Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: curbura penisu

din 20 aug 2004 23:40 de Ionel

Dupa cum am inteles (imi cer scuze daca gresesc) nu te-ai folosit inca de un penis real. Atunci de unde sti daca te-ar deranja unul curbat, daca nici cu unul drept nu sti cum e?

Re: va rog ajutor

din 20 aug 2004 23:16 de shikin

Cine draq a zis ca mai bine previi decat combati a avut dreptate. Acum dupa ce ai facut-o ti-a venit sa te informezi? De ce pula mea n-ai facut-o inainte???

Re: Re: Re: Re: Re: fete-prostituate, baieti=curvi

din 20 aug 2004 22:53 de Ionel

Eu eram "gramaticul" Pai de ce vrei sa fie placere numai pentru ea si pentru mine nu? Doar placere este si cand ma masturbez. Ai auzit ca sunt femei nesatule? Cele care imediat dupa ce se fut se desfut (imi cer mii de scuze, dar am ...

Re: va rog ajutor

din 20 aug 2004 21:55 de Ionel

Riscul de a ramane gravida in asemenea cazuri este foarte mic, doar daca ai fost foarte excitat - iar cand dezvirginezi o fata esti si numai pentru faptul ca este foarte stramta in vagin - si ti-ai dat "un pic drumul". Testul de sarcina ...

va rog ajutor

din 20 aug 2004 21:45 de romeoX

Buna tuturor chiar daca am mai intrebat ceva asemanator cu ceva timp in urma , mai intreb inca o data (frica de doctor ma omoara) sa o luam cu inceputul am facut pentru prima data dragoste cu prietena mea dar fara prezervativ , asta in prima faza ...

Re: Re: Re: Re: Re: Cat de lung va este pestisoru?

din 20 aug 2004 19:03 de ExoticDream

Cum in cele de mai sus raspunzi la postul meu, ma simt vizata....in postura de....cum te-ai exprimat?!? Te-as ruga ca, inainte sa te iei de mine, sa incerci sa citesti macar 5-6 subiecte discutate pe forum (ca sa nu zic cateva sute) si sa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: preludiu e

din 20 aug 2004 18:46 de ExoticDream

Depinde mult de barbat, de conceptia lui despre sex. Ai sa razi, dar in scurta mea viata am intalnit cativa (sub 5) baieti care considera ca a face sex pur (adica fara a avea sentimente pt partenera) este ceva animalic, nedemn de ei insisi...Sa ...

Re: Re: Re: Re: Cat de lung va este pestisoru? :)

din 20 aug 2004 18:46 de unu_curios

Eu pur si simplu nu va inteleg, Parca ati fi unul mai dobitoc ca altul pe cuvant.... De fiecare data cand pune cineva o tema pe forum, voi ori va bateti joc or va cerati ca niste copii. siteul acesta ar trebuie sa se numeasca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: preludiu e,dac

din 20 aug 2004 18:34 de Ionel

Nu te contrazic cu nimic si-ti respect opinile pe care le consider, foarte bune si normale. Dar sti cum se spune: cate bordie, atatea obicie. Stiu si am mai spus: nimic nu se compara cu actul sexual facut din dragoste, dar - cel putin pentru un ...

Re: Re: Durerile actului sexual!

din 20 aug 2004 17:55 de Ionel

Este o prima rezolvare. Vaginul se adapteaza penisului cu conditia ca acesta sa nu fie enorm. Nu stiu care femeie nu ar simti dureri, facand sex cu un penis gros. Iar in ceea ce priveste pauza este principala cauza. Chiar si o femeie care a ...

Re: Eliminarile vaginale sunt grave?

din 20 aug 2004 16:17 de Alinutzzza

ceea ce ai tu se poate dovedi o simpla candidoza, insa tot boala se cheama si nu poti sa o lasi asa. Dispare dupa un tratament de o saptamana cu ovule antifungice. Dar oricum sper ca deja ai vizitat un ginecolog de cand ai scris postul.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: preludiu e,daca ex

din 20 aug 2004 15:43 de ExoticDream

Nu este acelasi lucru. Multi se masturbeaza tocmai pt ca nu li se pare normal sa faca sex cu un partener pt care nu simt nimic. Cand te "joci" cu tine insuti o faci fie ca sa-ti cunosti mai bine trupul si reactiile sexuale, fie ca sa te ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: curbura penisu

din 20 aug 2004 14:19 de YLoveCamelia

haaa:o tttt ce vulgar:lol:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Conteaza imaginea

din 20 aug 2004 13:44 de ExoticDream

Crezi ca felul "special" in care ma percepi tu nu ma lasa sa dorm in noptile cu luna plina? Iti faci iluzii daca te autosugestionezi cum ca vreodata vei avea forta sa iei decizii in tara asta, om fi ajuns noi vai de capul nostru, dar ...

Re: Prietenie sau iubire?

din 20 aug 2004 13:04 de Andreuca

E destul de frumos si chiar simplu sa vezi cum evolueaza o relatie de prietenie intr-una de iubire. Si vb aia, se intampla destul de des. Totul e ca amandoi sa fie de acord si la un moment dat cineva tot trebuie sa sparga gheata. Daca vezi ca ...

Re: Cat de lung va este pestisoru? :)

din 20 aug 2004 10:01 de MamaOmida

Un amic de-al meu avea o descriere foarte frumoasa despre lungimea penisului: Daca incape o mana si o gura pe el, are dimensiunea care trebuie. De aici tragi concluziile (cauta prietene cu mainile mici) ;)

Re: Eliminarile vaginale sunt grave?

din 20 aug 2004 01:57 de vera

au dreptate toti de aici,ia-ti iubitu' de mana si la doctor cu voi! secretiile daca adevin urat mirositoare sunt un semn (mai mult ca sigur) ca ai luat ceva...o ciuperca etc....fuguta la doctor! netratate(la timp) pot duce la infertilitate

Re: Re:

din 19 aug 2004 21:45 de Ionel

Daca ce ai povestit este adevarat - si nu ai nici un motiv sa nu fi spus adevarul -, iar ea nu a vazut sacrificiile pe care le-ai facut, chiar daca pentru asta trebuie sa apelezi si la o minciuna (in religie se spune ca Dumnezeu iti iarta minciuna ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: preludiu e,daca exista

din 19 aug 2004 21:34 de Ionel

In general ai dreptate, dar am o nedumerire: daca la om nu este admisibil sa se faca sex fara iubire, deoarece se coboara la nivelul unui necuvantator, de ce aproape 80% dintre fete si 98% dintre baieti se masturbeaza? Este tot o descarcare sexuala ...

Re: Re:

din 19 aug 2004 18:52 de Ionel

Eu te sfatuiesc sa ti cont si sa analizezi si de ce spune "Infector". Desi le spune intr-un mod mai "intepator" s-ar putea sa aiba dreptate.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 957 din 1098
«   1 ... 954   955   956   957   958   959   960 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare