Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: mai mult decat dureros

din 3 mai 2004 11:16 de Quankhi

acum chiar trebuie sa mi exprim parerea contrara a acestei idei...adica, vrei sa spui da daca vreau sa am o relatie stabila trebuie sa mi destainui toate secretele si sa o las pe respectiva sa mi umble prin lucruri, buzunare, etc? asta e cea mai ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Acuratete...orgasm..

din 2 mai 2004 13:55 de rul3r

Nu iti mergea initial fiindca ai lasat spatiu intre "http:" si "//" si nu trebuie lasat spatiu...indravar fain situ' sper sa nu fie adevarat... :love:

Re: Re: virgine la 25 de ani

din 2 mai 2004 11:55 de Alinutzzza

nu-mi vine sa cred! o fata de 25 de ani si un baiat DE 27 DE ANI!!! VIRGINI!!! WOOOOOW:ninja::D ......eu zic sa va intalniti macar la un suc. sincer! am cel mai mare respect pt voi. :heart:

Re: virgine la 25 de ani

din 2 mai 2004 10:45 de Florin27

Jos palaria in fata unei asemenea femei!!!La cata mizerie este in jur acum,rar mai gasesti o "oaza" in aceasta mlastina plina de mal si gunoaie la tot pasul... Trebuie sa gasesti un barbat pe masura si sa nu-ti "vinzi" ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sunt u

din 1 mai 2004 16:11 de Alinutzzza

iti dau foarte mare dreptate cu ce-ai scris mai sus, jaden. eu una, dupa un primul petting mai "inflacarat" nu ma mai simt psihic virgina, trebuie sa recunosc. asta e, n-am c face. ca penetrarea insemna mai mult decat un simplu ...

Re: sunt o virginica...

din 1 mai 2004 14:16 de FireSoul

Cam asta mi se intampla shi mie...ma aprind greu...shi nu e chiar asa de grav pe act crezi. Mie shi prietenului meu nu ne-a iesit din prima pt ca ma durea(ma durea pt ca eram stresata shi imi era frica sa nu doara!), dar am incercat shi dupa ...

Re: Re: Prostie sau cum o numiti?

din 1 mai 2004 13:57 de Alinutzzza

da, speranta nu moare

Re: Minciuna/sunt confuz

din 1 mai 2004 13:03 de danuta2409

mda... totul sau nimic... insa nu e chiar imposibil... poti ajunge, dupa destul timp (destul timp este o notiune diferita de la caz la caz...) sa poti comunica la rece cu o.. fosta iubire... daca ma gandesc, asa ar fi si normal, nu? daca am iubit ...

Re: sunt o virginica...

din 1 mai 2004 01:41 de levi82

Aici poti lasa timiditatea deoparte. Mai vezi si pe la alte subiecte de pe forum, deoarece s-a mai discutat despre probleme similare. Spui ca il iubesti, si vrei sa faci acest pas cu el. Daca esti convinsa de acest lucru primul obstacol este ...

Re: Re: o seara

din 30 apr 2004 17:21 de nemesis

BA este "un capat de tara"... acolo unde locuieste ea! Blocul acela unde oamenii pot sta linistiti pe scari ore intregi fara sa urce sau sa coboare nimeni... :D:lol::D:ninja::/

Re: Prostie sau cum o numiti?

din 30 apr 2004 15:59 de ExoticDream

Este o tragedie si in nici un caz nu as putea sa spun despre o fata care a murit ca este fraiera. Sigur ca viata ne-a fost data cu un scop si nu noi suntem cei care avem dreptul sa renuntam la ea, dar exista situatii in care iubirea este atat de ...

Re: Re: Re: Cum decurge un avort?

din 30 apr 2004 08:47 de Teo

Eu militez pentru libertatea de alegere... doar pentru ca eu nu as face asa ceva, nu inseamna ca altele nu au dreptul... pana la urma fiecare stie cel mai bine in ce situatie e si ce are de facut. E mai bine de ex. sa faci un copil la 15 ani, sa ...

Re: Pilule + Eritromicina

din 30 apr 2004 07:08 de Teo

Cel mai bine citeste prospectul, nu stiu ce pilule iei... antibioticele administrate in mod regulat pot sa influenteze (nu sa anuleze, in orice caz) efectul anticonceptionalelor, dar depinde de antibiotice si de anticonceptionale... n-ar fi rau ...

Re: o seara

din 30 apr 2004 05:53 de Teo

suna a vrajeala... Sa ne spui si noua unde locuiesti, ca pe la blocul meu de ex. nu exista nici 2 minute in care sa nu fie vanzoleala ziua... Anyway, daca vorbesti serios, stai calma, nu e un capat de tara, trebuie sa mai traiesti un pic, sa inveti ...

Re: Prostie sau cum o numiti?

din 30 apr 2004 03:53 de Teo

Fraiera, ne-fraiera, a fost o viata de om... :( Cred in primul rand ca cineva complet sanatos la cap nu face asa ceva si, in al doilea rand, ca e important sa nu-ti traiesti viata prin altcineva. Stiu si eu cazuri in care, cand cineva a fost ...

Re: Re: Blind Date

din 29 apr 2004 16:43 de LatinSexyGuy

Trebuie sa iti asumi unele riscuri ;)

Re: Re: ce sa fac?

din 29 apr 2004 15:31 de anotherme

esti sigura ca a fost numai one night stand?nu trebuie chiar de fiecare daca sa-i crezi pe baieti...intrebarea este..in cine ai mai multa incredere..in el sau in prietena ta(care ti-a spus ca i-a vazut)? spune-i prietenului tau ca vrei sa vb cu ...

Re: Re: relatia la distanta!

din 29 apr 2004 00:59 de levi82

Eu nu inteleg de ce ti se pare acest lucru patetic? Acest lucru cred ca nu trebuie ascuns. Daca intradevar este asa extraordinar nu vad un motiv pentru care sa nu-i spui asta.

Re: Blind Date

din 28 apr 2004 19:37 de ELY

Eu nu am fost niciodata l-a o astfel de intalnire dar am sa va spun ce a patzit un amic de-al meu:A chemat-o pe una intr-un internet cafe shi cand a venit aia shi a intrebat de el pe acolo,cand a vazut-o ce urata este s-a ascuns in baie shi a stat ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: prima oara cu o virgina

din 28 apr 2004 17:35 de ExoticDream

Offf...ce lenes esti! Uite rezumatul: 1.Se executa sedinte prealabile de petting, dry-hugging si chestii similare. 2.Se elimina factorii de stres: a)se decide din timp metoda contraceptiva; b)se alege un loc ferit de posibile prezente ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 992 din 1098
«   1 ... 989   990   991   992   993   994   995 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare