Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

A pune subiecte pt a iti raspunde singura....

din 4 nov 2004 19:38 de FireSoul

Hai sa vorbim despre dragoste! Hai sa vorbim despre iubire pentru a ne acoperi frustrarile.. Nu e suficient sa vorbesti, trebuie sa cunosti ce vorbesti... Ursu a aflat ca dragostea trebuie data cui trebuie, nu unei fiinte careia ii place sa se ...

Re: in cuplu

din 4 nov 2004 18:11 de yna20

buna!poate nu sunt eu o experta dar cred ca ar trebui sa faceti dragoste de cate ori simtiti nevoia,nu trebuie s-o faceti din obligatie ci din placere!depinde de voi,nu exista o limita ,totul se face in functie de necesitati.bafta! Suntem un cuplu ...

Re: A fi indragostit...

din 4 nov 2004 11:47 de Huggy

Eu am mai scris odata aici ce inseamna dragostea pentru mine , i-am facut o declaratie de iubire atat cat am putut si eu mai bine fetei ce o iubesc , si in schimb am primit doar raspunsuri in bataie de joc . Asa ca dragostea e ceva intim , e ...

Re: Re: Re: sarcina din greseala

din 4 nov 2004 11:16 de nemesis

Glumesti...? Eu la KissFM ? :lol: Lichidul "dinaintea ejacularii, contine spermatozoizi, si nu-i contine "pe sanse"! :D Contine sigur... Teoretic sunt cam 8 dupa terminarea ciclului... Ai uitat de drepturile de ...

Re: Re: sarcina din greseala

din 4 nov 2004 09:08 de CristianH

Nu-i lua in seama pe carcotasii astia care scriu si ei doar ca sa se afle in treba. Acuma in ce proveste problema ta.... exista o mica posibilitate.... sa zicem undeva pe la 1-2% ca lichidul de dinaintea ejacularii sa contina vre-un ...

Re: Penisul

din 3 nov 2004 19:17 de bebe

Trebuie sa consideri aceasta problema medicala ca oricare alta. Atentie, ca pot fi ceva mai complicat. Gandeste ca daca ai un deget bolnav si ti-l taie, poti sa duci o viata normala. Dar daca-ti taie penisul? Nu-ti fie rusine. In fata medicilor ...

Re: Penisul

din 2 nov 2004 12:09 de mymy

Buna, dupa cum descrii problema ta, pot sa-ti spu doar ca nu o poti rezolva aici...trebuie sa treci peste rusine si sa mergi la medicul de familie in primul rand...asa ca sa iti fie tie bine... Bafta!

Re: Re: Re: "Ghici ghicitoarea mea..."

din 1 nov 2004 20:21 de nemesis

No acu ne eshti in aia' 2% cetateni ai planetei Terra, care cica o pot rezolva, da... macar esti majoritara dom'le! :D

Re: Re: "Ghici ghicitoarea mea..."

din 1 nov 2004 19:31 de sabba

Trebuie sa recunosc ca eu am incercat mai demult s-o dezleg si am ajuns la concluzia ca e la mishto......ca n-am ajuns la nici un rezultat!:D:D:D

Re: Pastila de urgenta......

din 1 nov 2004 14:20 de CristianH

Am si eu o intrebare pentru tine: Daca in ziua urmatoare dupa ziua x la care te referi tu, i-ti vine sa o faci din nou (si cu siguranta i-ti va veni), CE FACI? O pui pe prietena ta sa ia Postinor din nou? :O Treaba e ca postinor-ul contine o ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ur

din 1 nov 2004 03:47 de Aluka

auzi nemesis!fa ce vrei...!inchide-l,shterge-l...,da-i foc!asta nu va salva cu nimic situatzia!exista programe care executa aceasta operatziune mult mai eficient ca tine!la revedere!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: urmare

din 1 nov 2004 03:43 de nemesis

Aha... inteleg... atunci cand nu mai merge sa o pui pe ExoticDream in fata ma pui pe mine... poate poate mai convingi 2 utilizatori! Bina faina politica... e de le PSD ? Acu' spune-mi tu mie ce fac cu subiectul asta in care am conversat ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pastila de urgenta......

din 1 nov 2004 01:51 de nemesis

Nu sabba, trebuie sa ia pastila la 24 de ore dupa prima ejaculare... :. Dar... sper ca stii ce riscuri implica metoda asta de contraceptie? Nu? Oopss! Saraca fata! Nu vreau sa ma gandesc la cum sa va simti maine...

Re: Gesturi regretabile!

din 1 nov 2004 01:22 de nemesis

No scuze ca tot atasez posturi aici dar "imi place la nebunie"! " te referi la faptul ca m. nu s-a logat shi nu a putut shterge?probabil l-a rugat pe nemesis!oricum din ce am vazut eu lui nemesis i se cam falfaie!probabil a realizat ...

Re: Re: Gesturi regretabile!

din 1 nov 2004 00:44 de nemesis

Inca o chestie Aluka! Imi place ma nebunie (dar din 4 cuvinte nu din 2) modul in care ti-ai inceput forumul: " Fara frica...,nimic nu va fi shters...,nici macar din gresheala!" Sa dai iluzia de libertate unora ce au trait si traiesc in ...

Re: Re: Re: Re: Re: Pastila de urgenta......

din 31 oct 2004 19:44 de sabba

Ok! Sa inteleg ca nu faci mishto? Sa zicem! Dupa o noapte ca asta trebuie sa ia pastila aia in 24 de ore! Deci dupa cate contacte vrei tu sa ai, poate lua pastila!

Re: Pastila de urgenta......

din 31 oct 2004 18:27 de nemesis

Ce inseamna ca "se apropie ziua"??? Daca inca nu ati facut dragoste dar planuiti sa faceti aceasta NU ESTE o metoda contraceptiva pentru situatia data!!! Postinor2 se administreaza la cel mult 24h de la contactul sexual ...

Pastila de urgenta......

din 31 oct 2004 18:12 de Cosmin

Am o intrebare..daca eu cu prietena mea incep sa fac dragoste fara prezervativ de la ora 22:00 seara si pana dimineatza la 07:00 ejaculez in ea de vreo 4-5-6 ori....ea cand trebuie sa ea prima tableta..dupa prima mea ejaculare...sau poate lua la ora ...

Re: interes

din 30 oct 2004 14:44 de nemesis

Uiti de diferenta dintre "sunt" si "sint", inventand cuvinte noi... "sant"! :D:lol::D FireSoul zice bine ce zice. Trebuie insa sa mergi dupa un interval de timp de la contaminare la doctor (cam 6 luni). Rezultatul ...

Re: ipocrizia

din 30 oct 2004 14:18 de FireSoul

Cunosc pe cineva care e maesrta in arta de a fi ipocrit. Da, e o arta, caci iti trebuie o memorie buna shi o lipsa de scrupule pe care sa o tii bine ascunsa. Nu ma mira faptul ca exista ipocriti, nu ma mai surprinde ca sunt oameni care te ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 922 din 1098
«   1 ... 919   920   921   922   923   924   925 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare