Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Fetele . din 16 aug 2004 19:20 de Alinutzzza
AI DREPTATE!!!!!!
exceptiile sunt infime iar mie chiar mi-e greata de lumea asta...................................scaldati-va cu totii in bani, bucurati-va "sufletul" cu ei, simtiti-va fericiti si fericite!!!!
pana la urma,. cui ...
Re: Re: Re: Re: Re: marimea sinilor,conteaza? din 16 aug 2004 14:40 de ExoticDream
STIU!!! Dar era deja 1-1 pt ca FireSoul confirmase si ea ca n-o intereseaza dimensiunea...cealalta!!! Trebuie sa-mi gasesc o "pereche" si e taaaaare greu!!!!:D
Re: Re: Matrimoniale pe net ! din 15 aug 2004 13:42 de virginia
:pSa stii ca uneori aceste site-uri te ajuta!Eu fiind cam timida imi este mai usor sa comunic cu cineva pe net decit tete a tete,dar trebuie sa recunoastem ca sinceritatea pe net e minimala si nu poti avea incredere intr-o persoana pe care nici macar ...
Re: Re: La Cati Ani Poti Sa Te F**i? din 14 aug 2004 23:25 de YLoveCamelia
variantele alea pe care le ai enumerat anterior nu mi dau seama daca sunt reproduceri facute de tine sau gandurile tale.
ceea ce este esential este ca denota o mentalitate de cacat, indoctrinata in spiritul comunist , fara nici cea mai mica ...
Re: La Cati Ani Poti Sa Te F**i? din 14 aug 2004 19:07 de Alinutzzza
"cand simti tu".......raspunsul cel mai des intalnit posibil in aceasta tema...............................totusi, daca stau sa ma gandesc la atatea fete pe care le cunosc si care au spus ca s-au 'ghidat' dupa "cand simt ...
Re: La Cati Ani Poti Sa Te F**i? din 14 aug 2004 13:28 de ianulover
la fete recomand dupa 18 ani....
Re: Prietenie sau iubire? din 14 aug 2004 00:49 de ursu
Nu vreau sa te dezamagesc dar unele relatii chiar nu pot sa fie ceva mai mult decat simple amicii . Si eu de exemplu ma mai intalnesc cu o amica si e foarte de treaba , imi place de ea . Dar daca vreau sa intru in intimitaturi cu ea nu se poate . ...
Re: Re: Nimic mai simplu: nu-i spune! din 13 aug 2004 15:49 de ursu
Pai sigur ca da ... ai grija sa respiri , sa nu iti musti limba , sa nu te inneci ca prostu , sa nu iti pierzi echilibrul ... si lista continua .
Si sa nu cumva sa ii spui ca nu stii sau ca nu poti sa saruti , lasa-i pe cat posibil baiatului ...
Re: Re: La Cati Ani Poti Sa Te din 13 aug 2004 15:18 de ursu
Asa e , de la 14 la 15 ani e o diferenta ca de la cer la pamant . iti dai seama ... un an intreg , 12 luni , 52 de saptamani ...
Si de ce nu si-ar incepe viata sexuala la 12 ani ? Sau chiar mai devreme . Ce , nu ar fi frumos ca la 13 ani sa ...
Re: Nimic mai simplu: nu-i spune! din 13 aug 2004 14:00 de anonima
Eu am avut parte de primul sarut la 12ani cu un baiat de 19ani!Sa stii ca nici eu nu stiam dar l-am lasat sa creada ca stiu.Unicul lucru care ti-l pot spune e sa respiri in timpul sarutului ca nu cumva sa patesti ca mine,adica cind mi-a dat drumul am ...
Re: Eliminarile vaginale sunt grave? din 13 aug 2004 05:21 de CriCri
Poate fi tricomonas vaginallis, dar tratamentul e cu niste medicamente f toxice. Nu are rost sa iei pastile pe incercate.
Da, cel mai bine e sa te duci la doctor. Nu e mare lucru; iti ia putina secretie, o pune pe o lamela si se uita la ...
Re: La Cati Ani Poti Sa Te F**i? din 12 aug 2004 23:51 de blueyes
e clar ca nu exista criterii!nu exista nici o grila unde sa vezi daca te incadrezi sau nu!fiecare isi incepe viata sexuala atunci cand considera ca e pregatit!atat fizic cat si psihic.preferabil dupa 16 ani cand organismul tau e destul de dezvoltat ...
Re: La Cati Ani Poti Sa Te din 12 aug 2004 22:44 de virginia
Daca ai mai putin de 13 ani te-as sfatui sa nu incerci,deoarece eu am facut-o la 14 si dupa aia am stat de vorba cu un psiholog si mi-a spus ca trebuie sa asteptam minimum pina la 15ani cind suntem constiiente de ceea ce facem si ca nu mai tirziu sa ...
din 12 aug 2004 22:29 de virginia
(!)Intr-o relatie nu exista un timp anume pentru a-ti incepe viata sexuala,exista incredere de sine si bineinteles increderea in partener si reciprocitatea sentimentelor,adica trebuie sa fii sigura de ceea ce simte el si desigur tu pentru ca mai ...
Re: Eliminarile vaginale sunt grave? din 12 aug 2004 21:06 de Infector
Du-te la doctor extrem de rapid si lasa draq forumurile ca nimeni d'aici nu-i destul de destept sa-ti spuna exact ce ai.
La doctor fast!!!!
Nu mai astepta alte raspunsuri.Numai un doctor poate sa-ti dea un "remediu" , aici o sa ai ...
Eliminarile vaginale sunt grave? din 12 aug 2004 19:04 de virginia
Acum o luna de zile am facut dragoste cu prietenul si dupa aia mi-am dat seama ca am niste eliminari vaginale,adica un lichid albicios si cu un miros foarte neplacut!Mai am parte de acel lichid si acum,cu toate ca de atunci nu am mia intretinut ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cr din 12 aug 2004 17:08 de ExoticDream
Nu judec pe nimeni, stai linistita! Comunicare cu iubitul trebuie sa existe, altfel pe ce se bazeaza relatia??? E bine ca nici tie nu-ti plac aventurile de-o noapte! Hai ca te iau de nevasta!!!:love:
Re: Re: Re: cum sa il uiti dupa ce te-a parasit din 12 aug 2004 16:01 de ExoticDream
Nu ai cum sa nu te gandesti la el! Eu si in cea mai adanca pestera in care am mers, pe creasta celui mai indepartat val, in cea mai fierbinte si incitanta discoteca si oriunde altundeva tot n-am reusit performanta sa-l dau deoparte din calea mea, ...
Re: la subiect din 11 aug 2004 02:11 de me
nimeni nu e mai destept k romanu' !.... tre' sa-si dea el cu parerea peste tot ca altfel nu s-ar simti bine!
ce treaba are "penisu'" tau cu ce ai zis? aaaa? lasa-l acolo unde sta in pantaloni ca sta bine! :lol::D:p nu stiu de ce...dar ...
Re: ramane sau nu virgina ? din 10 aug 2004 20:36 de FireSoul
Posibilitatea exista. Este foarte mica, dar nu trebuie ignorata. Cauta prin subiectele, problema ta s-a mai discutat...
Pagina 959 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
24 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |