Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Fetele .

din 19 aug 2004 18:25 de gramaticul

De acord. Nu trebuie sa facem discriminare intre sexe. Atitudinile de care faceam vorbire se gasesc la ambele sexe.

Re: Eliminarile vaginale sunt grave?

din 19 aug 2004 15:33 de barbye

Daca pana atunci nu ai avut...si ai avut dupa ce ai facut dragoste cu el....e c-am de rau.I-al de mana si mergeti amandoi la doctor....asta nu se rezolva simplu....vezi sa nu-ti fi dat el vre-o.....ciupercuta....(?):(

Re:

din 19 aug 2004 14:54 de Bogdan

"ExoticDream" multumesc pt sustinerea morala si pt sfaturi, din pacate sfaturile in ziua de azi nu trebuie cautate la prieteni sau la cei cunoscuti (motivele se stiu...) ci mai degraba la necunoscuti.

Re: Re: Fetele .

din 19 aug 2004 14:10 de ExoticDream

Si mie mi-e infinit de scarba de lumea oribila in care traim! Uita-te cum sar baietii de cartier intoliti de firma (cu banii parintilor), cu 7 masini la scara, 3 vile in suburbii si 5 telefoane mobile ultimul racnet, sa emane pretentii de lideri ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: preludiu e,daca exista iub

din 19 aug 2004 13:59 de ExoticDream

Nu e nevoie sa explici, si in cazul meu dragostea si sexul sunt indisolubil legate, instinctul sexual nu se trezeste in absenta sentimentelor (cu alte cuvinte, daca as fi baiat, probabil nu as avea erectie daca fata de langa mine ar fi sexy, dar ...

Re: Re: Re: fete-prostituate, baieti=curvi

din 19 aug 2004 13:28 de ExoticDream

Ai dreptate, chiar daca esti baiat ai "simtit" f bine ce se intampla si cum percep fetele primul act sexual. Mi-ar placea ca si alti baieti sa gandeasca astfel....din pacate insa, pt multi fata cu care isi incep viata intima nu inseamna ...

Re: Re:

din 19 aug 2004 12:55 de ExoticDream

Lipsa de comunicare poate crea probleme mari in orice cuplu. Nu trebuie sa-i ghicesti partenerului chiar toate gandurile, sentimnetele, reactiile, dar trebuie sa-i stii opinia cel putin in chestiile fundamentale. Nu ai avut experienta cu alte ...

din 19 aug 2004 02:56 de Victoras

In mare parte ai dreptate dar sunt shi unele fete care prefera un tip cu un caracter klumea de cat un cretin plin cu bani care crede k el ii cel mai cool de pe planeta. eu nu sunt bogat shi nu traiesc cu capul in nori dar daca ar fi sa aleg ceea ce ...

Re: Re: fete-prostituate, baieti=curvi

din 18 aug 2004 22:05 de Ionel

Sunt de acord cu tine. Pentru un baiat inceperea actului sexual mai devreme de 16 ani nu implica complexe psihologice prea mari, doar faptul ca nu intelege prea bine ce a facut si cu ce se mananca si ca are cu ce se fali in fata colegilor (de ...

Re: Cat de lung va este pestisoru? :)

din 18 aug 2004 20:50 de Ionel

Nu vei primi prea multe raspunsuri. Raspunsurile sunt date de statistica, nu trebuie sa le cauti in raspunsurile utilizatorilor internetului. Marimea penisului tau se incadreaza in normal. Eu o am de 14 cm, dar groasa. Nu mi-a zis nici una ca nu ...

Re: Orgoliul distruge dragostea

din 18 aug 2004 20:16 de Inel

Da si cu consecinte grave. De cele mai multe ori astfel de rani se vindeca, dar raman cicatricile care ne influienteaza viata ulterioara. Orgoliu are fiecare, dar depinde pana unde ajunge. Nu trebuie sa renuntam la "amoriul" propiu cum ...

Re: Re:

din 18 aug 2004 19:03 de Ionel

Actul sexual se face in doi. Performantele barbatului depind in foarte mare masura si de atitudinea partenerei. Am trait si eu o expierinta de a prefera sa ma masturbez decat sa fac sex cu partenera, deoarece ori masa culcam cu o scandura, ori cu ...

Re: Re: Re: Re:

din 18 aug 2004 17:24 de YLoveCamelia

cu siguranta ar fi admiarabil sa fie "haios".. este lamentabil prin banalitate, ordinaritate, repetitivitate(!)

Re: Re: Re:

din 18 aug 2004 16:17 de ExoticDream

Ce bine ca s-a inventat Internetul! Acum putem face Copy-Paste din prezentarile "haioase" de pe site-urile de matrimoniale!!! PS. Hai mai bine sa nu-l aplaudam, a fi simpatic si satisfacator (cum se spune?...."asteptam ...

Re:

din 18 aug 2004 15:35 de Bogdan

Ai pus degetul pe rana. Varianta "mea" este adevarata insa nu pot spune ca nu am si eu greselile mele. Mandria, lipsa de flexibilitate, timpul putin, absenta comunicarii sunt marile mele greseli in aceasta relatie (de vina poate fi si ...

Re: Gata, am ajuns si la finalul " povestii&q

din 18 aug 2004 15:26 de ExoticDream

In clipa asta, lupta pe care o duci de unul singur de prea multa vreme trebuie sa inceteze. Incearca sa te obisnuiesti cu ideea ca nu te-a meritat...nu a stiut sa aprecieze si a pierdut un barbat cum putini mai exista astazi...un om care a ...

Re: Re: Re: Re: preludiu e,daca exista iubire?

din 18 aug 2004 15:06 de ExoticDream

Chiar daca "n-am facut-o" inca, poate ca am fost si eu pe-aproape cateodata si stiu ce am simtit, nu ma pune la zid pt ca n-am pasit inca in lumea placerilor! In primul rand, un barbat cu care vrei sa faci dragoste e normal sa te ...

Re: Re: Re: Re: Satisfactie totala!

din 18 aug 2004 13:37 de horatiu68

imi pare rau ,sincer!atunci -trebuie sa faci tot ce-i omeneste-mingiieri,sex oral dar nu rapid,ci pe-ndelete si multe sarutari unde simti ca-i place lui-ma rog .-totul sa nu te patrunda ,apoi cind ii superultra excitat il lasi sa te penetreze,sigur ...

din 18 aug 2004 01:31 de blueyes

un raspuns mai bun de atat ma indoiesc ca ai fii obtinut!:D Numai ca asta e cam departe de realitate!prin urmare trebuie sa ne multumim si cu varianta acuala de barbat!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: marimea sinilor,conteaza?

din 16 aug 2004 20:42 de YLoveCamelia

;)sa vezi pana la urma cine cu cine se combina de pe sexpert.ro aparent este tare imprevizibil..:p

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 958 din 1098
«   1 ... 955   956   957   958   959   960   961 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare