Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Mai devreme sau mai tarziu vom fii inselat din 2 iun 2004 17:32 de ExoticDream
1)Raspuns tipic pt tine! Ca sa te joci de-a dragostea trebuie sa dovedesti ca ai inima. Daca ai inima, ceea ce-ti trebuie vei gasi in ceea ce ai (mai ales ca tu ai ales!).
2)De ce doar 2 si nu 9? "Fericirea" in diversitate dupa care ...
Re: Re: Re: Mai devreme sau mai tarziu vom fii ins din 2 iun 2004 17:28 de MissSixty
Bravo!!!Felicitari..asha imi place de tine.De ce nu-l faci de ras...?:p
Re: Re: iubirea ..........pe net??????? din 2 iun 2004 08:05 de last2know
pai de ce ?tu porti ochelari de cal???eu cred ca majoritatea oamenilor sunt interesanti de la fiecare ai ce invata ,fiecare are o poveste ,trebuie doar sa -i asculti sau sa ai ce discuta cu ei !!!and u???ce faci ???in ce univers minuscul ...
Re: Re: la mare ... din 1 iun 2004 23:12 de Taqua
Tu chiar crezi ca toata lumea e virgina?
:unsure:
Re: Re: Mai devreme sau mai tarziu vom fii inselat din 1 iun 2004 23:07 de Fucker
Ca sa shtii ce inseamna DOUA mai intai trebuie sa shtii ce inseamna UNA..!Sa te fac de ras...,sa nu te fac...?:D:D:D
Re: iubirea ..........pe net??????? din 1 iun 2004 20:08 de last2know
m-am trezit ......camera era pustie ....era frig.....ploua....am intins mina ....am mingiiat perna ...... nu erai linga mine ...visasem?????am deschis disperata usa ..........erai acolo .....ma asteptai .....te-am atins si mi-ai spus bine ai venit ...
Re: exotic... din 1 iun 2004 13:07 de ExoticDream
E adevarat, am o inima mare si intotdeauna mi-a placut sa-i vad pe cei din jurul meu fericiti, de aceea cand pot dau si eu o mana de ajutor (daca acest lucru se doreste, bineinteles). Pretuiesc mult dragostea si, desi multi ii minimalizeaza ...
Re: Re: Re: Re: Suflet per din 1 iun 2004 12:46 de ExoticDream
Da, am gresit! Dpdv matematic corect este sa spun ca, dupa ce am calculat din nou, procentul este de aproximativ....1%!!!
Re: la mare ... din 1 iun 2004 12:31 de ExoticDream
Daca sunteti amandoi virgini, nu cred ca cea mai buna idee este sa faceti dragoste in mare prima data (din motivele expuse de nemesis). Ideea este superba! Cine nu si-ar dori sa fie pe o plaja pustie (de unde asa ceva, ti-ar trebui una ...
Re: Re: Re: Suflet per din 31 mai 2004 22:44 de copilita
trebuie raportat la numarul de oameni pe care-i cunosti, nu la miliardele de pe Pamant...despre aia nu sti nimic... e absurd sa zici ca-n toata lumea sunt zece care nu-s egoisti, doar fiindca voi cunoasteti doar zece...:mellow: asa cred ca ai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Viata NU este o insiru din 31 mai 2004 22:21 de copilita
....................
sa trecem peste dezamagirea ce am avut-o cand am vazut ca nu joci corect...
1. care-i smecheria cu mi-am vazut numele, etc...??
2. nu am vrut sa va arat ca stiu...am vrut sa-ti arat ca tu esti cel care nu stie, in ...
Re: la mare ... din 31 mai 2004 19:51 de nemesis
Ok!
Hai sa vedem ce am de comentat la faza asta!
Dupa ce faci dragoste faci dus... de ce? Pentru a curata secretiile corpului (tarnspiratie, foliculina, lichid spermatic, etc) de pe tine. Cu alte cuvinte te speli! Daca voi faceti dragoste in ...
Re: Re: Virgin la 25 de ani! din 31 mai 2004 16:18 de ExoticDream
Nu mai pune la inima criticile primite pe acest forum, se intampla tuturor celor care nu gandesc 100% in ton cu timpurile pe care le traim, eu deja imi pun problema daca n-am gresit scriind aici, sunt putini cei pe care ii intereseaza sincer o ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: de ce? din 31 mai 2004 15:05 de ExoticDream
Povestea aceea nu era a mea!!! Nu, nu era o iubire egoista si prietena mea nu l-ar fi pastrat langa ea cu forta, ceea ce ii reproseaza ea este faptul ca el nu a avut curajul sa-i spuna ca nu o mai iubeste, ci s-a prefacut ca si-o doreste alaturi ...
Re: Re: Se poate ! din 31 mai 2004 12:25 de Robert
Daca face testu de sarcina trebuie neaparat inainte cu 3 zile pana la menstruatie ca sa functioneze (?)
Re: Re: blestematele astea de droguri din 30 mai 2004 23:11 de kleo-4a
Chiar daca il iubesti si incerci sa il ajuti s-ar putea sa nu dea rezultate si sa fie mai rau si pentru tine.Gandeste-te ca tu stai cu o persoana care pe langa faptul ca ti-a inselat increderea de 2 ori dar poate ca doar de astea doua ori l-ai ...
Re: blestematele astea de droguri din 30 mai 2004 19:07 de MissSixty
Eu spun k dak il iubesti cu adevarat trebuie sa fii alaturi de el shi sa il ajutzi sa treaca peste asta.
Re: Re: Re: Re: Re: prima oara cu o virgina din 30 mai 2004 10:39 de MarkD
Ati pus punctul pe I !Pacat ca sunt tot mai putini acei care,mai ales cand unul este virgin,sa aiba grija de el/ea,de a-i fi alaturi,de a face totul pentru cel din fata lui/ei,sa uite ca cel de langa el/ea este in centrul universului si conteaza sa ...
Re: Virgin la 25 de ani! din 30 mai 2004 09:53 de MarkD
Am stiut ca o sa-mi sara lumea si mai mult in cap cu cat sunt mai sincer,chiar daca nu ma credeti!E problema voastra,se pare ca am gresit ca m-am bagat pe un forum sau si mai rau ca m-am inregistrat pe el!
Nu e nici o problema,am primit si ...
Re: Re: Re: Re: de ce? din 30 mai 2004 03:19 de levi82
Exista! Cu siguranta! Am exemplu! Sunt multe fete care, ciar daca au muscat-o in repetate randuri de la un gen de baiat, tot spre acelasi gen simt atractie.
Treaba cu cultul pentru suferinta pentru mine este dovedita: Fosta mea prietena recent ...
Pagina 983 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
54 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |