Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: baietzi, ce corp de femeie aleg barbatzii? din 1 sep 2004 21:20 de sabba
Acuma, na, stiu ca s-a cerut parerea baietilor, dar eu pe-a mea nu mai pot s-o tin!
Eu nu cred ca exista barbat, baiat, care sa se uite dupa fete in ideea de a avea pe cineva care sa-l inteleaga, cu care sa discute....bla, bla, bla!
Este tot o ...
Re: Simtul Gaurii din 1 sep 2004 21:14 de dualis
Cred ca nu-ti convine pt. ca te gandesti ca vei avea cam mult de platit la intretinere. :):)
Re: baietzi, ce corp de femeie aleg barbatzii? din 1 sep 2004 21:13 de MamaOmida
mda.. asta ca sa vezi ca nu-s singurii de pe site. Parerea mea este ca mecanismul de alegere este foarte simplu. Depinde pentru ce le alegi. Pentru ca daca o alegi sa-ti fie alaturi, sa te inteleaga, sa ai cu cine discuta.. samd..nu stiu cat de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sansa unei iubiri la 1 din 1 sep 2004 20:51 de dualis
Cum sa nu visezi ? Trebuie sa visezi. Pune-te pe visat, e un ordin ! :) Altfel, nu stiu ce-ti fac.. :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sansa unei iubiri la 1 din 1 sep 2004 19:59 de Ionel
O "rana" trebuie si curatata, nu numai bandajata.
Re: Simtul Gaurii din 1 sep 2004 19:37 de Ionel
Vezi, asta nu inteleg: de ce vrei sa te lauzi si in situatii cand numeni nu te cunoaste.:( Dar vezi ca unora le creste nasul si li se scurteaza p...; E invers proportional.:D:D)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Virginita din 1 sep 2004 19:33 de Ionel
Nu scot ghilimelele, nu vreau. Sunt "gramaticale". Pompierul trebuie sa stinga focul ce mocneste in ruinele ... (de care vorbeai).
Re: Simtul Gaurii din 1 sep 2004 19:28 de kluhm
da da 2o de femei zici ai? atunci n-ar mai treb sa pui intreb asta ...io zic ca habar n-ai pe unde este si habar n-ai cu ce se mananca.....cred ca esti incepator dar ce ma enerveaza cel mai tare......te lauzi.......caut-o si-o vei gasi cu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex extrem! din 1 sep 2004 18:58 de Ionel
Sunt sigur. Ce sa faci cu una desenata?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex extrem! din 1 sep 2004 18:53 de sabba
Beiiiiiiii, am priceput!
Nush' daca ai observat pana acum, virgula, da' nu prea trebuie sa-mi desenezi!!!!:D:D:D
Re: Re: Re: nu inteleg din 1 sep 2004 18:20 de Ionel
Sunt sigur. Nu m-am legat de greselile garamaticale, toti gresim. Dar unul care spune ca esti agramat, trebuie sa nu faca greseli.
"ala" se pune intre virgule, deoarece este un cuvant complementar. O singura virgula se pune intre ...
Re: Re: Re: Re: love at first s...... din 1 sep 2004 17:21 de ExoticDream
Si mie la fel!!! Cu "dezdragostitul" merge cel mai greu, Doamne, ce l-as mai dinamiza!!! :(;)
Re: Re: Re: love at first s...... din 1 sep 2004 17:17 de sabba
La mine e mai nasol!
Mie imi trebuie luni sa ma indragostesc si ani sa ma dezmeticesc!:wacko::D:D:D
Re: Simtul Gaurii din 1 sep 2004 16:58 de Ionel
Intrebi care-i secretul? Pai tocmai asta e: e secret.:D:D:D
Re: Re: cu bani,aratos,dar prost? din 1 sep 2004 16:52 de Ionel
Ah, himero! Si eu, cel care vroiam sa plec la vanatoare, ce sa fac acum?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sansa unei iubiri la 19-20 din 1 sep 2004 16:51 de ExoticDream
O minciuna "admisibila" in cadrul unei relatii este cea pe care a fost nevoit sa o spuna neutru....In rest...nu sunt de acord decat cel mult cu acele white-lies, adica maruntisuri....;)
Re: cu bani,aratos,dar prost? din 1 sep 2004 16:50 de sabba
Sunt femei care apreciaza barbatii care nu dau buzna!
Asa ca stai linistit, nu trebuie sa alergi dupa cai verzi, cum fac unii pentru care viata e o vanatoare de himere!;)
Re: Re: Re: Re: Re: Sansa unei iubiri la 19-20 de din 1 sep 2004 16:47 de Ionel
Doar in matematica nu se poate mintii. O minciuna spusa acolo unde trebuie si cand trebuie are savoarea ei. Cine nu a mintit niciodata sa arunce cu piatra in mincinosi.
Re: Simtul Gaurii din 1 sep 2004 15:18 de nemesis
Din 20 incercari nu te-ai prins cum se face? Hmmm... Cam ciudat avand in vedere ca este un lucru instinctual!
Tu ori ai o problema psiho, ori minti de ingheata apele...
Re: Re: Relatie virtuala din 1 sep 2004 15:15 de ExoticDream
Nu cred ca exista vreun om normal care sa se creada detinatorul adevarului absolut sau sa-si inchipuie ca este perfect. Cu totii gresim, unii mai mult, altii mai putin, unii mai grav, altii mai "bland"...ceea ce unul considera a fi un ...
Pagina 945 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
42 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |