Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Unii baieti......animale?!?

din 5 apr 2004 23:30 de Infector

Intai mai invata politica si apoi mai vorbeste cu mine. 1% din populatia romaniei inseamna circa 230.000 de oameni , dintre care nu toti cu drept de vot, sa zicem prin absurd ca ar ramane 150.000 peste 18 ani (si cu drept de semnatura) ... pai ...

Re: Re: Re: Unii baieti......animale?!?

din 5 apr 2004 22:04 de sabba

Eradicare? Nuuuu! Exclus! La ce bun atata munca pentru niste jivine?:D:D:D:D:D:D

Re: 2 "retete" pt "vindecare"!

din 5 apr 2004 21:53 de sabba

Nu cred ca exista o reteta! Insa stii vorba aia: timpul le rezolva pe toate! Ei bine, indiferent cat de tare ar durea cu timpul trece sau pur si simplu te obisnuiesti cu durerea, incepe sa faca parte din tine! Cred ca cel mai rau lucru este sa ...

Re: Re: Re: Unii baieti......animale?!?

din 5 apr 2004 21:37 de Infector

Dhe ... in basme orice e posibil.

Re: Re: Unii baieti......animale?!?

din 5 apr 2004 21:34 de ExoticDream

Da, trebuie sa-i pedepsim cu armele lor!Ma ofer voluntara pt o actiune de eradicare in masa a neseriozitatii si infidelitatii masculine! Poate facem un partid, ce parere aveti? Sigur castigam mai multe voturi decat cei care ne mint frumos astazi! ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 2 "retete&quo

din 5 apr 2004 20:57 de ExoticDream

;)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 2 "retete" p

din 5 apr 2004 20:52 de Aluka

Pe asta il stiai dream?:D:D:D "Sunt fericiti cei care gandesc numai cat trebuie vietii. Caci a gandi numai cat trebuie vietii nu inseamna a gandi.(Emil Cioran)"

Re: 2 "retete" pt "vindecare"!

din 5 apr 2004 18:54 de Aluka

Varianta 2!;)

2 "retete" pt "vindecare"!

din 5 apr 2004 17:14 de ExoticDream

Iubesc mult pe cineva, dar am suferit o deceptie urata si nu cred ca o meritam.Pana acum am primit un milion de sfaturi de la prieteni si de la voi,ele contureaza practic 2 "retete" prin care pot sa incerc sa-mi salvez sufletul(incercarea ...

Re: Recunosc..este off topic !

din 5 apr 2004 13:22 de nemesis

Eu sunt fizician teoretician, si ar trebui sa stiu ceva despre asta. Problema este ca intrebarile tale nu au prea mult sens! Nimeni nu stie "unde" se expandeaza universul sau "de ce?" Problema este un pic mai complicata! Nu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 5 apr 2004 02:55 de Aluka

Si totusi asta a fost unul dintre cele mai amuzante threaduri dupa forumul asta!Nu vreti sa revenim? :D:D:D:D:D:D:D:D:D Bebeeee..!:D:D:D:D:D

Re: cine castiga: masina sau femeia?

din 5 apr 2004 00:39 de Aluka

Cashtiga foarte putini in general..!Iar cashtigatorii se numesc:OAMENI!O specie din ce in ce mai rara..!Chiar pe cale de disparitie!O spun cu cel mai mare regret..! :(:(:(

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Consultati

din 5 apr 2004 00:08 de Aluka

Problema ta este ca nu trebuie sa intelegi...,o sa vezi!;) Te poti convinge eventual de prostia mea!Dar pe propria-ti piele!;););) Deci,daca vrei sa incerci...,fa-o!:D Am gasit eu pe altii mult mai "smecheri" ca tine!:D ...

din 4 apr 2004 22:24 de Infector

Daca eu am o situatie materiala bunicica si imi imi doresc sa am o masina deosebita nu vad care-i problema.Ce lagatura are scula cu sculamentul :blink:

din 4 apr 2004 22:05 de Aluka

Asteapta..,asteapta...!Sa-ti aduc un scaunel?:D:D:D

Cine castiga: masina sau femeia?

din 4 apr 2004 21:59 de jayden

am gasit pe http://www.streetracing.ro un articol super interesant cu titlul masinile tari compenseaza pentru... alte lipsuri? va recomand sa il citi. trebuie sa recunosc ca e cam adevarat.... dar totusi nu pot sa nu recunosc ca mi-a cam ranit ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Baieti, jucati un

din 4 apr 2004 13:40 de sabba

Pfuuuu, iar trebuie sa-ti desenez! Nu ma mai stresez daca-mi da cu rest, cu perioada......inainte imi bateam capul......sa scot radical din numar prim si sa-mi dea si intreg!:D:D:D:D Acum e perfect si daca-mi da cu tgX!:D:D:D:D

Re: Re: de ce gandesc fetele inapoiat?

din 4 apr 2004 13:32 de sabba

Nu prea stii! In special in statiuni, afara, sunt cluburi unde beau aia si se drogheaza pana numai stiu de ei! Nu numai ca vin ele la tine si cu tine si nu trebuie sa faci nici un efort pentru a agata doua, noua.....sau cate poti sa ...

Re: Just belive

din 4 apr 2004 03:17 de danuta2409

... exact... ti-am spus si eu, levi, ca ai pierdut un prieten... nu te amagi... nu exista scuza pt asa ceva... si, vorba aia care spune ca omu' beat spune adevarul, e adevarata, sa stii... la betie, omul spune/face ce gandeste/simte... asa ca... ...

Just belive

din 3 apr 2004 05:37 de inuendo

Mai prieteni sunt importanti dar trebuie sa ii alegi cu grija. Eu nu am multi prieteni dar cei care ii am pot conta pe ei, oricand cu orice, si ei la fel, e ceva reciproc, daca pot, si cateodata si daca nu pot ii ajut... Iar in nici un caz ala de ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 999 din 1098
«   1 ... 996   997   998   999   1000   1001   1002 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare