Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: am si eu o problema ..sau cred ca ii o problem din 31 mar 2004 08:42 de danuta2409
bai... m-ati innebunit!!! nu conteaza forma fizica... deloc... adica... DELOC!!!
lunga, scurta, subtire, groasa, dreapta, curbata... innodata... daca ajunge acolo unde trebuie, e perfecta!!! si asta (sa ajunga unde trebuie) depinde de ...
Re: Deznodamantul "telenovelei" din 31 mar 2004 00:37 de sabba
Imi pare rau sa-ti spun, dar nu cred nici ca-i pare rau pentru ce ti-a facut si nici nu se gandeste la relatie pe care ati putut s-o aveti si careia i-a dat cu piciorul!
Fii realist!
Pune-le cap la cap!
Te vei intari!
Dar asta sa-ti fie ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 31 mar 2004 00:23 de Wizard20
Prietene vorbeste mai frumos ...Daca erai putin atent nu vorbeam cu tine ! CE te tot bagi in seama ca chilotzii in ....! Piss Off MAn .):():():():(
Re: Re: Re: Deznodamantul "telenovelei" din 31 mar 2004 00:22 de levi82
Sunt de acord cu tine ExoticDream, multe posturi ale tale au punctat corect problemele. Suntde acord cu argumentele tale din postul tau anterior, exact aceleasi lucru il gandesc si eu! Ceea ce ma deranjeaza este declaratia ta din acest post. Stiu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 31 mar 2004 00:15 de sabba
:D:D:D:D:D:D:D:D:D
La cate kg am acum in plus mi-ar prinde bine o deshidratare!
Ma risc.....fara perfuzie!:D:D:D:D:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 31 mar 2004 00:12 de Aluka
La mine e mai rau..!Daca imi place,pe la jumate trebuie sa iti bage cineva o perfuzie ca o sa te dezhidratezi pana la sfarsit!:D:D:D:D:D
P.S. Ce pielea mea vrea si asta cu "EUromantica" lui?Aici se discuta lucruri despre viata si ...
Re: Re: Re: Re: Ce barbati va atrag? din 31 mar 2004 00:08 de Wizard20
Off....cand o sa se termine ....Am zis si o sa o mai repet ...NU mai generalizati ! Referitor la chestia cu SEX,fotbal, etc.. Vreau sa iti zic ca nu pe toti baietii ii interteseaza politica,fotbalul(trebuie sa spun ca mai rar vezi baieti de genul ...
Re: Re: Re: Re: Re: Consultatia premaritala din 30 mar 2004 23:30 de danuta2409
... hmmm... ati uitat, si tu, si ceilalti, ceva... in afara de tablou...
implinirea?
implinirea dragostei celor doi? nu esti implinit daca nu lasi ceva in urma ta... si vorbesc, desigur, in afara materialului...
si, implicit,
motivatia? ...
Re: Re: Re: Re: Consultatia premaritala din 30 mar 2004 20:25 de sabba
FireSoul mai trebuie sa cresti si vei vedea ca nu facem copii pentru a avea cine sa aiba grija de noi la batranete!
Facem copii pentru ca ne dorim aceste sufletele cu chipuri de ingeri, la care te uiti si constati ca are aceiasi ochisori ca ai ...
Be strong din 30 mar 2004 15:34 de miltiadhe
Salut, Levi!
Hai sa-ti zic o chestie pe care o stiu de ceva vreme si o aplic si ma ajuta foarte mult cand sunt daramat. Gandeste-te asa: "Ce importanta va mai avea peste 100 de ani....?".
E? Cum e? Chiar asa,ce importanta va mai avea ...
Re: Re: Re: Deznodamantul "telenovelei" din 30 mar 2004 10:40 de Infector
Viata este atat de complicata pe cat dorim noi sa ne-o complicam.
Re: Re: Deznodamantul "telenovelei" mele din 30 mar 2004 10:36 de ExoticDream
Nu te mai lua de perversitatea femeilor, barbatii sunt de 7 ori mai perversi, ei ranesc si pleaca mult mai usor decat ar face asta o femeie.In plus,ele sufera mult mai mult dupa o iubire pierduta, pe cand barbatilor le trebuie cateva zile sa-si ...
Re: Deznodamantul "telenovelei" mele din 30 mar 2004 10:29 de Infector
Cam asa am patit si eu, si mie mi se facuse lehamite de perversitatea femeilor si le uram pe toate dar am realizat ca nu asta e solutia si ca fete serioase mai exista, ca nu sunt toate asa perverse.Nu te razbuna, nu asta e solutia,nu merita ...
Re: Deznodamantul "telenovelei" mele din 30 mar 2004 10:12 de ExoticDream
Si eu am patit exact acelasi lucru,baiatul pe care il iubeam si cu care eram impreuna de 1 an de zile s-a sarutat cu o prietena de-a mea cu care se distrase in cateva randuri pe chat (o data experimentand si cyber-sexul).Nu-l pot ierta,desi ma ...
Re: Deznodamantul "telenovelei" mele din 30 mar 2004 05:43 de Swann
Metode de a te vindeca:
1. Sex cu alte fete (cat mai multe :,)
2. Gandeste-te ca ea a pierdut la faza asta; daca s-a folosit de tine inseamna ca nu te merita; orgoliul trebuie sa-ti vina in ajutor.
3 Iesi cu prietenii, cauta-ti de lucru si nu te ...
Deznodamantul "telenovelei" mele din 30 mar 2004 04:15 de inuendo
Si de mine se zicea ca sunt paranoic cand ziceam ca nu miroase bine... man ce sa zic imi pare rau, stiu cum tre sa suferi, doare ca dracu , ce sa zic, e ca in matrix, toti cad prima data...data viitoare o sa fii mai atent..crede-ma....dar sa nu cazi ...
Deznodamantul "telenovelei" din 30 mar 2004 02:54 de levi82
Pentru inceput imi cer scuze moderatorilor pentru ca postez aceeasi priblema pe 2 subiecte, dar ambele au fost postate de mine in legatura cu aceeasi problema si consider ca e mai bine. Mii de scuze daca incalc vre-o regula, daca cititi problema sper ...
Deznodamantul "telenovelei" mele din 30 mar 2004 02:49 de levi82
Pentru cei curiosi de cum au evoluat lucrurile:
Trebuie sa spun ca mi-am pierdut toata increderea pe care am avut-o vreodata in fete. Am mai muscat-o, dar nici o data asa de rau! Credeam in aceasta fata, mi-am pus toate sentimentele de iubire si ...
Re: Ce barbati va atrag? din 29 mar 2004 22:33 de copilita
trebuie sa aiba "ceva"... poate sa mi se para interesant shi daca e timid, shi daca e indraznet, oricum ar fi..insa, totushi, trebuie sa aiba o calitate: sa fie deshtept... altfel, degeaba... un om, oricat de interesant mi s-ar parea ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 29 mar 2004 16:52 de sabba
Nu e vorba de respect de sine si nici de raspect fata de ceilalti!
Pe mine mama m-a invatat chestia aia cu: atunci cand unul iti da o palma trebuie sa intorci si obrazul celalalt, dar pe o ureche mi-a intrat si pe amandoua mi-a iesit!
In schimb ...
Pagina 1001 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
22 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |