Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Suflet pereche... din 6 mai 2004 09:34 de Alinutzzza
povestea ta este fooooarte asemanatoare cu a mea. te inteleg 100% cand zici ca esti foarte tulburata de faptul ca in inima ta isi au loc doua persoane. ca tu ai crezut ca primul este sufletul tau pereche.......stii, am avut si eu un prieten, ...
Re: Re: Re: Minciuna/sunt confuz din 6 mai 2004 00:49 de levi82
Intradevar, tind foarte mult sa cred ca a facut-o intentionat pentru a ma face sa sufar. Am procedat astfel deoarece nu doream sa fac o scena, cu toate ca cu greu m-am abtinut sa raman pasnic. Singura mea speranta este ca acel mesaj i-a trezit un ...
Re: Re: Re: virginitatea din 5 mai 2004 23:23 de jaden
uneori, nu tot ce-ti imaginezi ca va fi minunat, e minunat... ma refer in general la ideea petalelor de trandafiri, lumanarele, etc(cu toate ca sunt o romantica, chestiile astea mi se par deosebit de absurde, siropoase, shi daca m-ar ashtepta cu ...
Re: virginitatea nu e demodata din 5 mai 2004 19:03 de ExoticDream
De acord cu tine, dar te implor fa ceva cu "l"-ul ala de la finalul cuvintelor ca m-ai astenizat! Baiatu-l, primu-l, iubitu-l, italianu-l, arabu-l, chinezu-l, seicu-l si cine mai vrei tu, da' leaga-i!!!
Re: virginitatea nu e demodata din 5 mai 2004 18:58 de LatinSexyGuy
Cine zicea ca e demodata virginitatea? ... ca nu am fost atent :huh::huh:
Re: Ce barbati le plac FETELOR? din 5 mai 2004 10:56 de MissSixty
Eu am baiatu-l ideal...:lol: Ii italian,frumos,bogat,se imbraca bine,are tot ce vrea el,ma iubeste shi se stie comporta frumos cu mine!Pt mine asta e f important!Shi eu il ador...are multzi prieteni shi se stie distra!Ma simt f b in compania ...
Re: - din 5 mai 2004 10:08 de Infector
Dar el iti ofera tie sex oral?
El vrea sex oral! din 5 mai 2004 09:36 de MissSixty
Deci ash vra sa stiu shi parerea voastra...dak o fata shi un baiat sunt impreuna,se iubesc pe celalalt,se inteleg bine...shi sunt de mult timp impreuna.Se inteleg bine shi la pat...dar el vrea ceva mai mult..:.Vrea k fata sa ii suga...shi ea este in ...
Virginitatea nu e demodata din 5 mai 2004 09:29 de MissSixty
Deci...parerea mea este k virginitatea inca nu este demodata!Dar zic k nu merita oricine sa fie primu-l...pt k trebuie sa fie o persoana importanta...shicineva care sa merite..:p
Re: pompe vacuum din 4 mai 2004 23:33 de Infector
Pai cauta si tu in cutie instructiunile de folosire :p :lol:
pompe vacuum din 4 mai 2004 22:54 de Male
mi-am comandat astazi o pompa vacuum.. si nu stu cum se foloseste.. stie cineva cat trebuie tinuta.. etc.. ?
Re: Re: virginitatea din 4 mai 2004 22:19 de coyoteugly
nu ma asteptam sa raspundezi atat de repede...eu doar am intrebat...nu am spus ca vreau sa o fac acum sau peste 5 ani...
varianta a doua o auzisem..auzisem ca prima oara e mai bine sa o faci cu unul la care nu tii pt ca risti ca dupa sa se strice ...
Re: virginitatea din 4 mai 2004 21:42 de bebelusa
nu exista "varsta potrivita"...in momentul in care vei fi pregatita sa faci pasul asta,vei simtzi....e important sa fie cu persoana iubita pt ca "prima oara" nu se uita niciodata....trebuie sa fie o persoana care sa te ...
Re: vraja de vraja din 4 mai 2004 16:21 de Alinutzzza
chiar iti dau dreptate. la asta ma gandeam si eu, chestia cu autosugestia...acum imi vine sa rad ca m-am gandit la ce mi-a spus ghicitoarea aia, ca voi ramane insarcinata,etc,etc.... toate pe lumea asta trebuie sa vina de la sine, nu cauti tu si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 3 mai 2004 18:18 de ExoticDream
Intram mai demult pe un canal mIRC al liceului meu, faceam schimb de impresii, de subiecte la fel de fel de materii, mai aflam ce e nou de la cei mai mari, acum nu mai e interesant pt ca am ajuns noi sa fim "cei mari" ! Mai intram pe ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 3 mai 2004 17:46 de LatinSexyGuy
Nu a zis nimeni ca trebuie sa iti pui in pericol relatia ... tu pt ce intri pe IRC?Nu cred ca pt a iti cauta alta relatie atata timp cat ai una si iti merge foarte bine ... si da ... pe orice chat gasesti oameni si oameni dar asta nu e doar o ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 3 mai 2004 16:27 de LatinSexyGuy
Ai si tu partea ta de dreptate aici ... eu intru pe mIRC de 4 ani ... acolo mi-am intalnit iubirea ... dar niciodata nu mi-am pus relatia in pericol din cauza mIRC-ului cu toate ca am o gramada de "amice" si poate ca as fi putut sa le ...
Re: Re: doar pt baieti din 3 mai 2004 15:47 de ExoticDream
De acord cu punctele 1 si 3, dar in privinta nr.2 as zice ca exista si cupluri in care, datorita sentimentelor impartasite si a unei foarte bune comunicari, fanteziile sexuale ale celor 2 sunt destainuite si in masura in care nu e nimic ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 3 mai 2004 15:41 de ExoticDream
mIRC-ul ala de 2 lei poate sa-ti aduca o mare fericire, dar la fel de bine poate demola o relatie deja existenta. La inceput din curiozitate, apoi din plictiseala, mai apoi din obisnuinta intri in fiecare zi acolo, ajungi sa legi ...
Re: doar pt baieti din 3 mai 2004 15:22 de LatinSexyGuy
Hmmm ... cred ca in primul rand tu ai deschis acest subiect pt ca esti in cautare de lucruri noi in relatia ta si nu neaparat pt ca ti-ar pasa de cei care posteaza ... in al doilea rand nu cred ca este cineva pe site-ul asta care sa aiba norocu` sa ...
Pagina 991 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
37 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |