2004 14:44 de nemesis
Uiti de diferenta dintre "sunt" si "sint", inventand cuvinte noi... "sant"! :D:lol::D
FireSoul zice bine ce zice. Trebuie insa sa mergi dupa un interval de timp de la contaminare la doctor (cam 6 luni). Rezultatul ...
Re: ipocrizia din 30 oct 2004 14:18 de FireSoul
Cunosc pe cineva care e maesrta in arta de a fi ipocrit. Da, e o arta, caci iti trebuie o memorie buna shi o lipsa de scrupule pe care sa o tii bine ascunsa.
Nu ma mira faptul ca exista ipocriti, nu ma mai surprinde ca sunt oameni care te ...
Pagina 922 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
25 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |